Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr T

ODpowiem Na Wasze Pytania...

Polecane posty

gittara: dziewczynka:) ale dopiero dowiesz sie na sam koniec! gratuluje pineska: starasz sie dowiedziec sie cos o swojej przyszlosci, a ona przyjdzie tak szybko ze nie zapanujesz nad tym, przez co sie w sobie zamkniesz is ie zagubisz, jednak za pare lat , gdy bedziesz w tarapatach poznasz kogos (mezczyzna) ktory bedzie dla Ciebie lekiem na zlo, ktory przezwyciezy z Toba twoj upadek... jednak pamietaj ze ta osoba ma juz zoobowiazania.... z kims innym.. wiec traktuj ja tylko i wylacznie jak przyjaciela...

Gość na czym polega menelgame
?

nie moge, bo nie bedziesz w stanie po mojej wypowiedzi probowala zdobywac jak najwyzsze cele... nie bedziesz miala mobilizacji.. bo to co robisz, rozmowa o tym dto dla mnie niczym puszaka pandory... melelgame: gra online, zyjesz jako melen:)

Gość gitarra
Mr T, aleś pineske załatwił/załatwiła z rana! :O człowieku! liczy się hope i wsparcie...

wiec musisz codziennie pozytywnie patrzec i cieszyc sie z fdrobnych rzeczy, a bedziesz naprawde szczesliwa!! zdradz mi, kiedy od kogos dostalas cos fajnego, co bardzo sie podobalo, a nie sadzilas ze ktos cos takiego da?

Gość szmizjerka
to jeszcze ja, standardowe pytanie ;) czy ten chłop się wreszcie ogarnie i zacznie myśleć poważnie o życiu ja 24.04.1980 on 12.09.1982 pozdrawiam ;)

pineska : musisz miec w sobie wiecej werwy, wiary w siebie. pamietaj ze gdy myslisz o czyms zlym to to przyjdzie! Musisz byc optymistka i jesli nie wychodzi, idzie pod gore, mimo wszystko zaciagnij zeby i wierz w siebie... uwazam ze kiedys mialas duzy zawod milosny przez co do dzis nie czujesz sie dobrze przezx swoja niska samoocene, ale pamietaj.... czlowiek potrafi siebie cwiczyc i swoje nastawienie do swiata, wiec wiecej wiary! szmizjerka: no niestety nie ogranie sie predko, dopiero jak juz bedzi ez apozno.... jedynie co mozesz zrobic, to nie brac tak tego do siebie, on taki juz jest i napewno si enie zmieni, jednak Ty odpowiedz sobie dlaczego z nim jestes? Musisz inaczej si enastawic, bo onz awsze taki byl, ale Ty podnioslas poprzeczke,.. przypomnij sobie co w nim Ciebie tak urzeklo...

Gość jezeli tak to odpowiedz mi

dzięki :-) troszkę w tym prawdy. Ćwicz dalej, Twoje teorie są prawdziwe pozdrawiam

Gość żaba konia w chooj zrobiła
dlaczego on nigdy nie wrócił chociaż podobno tak bardzo kochał, dlaczego od roku ma inną, a dlaczego ja od roku nie mogę znaleźć sobie faceta?

Gość guslawa25
ja 16.10.79 on 14.07.74

Gość guslawa25
oj, mała pomyłka ja 16.10.79 on: 11.07.74

żaba konia w chooj zrobiła: bo zazwyczaj facet mowi kocham, zeby kobieta nie wiercila mu dziury w brzuchu, lub tez chce juz sie nie kłócić, lub chce poprostu seksu! Niestety kobiety czesto podgrzewaja atmosfere bez przyczyny, a mezczyzni dla ich swietego spokoju czesto tylko przytakuja bo dla nich to zwykle slowa, normalne jak codzien, a kobieta przeciez romantyczka i jak slyszy kocham wierzy ze tak jest i ze mezczyzna oddaje sie calym sercem... dlaczego nikogo nie masz... bo chcesz slyszec to co Ty myslisz a nie ktos inny, najpierw zaakceptuj ze faceci sa jacy sa, a pozniej szukaj... pojawi si ektos, nawet juz jest tylko Ty caly czas masz glowe w chmurach, + uraz po bylym! Swiat jest kolorowy gdy zalozysz rozowe okulary, jednak pamietaj ze mozesz byc oaza swojego wlasnego prywatnego szczescia, wiec powoli je rozwijaj a ludzie bada ciagnac do Ciebie, gdyz zaczniwesz tak promienieć...

