Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o n a s

tak wyglada moj zwiazek .. to normalne ?

Polecane posty

Gość Niewiem dlaczego ale ...
zawsze się z Tobą zgadzałem... alternatywnie. http://www.youtube.com/watch?v=C3rDMJERl64 Problem cię znajdzie Nieważne, gdzie pójdziesz Oh, oh Nieważne, czy jesteś szybki Nieważne, czy wolny Oh, oh Oko burzy Chce płakać o wschodzie Oh, oh, Przez chwilę będzie dobrze Ale zaczniesz tracić kontrolę On jest w ciemności On jest w moim sercu Czeka na skrzydłach Gotowy zagrać swoją rolę Problem to przyjaciel Tak Problem To mój przyjaciel Achch Problem jest przyjacielem I wrogiem jednocześnie Oh, oh I nieważne Czym go karmię Zawsze zdaje się rosnąć Oh,oh Widzi co ja widzę Wie, Co wiem ja Oh, oh Więc nie zapomnij Uspokoić się Wchodząc na mą drogę On jest w ciemności On jest w moim sercu Czeka na skrzydłach Gotowy zagrać swoją rolę Problem to przyjaciel Tak Problem To mój przyjaciel Nie czuj się osaczony Jeśli weźmie cię Pod ramię Ja otworzę okno Wiem, jestem do bani Pod jego urokiem Ale to mój przyjaciel. Jak ja nienawidzę tego, Jak sprawia, że się czuję I ile ja nie próbowałam Go zostawić! Próbowałam, Och, och, próbowałam. Ale wciąż tu jest Tam, w ciemności W moim sercu Czeka na skrzydłach Gotów zagrać swoją rolę Tak Problem To mój przyjaciel Nie czuj się osaczony Jeśli weźmie cię Pod ramię Ja otworzę okno Wiem, jestem do bani Pod jego urokiem Ale to mój przyjaciel. ... Miłego weekendu. Wyłącz komputer i wio do ludzi! Młodsza siostro.

bracie... a jutro w pracy to kto za mnie... nie mam silnej tęsknoty za ludźmi w nadmiarze...

Gość Nie wiem dlaczego ale ...
zawsze się z Tobą zgadzałem... alternatywnie. http://www.youtube.com/watch?v=C3rDMJERl64 Problem cię znajdzie Nieważne, gdzie pójdziesz Oh, oh Nieważne, czy jesteś szybki Nieważne, czy wolny Oh, oh Oko burzy Chce płakać o wschodzie Oh, oh, Przez chwilę będzie dobrze Ale zaczniesz tracić kontrolę On jest w ciemności On jest w moim sercu Czeka na skrzydłach Gotowy zagrać swoją rolę Problem to przyjaciel Tak Problem To mój przyjaciel Achch Problem jest przyjacielem I wrogiem jednocześnie Oh, oh I nieważne Czym go karmię Zawsze zdaje się rosnąć Oh,oh Widzi co ja widzę Wie, Co wiem ja Oh, oh Więc nie zapomnij Uspokoić się Wchodząc na mą drogę On jest w ciemności On jest w moim sercu Czeka na skrzydłach Gotowy zagrać swoją rolę Problem to przyjaciel Tak Problem To mój przyjaciel Nie czuj się osaczony Jeśli weźmie cię Pod ramię Ja otworzę okno Wiem, jestem do bani Pod jego urokiem Ale to mój przyjaciel. Jak ja nienawidzę tego, Jak sprawia, że się czuję I ile ja nie próbowałam Go zostawić! Próbowałam, Och, och, próbowałam. Ale wciąż tu jest Tam, w ciemności W moim sercu Czeka na skrzydłach Gotów zagrać swoją rolę Tak Problem To mój przyjaciel Nie czuj się osaczony Jeśli weźmie cię Pod ramię Ja otworzę okno Wiem, jestem do bani Pod jego urokiem Ale to mój przyjaciel. ... Miłego weekendu. Wyłącz komputer i wio do ludzi! Młodsza siostro.

