Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pustak....

chyba jestem pusty nie mam hobby

Polecane posty

Gość grab...
🖐️

Gość pustak...
no ja jestem ale czy ktos jeszcze?

Gość astro87
Z hobby jest jak z miłością, na zawołanie się nie znajdzie i musi wychodzić z serca. Sam interesuje się astronomią, a zaczęło się chyba już w podstawówce - marzenia o podróżach kosmicznych według filmów s-f, wielka niewiadoma o kosmosie, pytania zalewały moją głowę. Potem dowiedziałem się, że sam mogę obserwować wiele ciekawych obiektów, których nigdy wcześniej na żywo nie widziałem: mgławice, gromady gwiazd, galaktyki. Najbardziej rozwinąłem całą tę pasję w gimnazjum, w liceum już nie było tyle czasu. Wybrałem się na studia astronomiczne, ale nie wyszło. Zacząłem się uczyć w szkole policealnej i chyba musiałem złapać oddech, na jakiś czas chciałem zapomnieć o astronomii. Teraz już pracuję, mam trochę więcej czasu, a nie mam dziewczyny ani tym bardziej rodziny, hehe, więc znowu astronomia do mnie wraca. W gim zrobiłem hobbystyczną stronę internetową, która przetrwała cały ten czas i nadal chcę ją rozwijać. Człowiek przechodzi różne kryzysy, nawet z hobby ;) Jak natraficie na to coś, to będziecie pewni, że to jest to!

Gość grabarz z dł stażem
jest ktoś? 🖐️

Gość pustak...
wpadnijcie tu w nocy pogadamy

Gość grabarz z dł. stażem
🖐️ będzie tu ktos?

Gość pustak...
no ja jak zawsze wieczorem na stanowisku

pustak🖐️ no ja tylko na chwile bo sennosc mnie powoli dopada:) zalozylam konto na flogu:)jak narazie nawet mi sie tam podoba:) jak poszukiwanie hobby?:D

Gość pustak...
a nie mowilem, ze jest w miare ciekawie, z tym posuzkiwaniem hobby standard, nier mam czasu nawet dobrze w toalecie posiedziec, a wrzucilas juz jakies foty, jakiego masz tam nicka/

Gość to co lubisz robic najczesciej
to twoje hobby napewno jest cos takiego

Gość pustak...
wyslij mi na maila abakabus1@o2.pl

Gość pustak...
tak, fajne fotki

A takie tam,ale dzięki:)Też bym chetnie Twoje zobaczyła,jak cos to podeslij nick:) A ja juz uciekam spac,dobrej nocki i zmien nazwe na kafe bo ten pustak jakos mi niefajnie brzmi:D:P Pozdrowienia🖐️

Gość grabarz z dł stażem
Witajcie! ..to ja od rana...bo spać nie mogę... czyli Pustak..powoli rozwijasz hobby? ...po sobotnich zakupach przybył nowy przewodnik, częściowo odczytany, nowa torba jako bagaż podręczny...lniana koszula... czyli w planie kolejny wyjazd :O a , nie myślcie, że nic nie czytam, brakuje mi czasu, ale tak we fragmentach Prowadził nas los - wspomnienia Kingi, która w Afryce zmarła na malarię.. Miłego dnia!:classic_cool:

Gość grabarz z dł stażem
planuję na Wyspy Kanaryjskie...kiedy ? nie wiem? już po wakacjach na Krecie...to z kasą krucho

Gość grabarz z dł stażem
czekam na lepszą pogodę i też w Tatry...tylko dolało, szlaki mokre, zresztą leje w górach non stop

Gość pustak...
witam Was

Gość grabarz z dł stażem
o witaj ... Tatry, to moje hobby z dzieciństwa...

Gość pustak...
no ja tez jestem tatrowy mialem taki okres w zyciu ze bywalem tam 2,3 razy w miesiacu chciaz mieszkalem 400 km dalej sok z gumi-jagód -> skomentowalem Twoje ostatnie zdjecie w ten sposob "+ 0987654" takze juz wiesz jak mnie tam znalesc

Gość grabarz z dł stażem
generalnie , Tatry zaliczone Orlą Perć łącznikami, z Granatów powrót - dziwne wibracje i z Koziego Wierchu....te 2 nie dane mi były, może z jakimś asekurantem i liną???

Gość grabarz z dł stażem
pustak, a Ty w pracy?

pustak🖐️ a ja bylam raptem 2 razy w zyciu w Tatrach i mozna powiedziec, ze zaledwie tylko "liznęłam"je,hehe:D Chciałabym troche wiecej polazic i cos w koncu zobaczyc,ale nie wiem,czy sie uda. Znajomy mnie zaprasza,ale on chce wejsc na Orla Perc,z tego co wiem jakies lancuchy tam i drabinki nie wiem,czy dla takiej poczatkujacej jak ja to dobry pomysl:O