Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mąż_żony

Smski ....

Polecane posty

Gość Mąż_żony

Ostatnio moja żona zaskoczyła mnie totalnie wysyłając mi mmsem nagrany przez siebie filmik komórką, kiedy to robi sobie dobrze swoim domowym agd ...:) Agd ma długość 18cm:) Jak to u Was wygląda? Tez wysyłacie mężom takie smsy/mmsy??? Powtórzyło się to parokrotnie, kilka filmików, częściej zbereźny sms. Najczęsciej, gdy jestem w delegacji lub gdy jestem ciężko zapracowany.Nie powiem - pozwala na chwilę odstresowania. Kto tak ma ?

Gość Mąż_żony
33

Gość gumih
daj mi jej numer :)

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy się zalogować na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary . codziennie minimum 25 reklam do obejrzenia . zarobek gwarantowany a na stary dostajesz 6zł. warto

Gość gumih
hehe

Gość Mąż_żony
Spoko, było tam moje imię, więc był do mnie Moja żona - 33lata, blondzia, długie włosy, 85C,170cm, 60kg wagi - to tak pokrótce :-)

Gość gumih
hmm mam wrażenie że opisałeś moją żonę dawaj zdjęcie :)

Gość ON_35_l
Jest, jest, typ fitnesówy, nie narzeka na brak adoratorów, ja mam tylko nadzieję, ze o wszystkich mi mówi ...

Gość jajestemprawdziwa
ja tak robie jak twoja zona:) fajna sprawa jak facet tez cos takiego wysle od czasu do czasu :D

To fajne jestescie, takie filmiki oglada sie zajepiscie, moze wrzuccie jakies jedno...he.

Gość Mąż_żony
Mam ich całą kolekcję w komórce, najlepsze sa te z zoomami:-) Gdy dostałem pierwszego, to mnie naprawdę zwaliło z nóg, teraz jest to dla mnie naprawdę super urozmaicenie mojego ciężkiego dnia w pracy. Moja oczywiście tez pracuję, pracę ma jednak mniej stresującą od mojej, więc może sobie na to pozwolić, ja natomiast zawsze odpisuję i oststnio jestesmy na etapie ostrych słów i jakoś nikomu to nie przeszkadza, mimo, że jest naprawdę ostro, moja zonka doszła juz do takiej wprawy, że naprawdę bardzo, ale to bardzo mi sie to podoba ...:-)

To się nie chwal na kafe, tylko idź i ją poruchaj za przeproszeniem 🖐️

Gość Mąż_żony
Dzisiaj będzie action, bo już jednego dostałem: Przytoczę, a niech tam: Chcę dzisiaj byc wytulona i wyjeb...lekko i potem mocno wytarmoszona. Wiesz, że lubię przedłużać TEN stan i chcę dzisiaj totalnego MEGAORGAZMU. Jest szansa na to? Szanowny panie mężu ? To z dzisiaj (wysłany po 12)

Gość jajestemprawdziwa
hm..cienki troche ten sms...ale jesli cie podnieca..;]