Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mp-trójka

Po czym poznać, że przyjaciel-kumpel chciałby czegoś więcej?

Polecane posty

Gość mp-trójka

Potrzebuję jakichś symptomów, które pozwoliłyby mi ocenić sytuacje trzeźwym okiem. :O Wchodzi na jakieś konkretne tematy rozmów, a może jakieś zachowania niewerbalne? Pomóżcie. Kilka informacji: wiek - obydwoje dorośli, między 20-30 lat obydwoje wolni Tak, wiem, piszę jak nastolatka. Ale nie mam dużego doświadczenia z facetami i naprawdę nie umiem ocenić. Nawet nie wierzę, że komukolwiek mogłabym spodobać się jako kobieta, bo się nie czuję kobieca. :O

A jak bliski macie ze sobą kontakt? O czym rozmawiacie i jak często? Przyjaźni damsko - męskiej nie ma, ale czyste koleżeństwo istnieć może.

Gość mp-trójka
takze tego - dzięki. :) Kontakt w ostatnim czasie był rzadszy, dawniej dość często spotykaliśmy sie na piwie, zwykle w większym gronie (ze wspólnymi koleżankami). Ostatnio odnowił ten kontakt i spotkaliśmy się sam na sam, choć myślałam, że to będzie spotkanie w naszym zwyczajowym większym gronie. Rozmawiamy w sumie o wszystkim, jakby nie istniały tematy tabu. Ostatnio o życiu, o przyszłości, o swoich lękach i swoich wyobrażeniach... O wszystkim. Może źle sie wyraziłam. Nie przyjaciel, a dobry kolega.

No to widzę już podstawy żeby sądzić że jest Tobą zainteresowany. Daj sytuacji spokojnie się rozwijać i nie myśl o tym za dużo, a będzie dobrze:)

Gość mp-trójka
Dzięki. Mam jednak wrażenie, że coś sobie wmawiam. Coś nierealnego. Bo niby mną??? Z jakiej racji. Zobaczymy. Pewnie tak, jak mówisz.