Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr T

ODpowiem Na Wasze Pytania...

Polecane posty

jedyna 33, sukces zawdziecza sie tylko samemu sobie, oraz wiarze jaka w niego mamy! On jest bo wie ze moze manipulowac, bo wie ze zawsze podasz reke, gdy zrobi sie mu pusto i smutno.... a Ty musisz twardo postawic na swoim czyli pokazac ze jak cos mowisz nie zartujesz i to robisz! jesli wierzysz to uzyskasz.... Jakis czas temu pewna wyjatkowa, cudowna kobieta opisala mi jak to powinno wygladac, próbowała wpoić ze zycie jest ulotne i nalezy z niego brac jak najlepsze kaski.... zarazila mnie tez optymizmem i cieplem ktore miala! musimy uwaznie patrzec na swoje zycie, gdy je starannie bedziemy planowac i wierzyc w nasz sukces wszystko bedzie ok! dlaczego smutna po stracie faceta? to tylko zdawkowe odczucie.... bo zawsze czlowiek sie zakocha, i nie ma ze mniej lub wiecej, zawsze tak samo,... wiec znajdziesz osobe normalna..

niestety, ale to jest silniejsze od niego, i TObie powiem ze moze si estarac a i tak do tego wroci! Ty zastanow sie czy jest sens tak dalej zyc... ciezko gdy sie kogos kocha ale coz... ujesli on nie chce slyszec o leczeniu wiesz oc powinnas zrobic...

teraz jakaś ściana wg mnie pojawiła się między nami , ale myśle że do zburzenia , kiedy? bo mam nerwówke od dłuższego czasu, zawiódł mnie - teraz niby słońce po burzy ,ale nie daje mi to spokoju

Czyli nie ma nadziei na poprawę. Rozum wie co robic, serce odmawia...

korsyka slonce wyjdzie gdy Ty mu wybaczysz i zapomnisz jego wszystkie winy... wtedy on tak samo sie otworzy... kesita rozumiem Ciebie doskonale, gdy wiesz co bedzie, ale jest to osoba ktora kochasz... Musisz sobie przemyslec wszystko, i stac sie tak zyc, by nie ucierpialo zdrowie bo ono jest najwazniejsze... Wiem ze bedzie dobrze, gdy sie wezmiesz w garsc i bedziesz silna!!

Angelika 19 lat Mam pytanie jak poradze sobie w nowej szkole, czy znajde dobra prace? Czy spotkalam juz mezczyzne swego zycia, ale sama nie jestem jeszcze tego swiadoma, czy wszystko jest dopiero przede mna? Dziekuje za odpowiedzi

Flea: za duzo oczekujesz odpowiedzi! Nie mozesz zyc z nastawieniem czy bede miala to czy tamto! Masz nie myslec o tym!!!! masz codziennie rano cieszys sie z kolejnego dnia! Masz doceniac drobne rzeczy, bo wtedy nauczysz sie nie patrzec na niepowodzenia ktorych niestety pelno mamy! Narazie skup sie na szkole, co prawda bedzie dobre towarzystwo ale bardzo rozrywkowe, tez beda Ciebie probowali wciagnac... jednak wiem ze potrafisz pwiedziec nie i skupisz si ena nauce! mezczyzna zycia... jeszcze... nnie spiesz sie... bo narazie musisz nauczyc sie duzo by pokochac... Amaleta : moze nie na jedna, ale przez to co bylo nie licz na cos innego niz lozko... pamietaj, ze facet lubi odkrywac karty, a jak odrazu zobaczy cala talie to co ma go zacciekawiac..

Gość katja00014
czy facet z którym sie spotykam myśli o mnie poważnie, czy będzie z tego związek na dłużej?

Moje pytanie to :moj facet jest za granica gdzie bedziemy mieszkac w Polsce czy tam,dlatego ze mamy odmienne zdanie na ten temat.podaje daty naszych urodzin on-03.12.1973 ja-17.03.1982 dziekuje :)

katja00014: na razie twoj facet jest zauroczony, jednak niestety jest on troche wstydliwyi nie zaradny. Lubi jak sie go ciagnie za reke, bo sam nie potrafi podjac decyzji! Wiec juz wiesz co masz zrobic, musisz go troche poprowadzic! Jak tak bedzie poczuje is epewnie i zobaczysz ze beda mile chwile zwiazku... Jednak gdy po czasie on w koncu nauczy sie podejmowania decyzji, troszke wasz zwiazek przewroci sie do gory nogami!

Gość katja00014
Ale do góry nogami w jakim sensie? Będzie źle? Bo to co na razie mówisz ma sens...

