Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawska999

jaka ksiązka najlepsza?

Polecane posty

wiem, że ten temat juz gdzieś się pewnie pojawił, ale to jeszcze raz :D jakie ksiazki njabardziej się wam podobały i są warte przeczytania??

Gość baka usagi
jakiś konkretny gatunek czy pocieszysz się wszystkim?

Wszystkie Nory Roberts :) Teraz czytam też jej książkę wieczorami.Fajna tez jest książka "Trudna prawda" Lisy Scotoline

Mogę też ci polecić książke pt. "Kwiat śniegu i sekretny wachlarz" autorka Lisa See

możesz ściągną e- booki z www.torrenty.org.pl ale ja wolę czytać normalnie książki

ciekawska999 Ja uwielbiam czytać.Już tysiące przeczytałam, ale najbardziej lubię Norę Roberst.Też napisała serię "In death" miłość, thriller i sensacja a jednym ok 30 pozycji, ale to pod pseudonimem J.D. Roob.Te książki są dostępna na www.chomikuj.pl jak e-booki :)

ja uwielbiam z kolei książki, których akcja osadzona jest w konkretnym czasie historycznym dzięki czemu mogę sobie wyobrazić jak wyglądało życie setki lat przed nami. To jest naprawdę super i fajnie tak ćwiczyć swoją wyobraźnię :) Poza tym lubię też właśnie między innymi za to książki Zafona no i oczywiście Marqueza :)

Gość tez lubie religijne
Koniec świata doczesnego i tajemice życia przyszłego (całość)