Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaZmokraGlowa

Dobre tricki !!

Polecane posty

Gość PannaZmokraGlowa

Co zrobic aby facet ktor mi sie podoba zwrocil na mnie uwage i nie widzial we mnie tylko znajomej ? Jak go uwiesc i potem zatrzymac ?

Gość PannaZmokraGlowa
To bylo powazne pytanie ! Jak masz tak odpowiadac,to nie odpowiedaj w ogole ;]

Gość Bad Teddy Bear Non Despero
Zacznij puszczać sygnały niewerbalne :) Wiesz a to przy nim popraw fryzurkę, a to dotknij jego ręki, ramienia pleców, jak dobrze zareaguje klepnij w tyłek, jak się wkurzy obróć to w żart, zacznij delikatnie prowokować np pytając jak się ocenia w kwestii całowania i powiedz że go sprawdzisz, jak nosisz spodniczki to wez zaloz przy nim noge na noge, popatrz mu w oczy, rany dziewczyno, mam Cię tych wszystkich kobiecych sztuczek uczyć? :)

Sorry, ale te "sygnały niewerbalne" na mni eodniosłyby skutek odwrotny do zamierzonego. Po pierwsze to facet jest zdobywcą i jakby mnie jakaś laska klepała po tyłku to wolałbym się od niej trzymać z daleka. A na pytanie "jak się oceniam w kwestii calowania" odpowiedziałbym, ze na minus sto czterdzieści siedem, tekst o sprawdzaniu byłby wtedy krzykiem desperacji :D Jedyne co mogłoby mnie zainteresować to patrzenie w oczy. Nie nachalne, ale dłuższe niż jest to "konieczne". Kwestia wyczucia:)

Gość XYZET
Zaproś go na piwo! Nie odmówi a jak odmówi to gej!

@ Mało stanowczy Czasem dziewczyna musi pociągnąć mocniej i dać znać, bo niestety dużo jest męskich cipek zbyt romantycznych co to ach och kwiatuszku i myśli o niej w samotności jadąc na ręcznym, a przecież jakby lekko pokazała o co jej chodzi, obojgu byłoby przyjemniej...

Gość Kiciatko89
Upij go , wykorzytaj i wrob z ciaze :D

ponoć autentyk: do faceta na imprezie podeszła dziewczyna i taki dialog między nimi był Ona - masz dziewczynę On - nie Ona - to już masz i teraz są parą już dość długo ;)

Gość qazwsxedc
Possaj mu po same kulki.

Gość Moze zrob tak
Podejdz i zlap go za jajka a nastepnie patrz mu sie powaznie w oczy, na mnie by to podzialalo :D