Gość KompatybilnaPannica
jak potoczy sie moje zycie uczuciowe?

przyzwyczaicie sie,ze Ty glownie bedziesz podejmowac decyzje, bo ona raczej ma z tym rproblem, ale po czasie gdy zobaczy,ze na wszystko masz wplyw zacznie dorastac i si ezmieni tak ze sam bedzie chcial niektore rzeczy podejmowac... bedziecie si eklocic bo Ty nie bedziesz chciala go dopuscic do podejmowania decyzji, a ona nie wytrzyma i peknie ze robisz to za niego... musisz w pewnym momencie ustapic...

Jedyna33, odpowiem Ci na pytanie: czy zdradza? Przykro mi to mówić, ale tak. Jest nieobecny, zamyślony? Widzi w Tobie same wady, czepia sie wszystkiego? Przestał przejmować sie domem i waszymi sprawami? Mało z Tobą rozmawia, nie ma czasu i cierpliwosci? Komórke zawsze ma przy sobie? Wychodzi sam o dziwnych porach? Zachowuje się inaczej niż dotychczas? Jeśli odpowiesz na te pytania twierdzaco to juz wiesz. Naprawdę mi przykro.

Gość katja00014
To jeszcze jedno pytanko: czy odejdzie od żony tak jak obiecuje?

Gość Anna 26
www.superquiz.pl/?t=1937 kto po sto zl? 100zl za prosty quiz www.superquiz.pl/?t=1937

Gość jkytkytk
czy wyjadę za granicę do pracy w ciągu najbliższych 3 miesięcy ...??

Gość hekroriona
czy uda mis ie pokonac presje jaka wytwarzaja na mnie rowiesnicy z klasy? czy dobrze zdam mature?

hekroriona: uda sie Tobie, jesli w siebie uwierzysz! bardzo to jest wazne, bo gdy podniesiesz swoja samoocene dla wszystkich bedziesz atrakcyjnijsza. nie chodz za nimi, przy rozmowie mow wlasne zdanie, a zobacza ze masz ciekawa osobowosc. Nie odrazu napewno tak bedzie ale gdy popracujesz uda sie! Przedewszystkim badz ciepla otwarta osoba, ktora caly czas jest wesola, a inni to docenia!

Gość itakoja
Ja-po rozwodzie od 3 miesięcy. Przed ślubem 7 lat. Mąż pije,jest niedojrzały psychicznie. Chcę stwierdzać nieważność małżeństwa. Czy jeszcze znajdę w życiu odpowiedniego mężczyznę?

znajdziesz, jednak pamietaj, ze nie slowa, a czyny sa wazne i za nie nalezy oceniac! Zadaj sobie pytanie dlaczego z nim bylas, jestes... mialas przysloniete oczy! teraz wiesz jak bledu takiego nie popelnic, jednak teraz mimo twoich zali badz dlugo sama. Nie badz uzalezniona od mezczyzn tylko oni od Ciebie a bedzie dobrze!

Gość itakoja
Dokładnie! Dzięki bardzo. To się zgadza. Teraz mężczyzn traktuję z dystansem. Jestem pewna swojej wartości i twardo stąpam po ziemi.

Gość anastazjjjjjjjjjjjja
ja 30.04.1988 0n 31.01.1986 Czy bedziemy razem? Jak kszatltuje sie moja przyszlosc jeslili chodzi i milosc i prace.

One Way....jesteś tu jeszcze czasami, pogadałabym... ...no właśnie, to nie jest wszystko takie jednoznaczne... On bywa zamyślony, śpiący,mało za mną rozmawia, bywa, że nie ma czasu i cierpliwości....ale wraca po pracy na czas( chyba, że wyjazdy służbowe- raz w m-cu), komórki nie pilnuje(chyba, że ma drugą , o której nie wiem), nie wychodzi sam o dziwnych porach(generalnie domator)....czy zachowuje się inaczej!? hm, często wieczorami zasypia, rzadziej ma ochotę na seks...ale przejął na siebie pewne obowiązki domowe: zakupy i gotowanie....ale mam odczucia, ze mnie oszukuje(może jestem przewrażliwiona, nerwicowa) ...oczywiście w rozmowie na ten temat, zarzeka się, że nie, że coś mi sie ubzdurało, ze mam sie leczyć....no to sie leczę) nie chcę żyć ze zdradzaczem...ale nie mam dowodów...może to naprawdę nerwica, albo to ja nie wiem czego chcę...

Gość katja00014
czy mój facet zostawi kiedyś żonę dla mnie?