Gość 56164646516
To jak Ty chcesz żyć? Uwaga! To jest pytanie, a nie ''osąd''... A może Ty jesteś normalnym homofobem i w dodatku nienormalna . Odpowiedz sobie sama i przeczytaj jeszcze raz... Jeśliby Bóg zapomniał przez chwilę, że jestem marionetką i podarował mi odrobinę życia, wykorzystałbym ten czas najlepiej jak potrafię... ...z tym piątkiem pospieszyłem się, ale jutro mam już weekend od godz. oo:o1 ...tak bardzo chciałbym Tobie pomóc! już mnie nie ma.... Siostrzyczko.

pewnie... nienormalna... i dlatego tak Ciebie ciągnie do rozmowy ze mną znalazł swój swego hi,hi,hi BRACIE????????????????

Gość +=+=+=
... D O B R A N O C ... EMIMA

Gość . .. ...
Lithium Lithium - nie chce mnie schować w środku Lithium - nie chce zapomnieć jak czuję się bez... Lithium - chcę trwać zakochana w swoim smutku Ale na Boga, chcę się tego pozbyć Przyjdź do łózka, nie każ mi spać samej Nie potrafiłeś ukryć pustki, więc pokazałeś ją Nigdy nie chciałam czuć tego chłodu Po prostu nie wypiłeś wystarczająco dużo, by powiedzieć że mnie kochasz Nie potrafię tego ukrywać Zastanawiam się co jest ze mną nie tak Lithium - nie chce mnie schować w środku Lithium - nie chce zapomnieć jak czuję się bez... Lithium - chcę trwać zakochana w swoim smutku Nie chcę pozwolić by to mnie znów teraz pogrążyło Pokonam wolę by wzlecieć Tutaj w ciemnościach wiem kim jestem Nie uwolnię się, dopóki nie pozwolę temu odejść Pozwól mi odejść Kochanie, wybaczam Ci mimo wszystko Wwszystko jest lepsze niż samotność Przypuszczam że na końcu upadnę Jak zawsze odnajdując się wśród popiołów. Nie potrafię tego ukrywać Zastanawiam się co jest ze mną nie tak Lithium - nie chce mnie schować w środku Lithium - nie chce zapomnieć jak czuję się bez... Lithium - chcę trwać zakochana w swoim smutku Ale na Boga, chcę się tego pozbyć

Dziewczyny pomóżcie! Wybaczcie ze tak wcinam się w słowo, ale moze któraś mi pomoże, doradzi..co ja mam zrobić. Mam faceta od ponad 2 lat, planujemy razem przyszlosc, on zapewnia ze mnie kocha i na pierwszy rzut oka czuje sie kochana,szanowana itp ale to szczęscie ma drugie dno... niedawno byliśmy na imprezie ze znajomymi, mój facet po kilku piwach, lekko rozmiękczony wyznał mi z uśmiechem na twarzy że pisze do niego na nieszczęsnej NK taka jedna "panienka" niby początkowo gadka-szmatka ale wyznał że ona chciala sie z nim kochac! tzn umówić się i jak to dosłownie powiedział...chciała go dosiąść! Najlepsze jest to że chciałam zobaczyć te wiadomości a On że usunął je, zebym przypadkiem nie zobaczyła...(wiec coś do cholery musiało być skoro się bał) a że ja nie głupia po jakimś czasie znalazłam jej komenta pod jego zdjęciem. Niby nic...ale byłam czujna. Mamy taki zwyczaj ze na wzajem sprawdzamy sobie wiadomosci w tel. czasami na gg też. Ostatnio zapomniał się wylogować z owego portalu będąc u mnie, a ze moja babska ciekawość przezwycięzyła rozsadek...no i wydało się... nie skończyło się na jednaj wiadomości...było ich o wieleee wieecej. na dodatek mój ukochany przesłał jej SWOJE zdjecia: takie znad wody, w samych boxerkach ...myslalam ze uduszę !nic nie powiedziałam... ich rozmowa urwała się na wymianie numerami gg , oczywiście hasło zmienił więc podejrzewam że rozmowy dalej sie toczą... a to taka wredna sucz za przeproszeniem....gdybyście widziały jej zdjęcia...dziewczyny :( jestem załamana, nie urzadzam mu scen zazdrości ani nie chce przyznawać się ze czytalam te wiadomości...ja widzę ze on mnie kocha...a moze tak dobrze się maskuje.. boję sie ze sie z nia spotka...ze jej ulegnie a wtedy bedzie juz za pozno, bede sobie pluła w twarz ze nie zareagowałam...... ulżyło mi...

