Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek24

problem

Polecane posty

Gość tomek24

Cześć! Mam na imię Tomek, mam 24 lata i nigdy nie miałem dziewczyny ani bliższej koleżanki. Nigdy też nie uprawiałem seksu, czego zresztą się wstydzę. Nie mieszkam w jakiejś zapadłej wiosce z dala od ludzi. Nie jestem chamem ani prostakiem. Nie jestem jakimś obdartusem, od którego śmierdzi na kilometr. Mieszkam w Warszawie, w czerwcu skończyłem studia dzienne na uniwersytecie. Jestem kulturalnym człowiekiem o rozległych zainteresowaniach (film, dobra książka). Dbam o siebie: staram się ładnie ubierać, używam kosmetyków, uprawiam jogging. Mimo to, jak pisałem na początku, nigdy nie miałem dziewczyny. Do tej pory nie roztkliwiałem się nad tym, żyłem dniem dzisiejszym i nie rozpamiętywałem tego. Teraz jednak, gdy widzę jak inni- brzydsi ode mnie- chodzą z ładnymi dziewczynami- powoli zaczyna mnie to drażnić. Dlaczego tak się dzieje, co robię złego i co powinienem poprawić? Pomóżcie!

używam kosmetyków" cholera jak to możliwe ze nie masz dziewczyny ? przeciez uzywasz dezodorantu !!! :O

Jak to nigdy..? to jesteś aż tak nieśmiały? bo chyba nie liczysz, że kobieta sama przyjdzie i będzie chciała z Tobą być.. sam się zainteresuj taką, która będzie dla Ciebie atrakcyjna.. wyjdź gdzieś, mieszkasz w Wawce to chyba kobiet tam nie brakuje ;]

Gość tomek24
smutnaOna: "jak to nigdy" czy aż tak trudno zrozumieć, że mając 24 lata nigdy nie miałem dziewczyny? uważacie to za dziwne?

Gość 1234567....
dopiero co wczoraj był ten sam temat ech

Gość tomek24
zamiast mi wypominać, że był już temat może byście mi coś doradziły

\"cholera jak to możliwe ze nie masz dziewczyny ? przeciez uzywasz dezodorantu !!!\" A właśnie, że smierdziuchy (dezodoranty) odstraszają kobiety - najlepiej własnego feromonka spod pachy póścić :D Zgodzę się z opinią powyżej, straszny nudziarz musisz być [Jestem kulturalnym człowiekiem o rozległych zainteresowaniach (film, dobra książka). - ten tekst zabija], w dodatku zadufany w sobie.

Gość tomek24
widać jakimi jesteście osobami potraficie tylko szydzić i wykpiwać pewnie same nie macie chłopaków

"widać jakimi jesteście osobami potraficie tylko szydzić i wykpiwać pewnie same nie macie chłopaków" Czy aby przypadkiem kujonem nie byłeś ?? Po tym twoim tekście rysuje mi się obraz kujona zajętego nauką, stroniącego od ludzi, w dodatku nudziarza, który nagle się budzi z letargu i stwierdza, że mu baby brak. PS Ja nie jestem kobietą

Po drugie, jak możne facet pytać kobiet dlaczego nie umie wyrywać lasek ?? Przecież to tak samo jak zapytać hydraulika dlaczego samochód nie chce odpadlić :D Chłopie jakby kobiety wyrywały inne laski to każda by ci powiedziała co jest z tobą nie tak. Jak już chcesz wiedzieć co robisz źle to spytaj się jakiegoś swojego kumpla, który się umawia z dziewczynami.

Gość tomek24
bezedury: to że skończyłem studia dzienne na uniwersytecie nie znaczy, że jestem kujonem nie wiem po czym o tym wnioskujesz to że jestem osobą kulturalną to chyba plus, ale widocznie nie dla każdego

\"bezedury: to że skończyłem studia dzienne na uniwersytecie nie znaczy, że jestem kujonem nie wiem po czym o tym wnioskujesz to że jestem osobą kulturalną to chyba plus, ale widocznie nie dla każdego\" Po sposobie pisania (wyrażania myśli) wnioskuję, że nie jesteś przeciętnym facetem (coś z tobą nie tak). Nie myl kultury osobistej z ciepło-kluchowym charakterem ;)

Gość o nie nie
Tomek, złotko Nic Ci nie pozostaje innego jak usiąść i zastanowić się głęboko nad sobą. Najwyraźniej gdzieś tkwi problem. Wymieniasz zalety, super, dobrze, że jesteś ich świadomy. Tyle, że problem tkwi w wadach i w tym czego Ci brakuje, a ich najwyraźniej świadomy nie jesteś w ogóle i czas to zmienić. Przecież nie jest trudno poznać kogoś, trzeba tylko trochę się wysilić, dać innym się poznać. W końcu znajdzie się ktoś kto się zainteresuje. "zamiast mi wypominać, że był już temat może byście mi coś doradziły" Zamiast szukać rad na kobiecym forum, bo jak stwierdził już ktoś, jest i wg mnie totalną głupotą, to może w koncu przemyślałbyś sprawę i wziął się za siebie chłopcze:)

A uważasz, że to nie dziwne, że mając 24 lata nie miałeś nikogo? dla mnie troszeczkę dziwne.. nie rozumiem, jaka była tego przyczyna ?