Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sportman1984

Mam 25 lat, dziewczyne, znajomych, własne mieszkanie bez kredytu, 181 cm wzrostu

Polecane posty

Gość Sportman1984

brązowe oczy, chodzę na siłownie, mam plany na przyszłość, we wrześniu bronię pracę magisterską. Przegrałem?:classic_cool:

Gość pewnie że przegrałeś
jeśli potrzebujesz o tym pisać na kafe....

Gość spytaj ich o to
otóż to. z kretesem na dodatek. widać coś jest nie tak, skoro na kafe czas marnujesz

Gość mloda_21
to po co tu wchodzisz? :o chyba jednak nie masz co robic

Gość czarna blondyneczka
:D:D:D:D

Gość Sportman1984
czarna blondyneczko co cie rozbawilo? :classic_cool:

a ja mam 23 lata wlasne mieszkanie w centrum bez kredytu ,. 200tys na koncie i audi a4 z2005 roku i co lyso ci ?? hehehe :)

Gość poczekaj
jeszcze raka dostaniesz, dziewczyna się puści, mieszkanie się spali od pioruna i zostaniesz goły i wesoły, nie zapomnij o tym napisać na kafe :classic_cool:

Gość Sportman1984
poczekaj, niestety moja rodzina ma szlachetne tradycje długowieczności powyżwej 80 lat :classic_cool: dziewczyna mnie bardzo kocha a mieszkanie jest ubezpieczone :classic_cool:

Gość Sportman1984
kiccciiiaaa ale jestes spasła krową więc wychodzi na zero :classic_cool:

Gość duikzoo
w blokach mieszkaja biedacy . JA mam dom za 1,2 mln zł i porsche ze 350 tys zł .

Gość nastarcieprzegrales
i po co sie chwalisz nie ma czym kazdy nrmalnie pracujacy czlowiek w tym wieku to juz ma a nawet wiecej

Gość yhjgfjh
a twoja panna nie ma z toba orgazmu co wrozy kochanka w przyszlosci haha

Mam 25 lat, nigdy nie miałem dziewczyny, nie mam znajomych, nie mam własnego mieszania, mam 170 cm wzrostu, brzydkie oczy, nie chodzę na siłownie, nie mam planów na przyszłość, pracę magisterską obroniłe m już dawno ale nadal jestem bezrobotnym nieudacznikiem bo się do niczego nie nadaję. Przegrałem? możesz sie ustosunkiować :classic_cool:

Gość kjlfjsdlfjs
brzydki niski beznadziejny -> mysle ze jestes na bardziej wygranej pozycji jak ten pojebanu autor

Gość dziewczyna autora
to ja jestem dziewczyna autora watku, potwierdzam ze nigdy z nim orgazmu nie mialam a z poprzednikami i owszem, jest oziebly, egoistyczny, mieszkanie ma bez kredytu za pieniadze rodzicow, prace miagisterska broni na prywatnej uczelni dopiero we wrezesniu bo ma poprawki i w wieku 25 lat bo 2 lata powtarzal na tych studiach, misiu nie chwal sie tak

Gość dziewczyna autora
na silownie chodzi dzieki sterydom daje rade

Gość dziewczyna autora
plany na przylosz: slub ze mna, moje plany : rozwod i podzial majatku

Gość Sportman1984
I jeszcze do tego Mam problem!!Jako dziecko zacząłem się wcześnie onanizować..nie wiedzieć kiedy stało się to moim nałogiem:(z którego prubowałem wiele razy wychodzić, ale nadaremno!!teraz mam 23 lata-czyli ok 10 lat jade na recznym...od jakichs 3 lat zauważyłem spadek potencji u siebie.Po 1 objawał uświadomiłem sobie że moze to byc wywolane czesta masturbacja i bo czym innym!!)wiec prubowałem zerwc z tym,ale dupa:(na poczatku nie stawanie sie tak objawiało że właściwie stał mi tylko koncowka była jakas taka miekka..a dzis to wogole sa problemy:(przez to boje sie rozpoczac z dziewczyna wspolzycie zeby sie nie osmieszyc!!:(wie ktos moze czy jak przestane walic konia czy mi to przejdzie!!??po jakim czasie??ja juz nie wiem co robic!!co to za zycie bez normalnej potencji:((((

hahaha. Tyle powiem. Po pierwsze niedługo bedziesz miał więcej jak 25 lat więc nie wiem jaki to powod do chwalenia się , po drugie to ,że w tym wieku masz dziewczyne i znajomych to nic dziwnego raczej byłoby nienormalne jakbyś ich nie miał. 181 cm i brązowe oczy ma co drugi facet i wiele z nich chodzi na siłownie ( ale mi osiągnięcie każdy może tam chodzić) Teraz bardzo dużo ludzi studiuje i ma plany na przyszłość. No może tylko to mieszkanie to rzecz ktora Cię jakoś wyróżnia. masz się za gwiazdę ,a nią nie jesteś. Z tego co piszesz jesteś przeciętnym facetem. Chociaż nie wiem bo jaki normalny facet siedzi na babskim forum? Nie lubię takich snobow ja ty

na mieszkanie to tak od reki bez kredytu w wieku 25 lat zarobiłes sam czy ci rodzice zafundowali?

Gość znajomy znajomego krolika
re: maulutkaTaka mieszkanie bez kredytu kupił za jedną przeciętną pensję