Gość szmizjerka
he he sporo prawdy w tym jest, nie jestem z nim od pół roku, ale co jakiś czas wraca i mi nerwy psuje ;) i tak nabałaganił w swoim życiu przez te ostatnie miesiące, że aż mi go szkoda, ale chyba jeszcze za mało nawywijał

guslawa25:przezyliscie juz chwile.... ze soba tez... jednak on jest ciekawy innej kobiety, tego jak by z nia bylo, moze dlatego ze denerwuja go twoje wady, ktore mimo ze chcesz zmienic wychodza przy kazdej nadfarzajacej sie okazji... a on, jest egoista, czysto wszystko kalkuluje.... lecz w zwiazku z TOba sam nie wie czego si ema spodziewac... ogranicz swoje wypowiedzi w czasie klotni, odpuszczaj mu czasem a naprawe pojdzie w dobrym kierudnku wszystko! Lily*: widze ze bardzo sie tym przejmujesz, i mimo ze jestes skrupulatna, to zostaniesz ukierunkowana bardziej w strone artystyczna. Nie bedzie medycyny bo masz 1000 pomyslow i nie potrafisz usiedziec na miejscu:)

Gość guslawa25
skąd Ty masz taką wiedzę? hmm?

Gość szmizjerka
Panie T ;) Czyli co, mam odpuścić sobie gościa, nie ratować go i nie marnować sobie z nim życia, jak mi radzą inni?

Gość guslawa25
a Ten: 01.03.70?

guslawa25:przezyliscie juz chwile.... ze soba tez... jednak on jest ciekawy innej kobiety, tego jak by z nia bylo, moze dlatego ze denerwuja go twoje wady, ktore mimo ze chcesz zmienic wychodza przy kazdej nadfarzajacej sie okazji... a on, jest egoista, czysto wszystko kalkuluje.... lecz w zwiazku z TOba sam nie wie czego si ema spodziewac... ogranicz swoje wypowiedzi w czasie klotni, odpuszczaj mu czasem a naprawe pojdzie w dobrym kierudnku wszystko! Lily*: widze ze bardzo sie tym przejmujesz, i mimo ze jestes skrupulatna, to zostaniesz ukierunkowana bardziej w strone artystyczna. Nie bedzie medycyny bo masz 1000 pomyslow i nie potrafisz usiedziec na miejscu:)

Gość guslawa25
coś się chyba powieliło:)

szmizjerka: pamietaj ze zycie jest dlugie... a Ty jaki masz sens zycia gdy ktos bedzie Toba manipulowal... zycie musi byc szczesliwe, musi byc takie jakie ty chcesz, masz byc szczesliwa i masz to spelniac.. jesli placzesz, cierpisz... koncz to! nie ma sensu si emeczyc.... pamietaj... twoje zycie, TY STAWIASZ AWRUNKI! jelsi ktos chce je przejac, niech spada!

guslawa25: zycie tak uczy i problemy innych... niestety powiela sie:) ale tego juz nie jestem wstanie wyjasnic:):)

Gość i ja mam pytMonika
czy zajde w ciaze w najbilzszym czasie i czy uda mi sie ustabilizowac sprawy zawodowe;) dzieki za odp Mr T 27.11.1984

i ja mam pytMonika: sluchaj, musisz najpierw jeszcze troche czasu oczyscic irganizm. Zrob to dla tego zeby latwiej zajsc i zeby dziecko bylo zdrowe! Pamietaj, ze to jest najwazniejsza rzecz ktora niedlugo spelni sie w twoim zyciu! Gdy spelnisz to co napisalem, zobaczysz ze szybko zajdziesz a dziecko bedzie bardzo zdrowe! Nie boj sie przyszlosci, bo wyczuwam, ze troche denerwujesz sie co bedzie. zaczyna sie kolejny nowy etap w zyciu, jednak pamietaj, ze ludzi ena Ciebie tez licza i gdy im pokazesz ze potrafisz, sami beda probowac i z usmiechem na ustach walczyc o lepszy dzien, byt! Sprawy zawodowe, beda tak wygladaly do ciazy jak teraz, pozniej wezmiesz urlop i juz nie wrocisz co pracy a zostaniesz przy dziecku!

no dobra zarejestrowalem si e, i co teraz? jak wybrac artykul zeby naliczali?