Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojąca się ulka

Boję się ,że ktoś mnie dziabnął igłą

Polecane posty

Gość bojąca się ulka

Wczoraj stałam w autobusie , za mną jakić dziwny typ i nagle poczułam takie jakby ukłucie na plecach. Osunęłam się, popatrzyłam na niego , on jakby nigdy nic. Wróciłam do domu i poprosiłam męża, żeby sprawdził mi plecy. On mi mówi,że w tym miejscu co coś poczułam mam zaczerwienione i popękane nazynia pod skórą, ale mówi ,że nie widzi śladu po ukłuciu. Mimo tego jestem przerażona. Co robić?

Mialam podobną sytuację, ale w Anglii w dyskotece. Ktoś mnie dźgną iglą przypadkowo. Byłam u lekarza. Lekarz powiedział, że nie ma się czego obawiać, jeżeli z ukłocia nie poszła krew.

Gość bojąca się ulka
Teraz to na pogotowie chyba za późno. To było wczoraj, też nie będą w stanie nic wykryć na następny dzień. Mój mąż mnie uspakaja i mówi, że tam śladu po ukłuciu nie widzi i krwi na ubraniu też nie było. Czy ja może panikuję?

Gość no jasne ze zrob badania
i powiedz lekarzowi co ci sie zdarzylo. A mozesz powiedziec w jakim autobusie i miescie?

ale TY sie sama uspokajasz i mimo, ze Ci radza zeby isc do lekarza to TY nie chcesz to po co ten topik zakladalas skoro rad nie sluchasz??

Gość onnnnnnnnnna
a może komar Cie ugryzł? :D

specjalista wiedzialby co robic, co Ci grozi i jak temu zapobiec,a TY masz wlasne zdanie i tego sie trzymasz

jeśli hiv to są zastrzyki albo tabletki na coś takiego, ale one sa drogie bo kosztują kilka tysięcy, poza tym tak szybko nie wykryje sie wirusa we krwi, trzeba na to kilka mesięcy

Gość onnnnnnnnnnnnnna
albo wsza :D?

Gość bojąca się ulka
w Łodzi

Gość yolek79
popieram szuflladka

Gość bojąca się ulka
Nie uspakajam się tylko fakty podaję.

Gość onnnnnnnnnnna
albo moskit???

Gość była taka sprawa
iglarza, który napadał na kobiety w Stargardzie.

Gość
kurwa, no nie strasz ze w lodz:o idz do lekarza dziewczyno, przeciez jak pobierasz krew to juz pol h potem nie widzisz naklucia igla tylko jest zaczerwienienie, ew obrzek/siniak. masakra, tez ktos ma kurwa zabawe:o

:O o matko współczuję, ja już dawno byłabym u lekarza! A co do kwestii, ze wirus hiv nie przezywa w strzykawce dłużej niż sek - na pewno? Zawsze się mówiło, że przybył on np. do Polski głownie przez narkomanów...:O