Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innaaaaaaaa

ja chcę tylko orgazmu.....

Polecane posty

Gość innaaaaaaaa

jestem z miom facetem już od dłuższego czasu i mimo tego, że bardzo go kocham, strasznie mnie kręci jego wygląd, zachowanie i to, jak mnie traktuje to on dłuższego czasu nie mam orgazmu podczas stosunku. Wstydzę się do tego przznać bo wiem, że bardzo mu na tym zależy. Na początku naszego współżycia nie miałam z tym żadnego problemu. Dochodziłam nawet kilka razy podczas jednego stosunku. Co jest nie tak??

A jak on Cię traktuje? Zainteresowany jest pieszczotami dla Ciebie, czy tylko chce pomiętosić i wejść?

innaaaaaaaa -> no właśnie czy coś w waszym seksie się zmieniło od pierwszego razu?

Gość innaaaaaaaa
nigdy się nad tym nie zastanawiałam ale podejrzewam że może coś w tym byc... pomiętosić i wejść. Chodzi właśnie o to że nic się nie zmieniło.

No i przykro mi bardzo Ina, ale masz odpowiedź na swój problem. Twój facet masturbuje się Tobą niestety, używa Ciebie zamiast ręki. Czy rozmawialiście o seksie w ogóle ze sobą? Powinnaś mu powiedzieć delikatnie, żeby go nie stresować, coś w stylu: kochanie, jest mi z Tobą niezmiernie dobrze, ale mogłoby być jeszcze lepiej, pokaż mu co lubisz, po prostu powiedz gdzie lubisz być dotykana, jak, i nie pozwalaj, żeby od razu dochodziło do penetracji. Kurczę, ile on ma lat? Powinien przecież wiedzieć, że dziewczynę należy wolniutko rozbudzać. Samo smyranie i mizianie jest przecież takie fajne, tylko trzeba to wolno robić, a nie na odwal się. Ale jak polerował strażacki hełm długo, to trudno będzie go odzwyczaić.

"Chodzi właśnie o to że nic się nie zmieniło" No właśnie seks jest podobny do np pracy (może trochę kiepski przykłada le nic lepszego mi nie przyszło do głowy) jeśli robi się cały czas to samo to to zazwyczaj się znudzi po pewnym czasie. Niech sobie przeczy ta te dwa topiki (zresztą ty też możesz): http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3358147&start=0 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4152631

Gość innaaaaaaaa
czasem może się zdarza że mnie popieści trochę dlużej, ale to zdarza się sporadycznie. Wie co lubię, że dreszcze mnie przechodzą gd całuje mnie za uchem i robi to ale jak mówię, nie zawsze. Czy za każdym razem mam wymagać tego wymagać? To na prawdę pomoże?

innaaaaaaaa -> niech przeczyta te topiki co dałem do nich adresy a ty ewentualnie dopisz do tej listy co tam jest co lubisz lub powiedz jemu co Ci się na tej liście nie podoba ;) i nich przeczyta ją parę razy i o niej pamięta :P

Gość innaaaaaaaa
dzięki Levviatan , te topiki są na prawdę niezłe :)