Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama oszczednaa

poczytajcie nowobogackie mamusie

Polecane posty

Gość pinda czikulinda
znowu odezwala sie ta co biedna i caly swiat winny za jej biede i daje wsazowki immym...spier

Gość ale jak to otworzyc

Gość jjnjkguifyfcydfty
ja tez jakas biedna nie jestem,ale lubie kupowac na ebay, bugaboo zreszta tez stamtad mam za pol ceny w idealnym stanie, pomijajac ze mamuski i tak oczy wytrzeszczaja,ze mozna bylo dac ok.300 funtow za wozek :D Generalnie, nie oszczedzam az tak bardzo, jesli moge kupic ladne ciuchy dla maluszka to czemu nie za przystepna cene. Szczerze mowiac to wole zdecydowanie ebay i dobrej jakosci ubranka niz w podobnej cenie nowe,ale marnej jakosci

Gość jjnjkguifyfcydfty
trzeba usunac spacje miedzy h i tml i wtedy sie otwarlo

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy się zalogować na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary . codziennie minimum 25 reklam do obejrzenia . zarobek gwarantowany a na stary dostajesz 6zł. warto

no ale skoro kupujesz na aukcjach to znaczy ze jestes biedna i cały świat winny za twą biede ;)

ja robie podobnie, uwazam ze niektore rzeczy mozna kupic uzywane. I w ten sposob mamy wozek za pol ceny, fotelik za 1/4 ceny, sporo ubranek kupowalam w komisie (nie w lumpeksie) bo w nim byly piekne jakosciowo a za 1/3 lub 1/4 ceny. łozeczko drewniane tez kupilismy uzywane ale oczywiscie materac i posciele juz nowe. Dzieki temu mysle ze oszczedzilismy sporo co moze sie przydac np podczas porodu zeby zaplacic za osobny pokoj i znieczulenie I tak inwestycja pod tytulem dziecko pochlonie przed narodzinami okolo 10 tys lacznie z wizytami, badaniami i wszystkim co sie wiaze z ciaza, wyprawka i porodem.

Gość aabbbbbbbbb
jak ktos wszystko kupuje nowe to moze wyda 10tys, ja akurat miałam prawie wszystko po szwagierce, tylko wozek kupowalam ale tez nie nowy.. i ciuszki do szpitala zeby dziecko miało nowe.. no ale wiem,wiem nie wszystkie mają rzeczy od rodziny i muszą kupowac same..

Super że oszczędna z ciebie kobieta, ale nie rozumiem po kiego zaglądasz w portfel innym? :) Ja w życiu nie kupiłabym dla dziecka rzeczy używanych: począwszy od ubranek, po wózek i łóżeczka. Nie zmienia to jednak faktu, że nie mam nic do tych, którzy zaopatrują się w rzeczy z drugiej ręki. Sama jestem fanką lumpeksów, ale dla siebie.

ja akurat bardzo dokladnie licze wydatki i na wyprawke dla dziecka wydalam juz 3 tys a jeszcze musze kupic monitor oddechu, termometr, spiworek do wozka wiec to okolo 550-600 zlotych plus jeszcze kilka drobiazgow na badania, witaminy i wizyty wydalam juz 2700 na ciuchy ciazowe i rzeczy do szpitala 1500 plus jeszcze wizyty do konca ciazy, badania przed porodem, sam porod i wychodzi 10 tys :D

Gość ale po co monitor oddechu
ja właśnie gromadzę wyprawkę, muszę leżeć, więc nie mogę latać po sklepach, wszystko kupuję z allegro, szukam okazji, wczoraj kupiłam piękny welurkowy pajacyk za 3 zł, a nowy kosztuje ok. 35 zł oraz śpiworek za 10 zł :)

Gość jestem w 38 tc
Jak mnie wkurzaja takie topiki...Co to do diabla kogo obchodzi kto, jak, gdzie i ile kupuje? Autorko, masz jakis kompleks? Probujesz cos na sile udowodnic? Ja akurat kupilam synkowi wszystko nowe, bo tak chcialam,ale kazdy robi jak uwaza i innym nic do tego.

Gość bedffff
jak nie stać na dziecko to się nie robi, proste jak wół

haha po co komuś wchodzić do portfela??? stać mnie na nowe to kupuję a jak nie to kupuję używane albo na dziecko sie nie decyduję