Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pustak....

chyba jestem pusty nie mam hobby

Polecane posty

Gość pustak...
hej witam, dzisiaj troche wczesniej w pracy to moge sie odezwac chwil wytchnienia a c o tam u was

Gość poker NL
Proponuje pokera fajna zabawa +$ jak grasz poprawnie

Gość grabarz z dł stażem
..siedzę na pr do korelacji fotek...próbuję coś się podszkolić... na razie się bawię... samouk jestem...

Gość pustak...
no to pozazdroscic wolego czasu, tez bym sie chetnie pobawil, ale u mnie to mozliwe 24.00, a wtedy to juz bardzo mi sie nie chce ale musze przysisasc kiedys jak mialem wiecej czasu tez sie troche w tunning fotek bawilem

Gość grabarz z dł. stażem
...no jestem genialna! wprost nie moge uwierzyć nawet kolorki wyszły, udało się wrzucić w internet.... sok z gumi..mnie jakoś zmobilizował... a, gdzie tam mam czas, siedziałam do 4 rano...

oj, sporo sie musze nauczyć jeszcze... tylko czy te obróbi to jeszcze fotografia???

Gość 111111111111111122222222
CHCESZ ZAROBIĆ WYSTARCZY ZALOGOWAĆ SIĘ NA TEJ STRONIE: Link www.polski-bux.pl/?r=nina80 , I CODZIENNIE ODWIEDZIĆ 25 REKLAM, ZAROBEK GWARANTOWANY NA START OTRZYMASZ AŻ 6 ZŁ. GORĄCO POLECAM

Gość 687697
w pokera gralam i przegralam 1 mln $

Witaj🖐️ ...siedzę ...zamiast wyruszyć na rowerze w plenery... pierwszy raz się za to zabrałam...w dodatku na kompie troszkę wiekszym od komórki....ale mam krytykantów to pewnie poprawie błędy...

udało mi sie nawet wyprostować horyzont ale to stare fotki... teraz mam w aparacie funkcje, poustawia się, poobraca i obróbki niepotrzebne...

Gość Kapitandobrarada
Nie jesteś pusty. JESTEŚ GŁUPI! :D Pararam param pam, pam. Mam nadzieję, że dałeś se już spokój, kutafonie. :D

Gość ejka2
Lubię pojeździć sobie rowerem, ale lubię też zbierać takiego rodzaju monety https://www.skarbnicanarodowa.pl/srebro/srebrne-monety . Moja żona od zawsze mowiła, że bardziej kocham te metalowe krążki niż ją samą. Coś w tym jest. Na numizmatykę poświęciłem 20 lat swojego czasu, to już nieodłączny element mojego życia. Moja pasja-moje hobby.