Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pustak....

chyba jestem pusty nie mam hobby

Polecane posty

Gość pustak....
dobra starczy tej pracy na dziisiaj spadam do domu, bede wieczorem to mozemy o zdjeciach pogadac, wieczorem tzn. po 22-23. Pozdrawiam Wszystkich

grabarz no dokladnie te ceny po prostu sa przerazajace:( Ja narazie zbieram kase na jakas lustrzanke bo bawie sie jak dotychczas zwykla cyfrowka,ale tez pewnie szybko do zakupu nie dojdzie:( Cholernie droga pasja:(

Gość grabarz z długoletnim stażem
pustak, to jednak masz hobby

wczoraj była za 10 tys. chłopak pisał ,że taką robi... i ...zawsze dylemat, wyjazd? czy aparat?

Gość pustak....
grabarz z długoletnim stażem -> juz pisalem jakie to hobby jednego dnia latam z aparatem, przerabiam zdjecia, wgrywam, ogladam innych a pozniej zpal mija i 2 miecy aparat w kacie

pustak wpadnij wieczorem🖐️ grabarz ja wlasnie z fmixa ucieklam dlatego,starsznie mnie irytowaly te komentarze...I wlasciwie ludzie juz potem nie oceniali zdjec tak obiektywnie,tylko juz potworzyly sie jakies znajomosci i wszyscy wszystkim slodzili.glupota:( Ja tam jakis specjlanie cudownych zdjec nie mam,ale chcialam sie czegos nauczyc,dowiedziec...i lipa:(

mój mąż składa różne modele np samochodów albo statków.Albo rób fotki.Ja lubię malować i robić zdjęcia.Mam dzięki temu wile pięknych zdjęć:) Na pewno coś znajdziesz dla siebie

Gość Nnastruuurcja
Mogę Wam polecić moje hobby. Naprawdę polecam z całego serca, jest to coś takiego, że często już w pracy nie mogę wytrzymać, bo chcę być szybko w domu i się temu oddać. Poza tym jak mówił Eco, ktoś kto ma takie hobby żyje dwa razy. :) No i hmm zawsze jak jest mi smutno, to naprawdę mogę zanurzyć się w tym świecie i już mi lepiej. Poza tym jest dość tanie, wspaniale kształtuje charakter i daje wiele tematów do rozmów. Uff to może tyle na początek. A moje hobby to: czytanie książek. :)

O ja też uwielbiam czytać książki.Wręcz je pochłaniam.Tylko nieraz to uciążliwe, bo czytam do późnej nocy a w dzień chodzę zakręcona:)

no, ja nie robię fotek dla samej fotografii...siedze na blogach podróżniczych i to mnie tak wciągnęło, że zatracam poczucie czasu...

ja czytam ostatnio same albumy i przewodniki i trochę piszę

Nnastruuurcja a czytałaś coś Nory Roberts? Uwielbiam jej książki. Autorze ja jeszcze zbieram znaczki.Dostałam album od taty, który kolekcjonował od młodości i niektóre są sporo warte:) Później możesz dać prezent dzieciom albo wnukowi

A ja kiedys znalazlam w rowie:Dd caly klaser znaczkow...troche byl przemoczony,bo nie wiem ile w tym rowie lezal,ale wzięlam je do domu i mam:)Ale sie zupelnie na tym nie znam...a moze mozna by bylo je sprzedac?Bo w sumie po co mi one...A raczej dla mnie zbieranie znaczkow to zbyt nudne...

ja też mam klaser, spadkowy, ale się nie znam ..od kilku lat jeżdżę na rowerze, ostatnio była przerwa, bo upały

zajrzę wieczorkiem muszę coś zrobić...w domu...

Mi trochę tata wytłumaczył.Niektóre znaczki są bardzo stare i też nie sprzedawałam, bo mi szkoda, ale można na czarną godzinę trzymać.Nie no to by było nudne gdybym miała tylko to hobby.Najbardziej zajmuję się malowaniem i lubię wyszywać haftem krzyżykowym jak mi się nudzi bardzo. Zastanawiam się też nad składaniem modeli jak mój mąż.To fajne jest.

Gość co wam powiem to powiem
hobby polega na tym, że robimy coś bez względu na to czy jest opłacalne czy nie, czy kosztuje nas dużo czy prawie nic, czy mamy akurat na to czas czy musimy go wykradać by zająć się naszym hobby

Hobby ma sprawiać przyjemność.Te znaczki to przy okazji tak.Ja właśnie uwielbiam czytać to mnie relaksuje

no ja tam zadnych korzysci materailnych ze swojego hobby czerpac nie chce,ale to nie do konca tak,ze sie nie patrzy ile nas to kosztuje,bo niestety czasem chocbysmy niewiadomo jak chcieli to nie mozemy sobie na pewne rzeczy pozwolic np na obiektyw za 20tys zl:(

No racja z tym obiektywem, ale zawsze można znaleźć coś dla siebie nie drogiego.Wypożyczenie książki nic nie kosztuje:)

Gość grab...
jesteście?

Gość grab...
to ja grabarz...

Gość grab...
a ja chyba pójdę spać...coś padam

Gość a moze by tak....
puszki pozbierac...ja tam kiedys zbieral i se cos tam zawsze kupil :classic_cool: