Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzesiiczka

boje sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dzesiiczka

o zesz!!! zazylam prawie 2 opakowania acodinu!! moze mi sie cos stac? wzielam na uspokojenie...

Gość uxjq
Spokojnie, nic nie powinno się dziać, tylko musisz zachować spokój, bo złapiesz badtripa, a wtedy będzie kiepsko. Pierwszy raz wzięłaś?

Gość trollek..
i tak trolle cie dopadna

Gość dzesiiczka
nie, nie pierwszy raz

Gość wow czemu to zrobilas

Gość uxjq
No to wiesz jak jest, po takiej ilości możesz wcale jutro nie pamiętać co się działo

Gość dzesiiczka
chociaż dotąd najwięcej wzięłam 28 chyba, a teraz 2 razy tyle i mam nadzieje ze zle sie to nie skonczy ;/ i zeby nie bylo nie wzielam dlatego zeby sie zabawic czy cos, wzielam na uspokojenie, bo nic innego nie pomagało na moje wieeelkie nerwy dzis

Gość la mam ba P
Przedawkowanie acodinu(leku na kaszel) Godz.22.05 zacząłem odczuwać pierwsze efekty przedawkowania mówiłem ciągle od rzeczy nie na temat… zaczęło mi się kręcić w głowie. 5 minut później cały drgałem, drgało całe moje ciało coraz bardziej i bardziej… głowa, ręce aż w końcu nogi… cały się trząsłem. Zacząłem wtedy mówić o śmierci, bałem się że umrę, szybko wskoczyłem w piżamę i leżałem... przeczytalam to w necie

Gość dzesiiczka
a można czyms popic, zjesc albo wziasc jakis inny lek, który oslabi jego dzialanie? wogole da sie jakos odlabic jego dzialanie?

Gość uxjq
No a właśnie nie powinno się w nerwach brać, ale nie bój się, nie umrzesz przecież od tego, bo dawka, która może zagrażać to coś ok. 1,5 gram, a w 2 opakowaniach masz 900mg o ile dobrze pamiętam. Ale jak wejdziesz w 3 czy dalsze plateau, to pewnie urwie ci się film.

Gość uxjq
Nie wiem, jak się bardzo denerwujesz to jeszcze możesz spróbować zwrócić

wsadz sobie palce do buzi i sprobuj zwymiotowac,na sile, bedzie ciezko,ale moze cos jeszcze wyleci:P

Gość uxjq
Ale w jakimś stopniu pewnie i tak podziała, mam taką koleżankę, co zawsze po dxm rzygała, a i tak działało

Gość dzesiiczka
ano tak! chyba juz mi zaczyna wyżerać mózg, skoro na to wczesniej nie wpadalam

Gość uxjq
No i jak tam? Wszystko w porządku u ciebie? Będę się już zbierać spać, jeśli chcesz to napisz coś dzisiaj albo już jutro, ciekawi mnie jak się po tym będziesz czuła, kiedyś dużo eksperymentowałam z acodinem, ale nigdy nie wzięłam więcej niż 26 tabletek(to na mnie sporo bo mało ważę) i interesuje mnie co się dzieje po 2 razy większej dawce, ale rok temu z tym skończyłam i na razie nie chcę wracać.

Gość dzesiiczka
zawsze najbardziej brało mnie po dwóch godzinach albo i pozniej, na razie nie moge duzo powiedziec bo minela dopiero 1 h, chociaz zdeczka niedobrze i tak dziwnie w żłądku, trochę udalo mi sie 'oproznic' z tego, wiec mysle ze nie bede 'umierajaca' za godzine

Gość ozeszkurwa
ja nie wziąłem więcej niż 40, bo przy 40 miałem bad tripa, nigdy nie odważyłbym się wziąść 2 op. naraz

Gość ale o so kaman
ale po co bierzecie ten lek na kaszel? dziala jak narkotyk czy co? jak na uspokojenie lek na kaszel? co ma piernik do wiatraka?

Gość xcbgnhgbvc
bo akodin dziala jak narkotyk

Gość naplety
a mi wali spod napleta co zrobic