Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hally

Już sama nie wiem co się ze mną dzieje???

Polecane posty

Tydzień przed okresem zaczęły bardzo boleć mnie piersi (przed okresem bolą mnie same sutki), później doszły inne objawy: - częste oddawanie moczu (nawet do 12 razy w ciągu dnia) - podwyższona temperatura 37,3 - senność i zmęczenie - kłucia jajników - biały mleczny śluz - dwa pozytywne testy (na dwa dni przed terminem okresu) ale... dostałam okres. Jak go dostałam to minął mi ból piersi i na dwa dni obniżyła się temperatura. Później temp znowu się podniosła i teraz średnio wynosi 36,8. Do tego doszły mi mdłości, pojawiają się rano po umyciu zębów i męczą mnie tak do 12-13. Zrobiłam test przedwczotaj i był negatywny. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć :o

też właśnie o tym myślałam, albo że była to ciąża biochemiczna :( ale skąd w takim razie te mdłości poranne? pojawiły się już po miesiączce.

Gość musztarda
Mogło być samoistne poronienie. A mdłości możesz mieć, hormony jeszcze działają.

a może powinnam wykonać test z krwi dla pewności? wizytę mam dopiero za 2 tygodnie.

wróżko ale test przedwczoraj wyszedł negatywny? :( piersi już mnie nie bolą, temperatura jest podwyższona, ale niższa niż wcześniej, nadal jestem senna, często odwiedzam toaletę i te mdłości dziwne, mam też powiększony brzuch i pobolewają mnie jajniki, mam plamienia brązowe i momentami pojawia się odrobinka krwi.

no to idź do lekarza. Najlepiej idź prywatnie jak najszybciej. nie szczędź kilku złotych dla jednej wizyty bo później możesz sobie w brode pluć :/

to spróbuję umówić się na wtorek, ale i tak wydaje mi się, że już niczego nie ma, nawet jeżeli coś było :( dziękuję za rady.