Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eda25

Zostałam zgwałcona...............

Polecane posty

Gość eda25

Hej. Przedwczoraj zostałam zgwałcona. Nie mogę się pozbierać, ciągle myślę o jego obleśnym ciele przytłaczającym mnie do ziemi i spermie wypływającej no wiecie z czego po udach. Te obrazy przewijają mi się przed oczami jak je tylko zamknę. Nie mogę sobie z tym poradzić, siedzę i płaczę nic mi więcej nie pozostało...

Gość a n g e l k a
prowo :/ po 2 dniach nie pisałabys o tym na kafe

eda25 ten nick został wymyślony przez pryszczatego gimnazjalistę, żadna kobieta by tego nie wymyśliła ;)

Gość eda25
nie potrafię o tym mówić więc chociaż napiszę może jakąś ulgę poczuję i choć na chwilę o tym zapomnę - kto tego nie przeżył nie może nic o tym wiedzieć jak to boli :(

Gość ja wiem jak to boli
i wiem, ze po takim czyms tez na kafe bym tego na swiezo nie opisala - sorry ale Ci nei wierze

Gość atakatam
też wiem, jak to boli i tylko mnie wkurzają żarty z tego tematu. Kilka lat nie potrafiłam o tym gadać, pisać, chciałam, żeby tego nie było. Co za infantylna prowo

Gość 1234567....
hmmmm też nie wiem co o tym myśleć ....ale uważam ze gwałt jest tak dużą traumą dla kobiety że nie sądzę aby po 2 dniach o tym chciała pisać czy mówić jeśli to prowokacja to dość niesmaczna no ale jeśli to prawda w końcu ludzie są różni każdy może reagować inaczej ....byłaś na pogotowiu na obdukcji zawiadomiłaś policje ?

Gość eda25
jeszcze nie bo boje sie wychodzić z domu ale muszę sie wybrać, bo zdrowie teraz najważniejsze

Gość eda25
chyba już w życiu nie pokocham żadnego mężczyzny...

Gość atakatam
jakbym cię spotkała to dałabym ci w ryj. Nic nie budzi we mnie takiej agresji, jak żarty z tego tematu. Nie masz pojęcia, jaki to jest dramat, ile lat trwa wychodzenie z traumy