Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyhmmmmh

kiedy instruktor przestanie ???

Polecane posty

Gość o co loto
moglam nie zrobilam ..;/ Opisalam tutaj swoja historie..Mam nadzieje,ze ktos dzieki niej bedzie madrzejszy.A gdyby mial taka sytuacje jaka ja mialam to aby reagowal.. Wiec autorko radze zareagowac..Jesli to pomoze ..

o co loto - to Ty jesteś debilką! Że akceptowałaś takie zachowanie tego zboczonego instruktora, zamiast nagrać to na dyktafon i pójść do właściwej osoby. A przez takie Twoje zachowanie (brak ostrej reakcji to jest jakby przyzwolenie na takie zachowanie) tacy faceci nie szanują kobiet i pozwalają sobie na takie zachowanie. :(

Gość o co loto
Wredniak paskudny no widzisz jaka debilka jestem ? Nie musisz mnie obrazac Ty paskudna mendo , bo dosyc wtedy przezylam..i To ja bede miala take a nie inne wspomnienia do konca zycia ..wiec sie ode mnie odczep i zajmij sie swoim zyciem..!!Nie ja zalozylam ten topik i nie ja szukalam tutaj rady tylko autorka,odpisalam jej na pytanie i Finito

Gość hyhmmmmh
dzieki o co loto i sorki ze przeze mnie tyle osob na Ciebie naskoczyło hmmm jak za czesto sie to bedzie powtarzac to z pewnoscią zareaguje...... :**

o co loto - a nie pomyślałaś o tym, że jakbyś narobiła smrodu temu instruktorowi, to być może on już nigdy żadnej innej dziewczynie nie robił takich niestosownych propozycji i by ich nie molestował? Ale Ty to masz gdzieś, liczysz się tylko Ty! Niech każdy się martwi o siebie, tak? Postępuj tak dalej. Zobaczysz - będziesz w potrzebie, to inni Cię oleją. :(

hyhmmmmh - a Ty powinnaś stanowczo powiedzieć instruktorowi, że nie życzysz sobie, żeby Ci kładł swoją rękę na Twojej (żeby Cię dotykał). Taka tępa jesteś, że nie reagujesz mimo iż tego nie akceptujesz? Powiedz to JEMU, a nie nam na forum! :(