Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jedna mama

mam synka a ludzie mysla,ze to dziewczynka

Polecane posty

maly ma pare m-cyubieram go jak chlopaka mimo to ludzie zaczepiajacy mysla,ze to "ona" powoli zacxzyna mnie to denerwowac czy wam sie tez tak zdarzalo?

Gość raczej nie.........
chociaz synek bardzo ladny jest, ale pewnie tak po mesku :-D

Gość ja mialam identycznie
tez przez pierwsze pare miesiecy wszyscy mysleli ze moj synek to dziewczynka chociaz ubierany byl typowo chlopieco :) teraz ma roczek i od jakiegos czasu a dokladnie odkad scielismy mu wlosy w 8 miesiacu juz go nie myla z dziewczynka :)

Gość tylko nie jonson
jak niedługo zacznie nabierac meskiej urody to wtedy nie beda sie mylic, a zreszta czemu ci tak na tych wszystkich nieznajomych ludziach zalezy...niech se mysla co chca ty wiesz swoje

Gość hehe................
ja za to mialam dziewczynke i wszytscy sie pytali jak ten chlopczyk ma na imie, mimo tego ze nosia dziewczece kolory ludzie byli pewnie ze to chlopczyk a ubieram ja w ubranka starszej siostry..... ale jak wloski podrosly i juz byla wieksza zakladalam jej bardzie sukieneczki czy bluzeczki z kwiatkami, bo jak byla tak do 3 miesiaca to ubieralam ja w te jednoczesciowe spioszki....

ja mam to samo, ubieram mlodego w ''meskie'' kolory a ciagle mi mowia, ze syn ma dziewczeca urode, ma dosc dlugie wloski ale z pod czapy nie widac wiec nie wiem w czym rzecz...

Gość anka1234
moj synek ma 1,5 roku a do tej pory nieraz ktos powie jaka ladna dziewczynka ale moze dlatego ze ma długie blad wlosy

hehe a moja dziewczynke brali za chlopczyka, pomimo, ze ubieralam ja \"po dziewczynsku\". kiedys byla w sukience a jakis facet sie zapytal czy to chlopczyk czy dziewczynka:O ale facetow rozumiem, generalnie bywaja nierozgarnieci;)

:) to widze,ze nie jestem sama jak bylam mała to ponoc w sklepie tez eksedientka sie mamy pytala czy kurteczka ma byc na "tego chłopca" hehehe a ,ze byla zima i mialam czapke na glowie to wybaczam te pomylke:P mój młody ma duze niebieskie oczka i długie rzeski moze dlatego ludzie myla go z dziewczynka :O

Kiedyś szłam z córeczką ubraną: w różowy kapelusik z kwiatkami i kokardkami, zółta bluzeczkę z dziewczęcymi wzorami, bufki na ramionkach, spódniczkę i sandałki. Jakaś baba do mnie, a to chłopczyk czy dziewczynka:o Czytałam, że to pytanie pojawia się w celu zagajenia rozmowy, coś jak \"ładna dziś pogoda\" ;) W każdym razie po którymś razie odpowiedziałam, że tak chlopczyk ale bardzo chciałam mieć córkę i ubieram go, jak dziewczynkę :D Całkiem poważnie to powiedziałam i mieliśmy z mężem \"polewę\" przez cały dzień na samą myśl, jak ta babka na nas spojrzała, nawet słowa z siebie nie wydusiła :D

misiaczkowa---- dobre :D ja czasem tez pozwalam na takie chamskie teksty do ludzi, bo juz przeginaja :o a tak w ogole to moja babcia mowi, ze jak dziecku myla plec za malego to pozniej ma powodzenie u plci przeciwnej :D

ojj no nie wiem czy tak dobrze zeby dziewczyny za synkiem latały:P co by n ie zapylil za duzo :) hehehe

na mojego do dzisiaj mówią, że dziewczynka :D wcale mi to nie przeszkadza, bo fakt, że z niego taka dziewusia jest dzisiaj mi powiedział, że jak dorośnie to chciałby mieć różowe okulary, takie jak ja, bo to jego ulubiony kolor...:D:D:D

Rafika czy ja wiem,ze czy twoj synek to dziewczynka:P wyglada jak mały mężczyzna

Gość kot filemon23
ja mam identycznie. synek blondasek, wloski krecone, ubieram go w bojoweczki i t-shirtki kolorowe - zawsze uslysze jaka sliczna dziewczynka zato maluchy rzadko sie mylą, pomyslalam, ze jednak lepiej sie wyczuwają.

:) nie to zeby mnie jakos specjalnie dotykalo,ze go myla ale przy setnym razie mam dosc niebieski wozek, w nim lezy synek ubrany na niebiesko badz w spodnie sztruksowe i t-shirt a oni i tak swoje :O

Gość hub
a ja mam niestety odwrotnie! o mojej corce wszyscy mysla ze to chlopak!!! maskra! mimo ze ubieram ja na rozowo to i tak ludzie zafdja glupie pytania??? a to chlopczyk|????

Gość hub
i ma 1, 5 roczku i niestey krotkie wloski ehhh

I czym się martwisz :) Jeśli na chłopca mówią, że dziewczynka to znaczy, że śliczny :D U mnie tak było długo (a najlepsze jest to, że czasem nadal jest), a synek ma prawie 19 miesięcy :D Dla mnie to komplement. Gorzej jak mówią na odwrót :P