Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem e policj

Słuchajcie po co mieć konto na naszej-klasie skoro sie wszystko ukrywa????

Polecane posty

Gość wiem e policj

Powiedzcie mi bo nie rozumiem? Dlaczego niektorzy maja konto i wszystko poukrywane przez znajomymi i nieznajomymi? Wiek, szkoły, gadu gadu, skype? Po co oni maja w ogole konto na tym portalu?

Gość spytaj ich o to

Gość owpo
teztego nie rozumiem

Gość Haban hjan
To tajniaki podgladaja wszystkcih

Gość czarna blondyneczka
NO WŁASNIE NAWET GALERII NIE MOŻNA OBEJŻEĆ :O To po co im to ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość fortew
Galerie kazdy ma ukryta prawie hehehe

Gość zgupiałam
czyjejś galerii nie mozesz obejrzec bo ma ją zablokowaną dla tych którzy nie są w jego zanjomych kumasz? czyli jak nawiedzi mnie ktos kogo nie znam to nie wie nic o mnie ... wszytko widza tylko znajomi

Gość nic no
zeby wscibscy sasiedzi czy osoby ze szkoly oracy ktorych znamy tylko widzenia nie wiedzieli wszystkiego o nas.

Gość Hniek
A ty myslisz ze i tak nie wiedza? Wystarczy ze zobacza kogo masz w znajomych i juz wiedza gdzie poszedłes na studia. Poza tym jak wpisze sie imie inazwisko kogos w googole to wyskakuja szkoly znaszej klasy gdzie to chodzi

Gość Pantomnia
Mam wszystko ukryte bo nie lubie jak ktos wszystko o mnie wie a nie obchodzi go jak sie czuje i nawet nie raczy napisac do mnie ale ga,lerie moje oglada

ale w sumie co to za roznica, jak imie i naziwsko wystarczy wpisac w wyszukiwarce w nk:D niewazne:D a co do tematu, to ja tez mam zablokowane niektoe rzeczy, po co obcy maja ogladac?:O

czarna blondyneczka ---tymi znakami zapytania rozciągnęłaś obraz nie da sie czytać nic