Gość . .. ...
kocha??? przeczytaj to co napisałaś od początku i przemyśl... jeżeli kogoś kocham, to nawet jeśli stanie przede mną mężczyzna ze snów, to i tak mnie to nic nie obejdzie, a on prowadzi dyskusje z panną która" chce go dosiąść " i Ciebie kocha??????????????? jakiś żart sorki, że nie kadzę, nie pocieszam ale tak myślę

"...tak bardzo chciałbym Tobie pomóc! Siostrzyczko." dziękuję bardzo :-) ale chyba ... taka karma... BRACIE DOBRANOC WSZYSTKIM

... a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój... jest dobrze, wróciliśmy na dobre tory... ktoś mówi, że o miłość nie warto walczyć... ale wcześniej zostalo powiedziane, że miłość spada na nas nespodziewanie i jest niezależna od naszej woli... po prostu jest... albo się zdarza niektórym... tu się nie da kalkulować..., że np. kocham Cię za coś... po prostu KOCHAM... jając świadomość naszych wspólnych wad ... i każdego z osobna ... tak cudownie blisko byliśmy wczoraj... i można porozmawiać o 1 w nocy na ważne tematy... można wszystko...

szczęściara... ćśśśśśśśśś, żeby nie zapeszyć... i życie toczy się dalej swoim rytmem, tu Matrix też swoim... ale juz mnie nie wciąga, bo ... :-) j.w. czasem zajrzę z sentymentem i wcale nie zarzekam się, że kiedyś nie wrócę... i praca zajmuje czas i ukochana TRÓJKA i ludzie ... i jesień za chwilę , którą też kocham...

Gość opole ole
Miło wracać gdy ktoś na ciebie czeka... Dobra noc gdy Cię... czytam. Gdy noc nadchodzi, a Ty jesteś to słńce jest! Kur wa, jaka karma???? Każdy posiada co wypowiada.Tak chcesz, tak masz. 36 lat to piękny wiek. na przemyślane zmiany. Pa, wirtualna siostro. może do jutra...?

Gość pollkpujfgvjfhgfdjudidfiytigpi
...A dlaczegoemimkouważaszżemiłomniewidzieć?Cooo???

Gość ======
.... pewnie... nienormalna... i dlatego tak Ciebie ciągnie do rozmowy ze mną znalazł swój swego hi,hi,hi To jest właściwa odpowiedź! Siostroooo!!!! Mogłaś się obrazić , ale Ty nie! Jesteś fajowska! TO znaczy , że bardzo fajna. Lithium - o co chodzi? Wytłumacz mi , proszę. ...Kochanie, wybaczam Ci mimo wszystko wszystko jest lepsze niż samotność... Co ma do tego i całej reszty ten pierwiastek, chyba? 1-dlaczego w sobotę wstajesz o 7:00? 2- 3- 4-co się zmieniło w realu, emimko...? 5-dlaczego mnie ciągnie do Ciebie, choć Ty przecież wirtualna jesteś. Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać..

pewnie bym się obraziła gdyby... gdyby nam się nie rozmawiało dobrze... a tak czuję podobne fluidy krążące wokół i nie sposób tutaj puszczać focha... co do wstawania hi,hi,hi tak mam, że nawet w sobotę, niedzielę i dni kiedy miewam na nieco później do pracy budzę się o 6 ... ale wtedy to poranna kawa do łóżka i tyle w realu wreszcie udało się nam porozmawiać spokojnie od serducha i jest O.K. pamiętam Twoje pierwsze komentarze, że mężczyźni czasami muszą nauczyć się rozmawiać... i dziękuję za pewien dystans, który dzięki Tobie złapałam... to pomaga...

Gość ======
Ale Ty pięknie kreślisz litery i sklejasz jeszcze piękniejsze wyrazy. Nie moja sprawa ale, jak piszesz, że jest ok to Ci wierzę. Siostra brata kłamać nie musi. Prawda? Pamiętaj! Twoja radość jest moją radością....i basta. Ma szczęście ten Twój chłop, że ma taką emeimkę... Jak dasz radę to wytłumacz mi to powiązanie lithium z całą resztą. PLISSSS/PLEASEEEE. ja sam nie dam rady seeeee. Przypominam: Twoja radość jest moją radością....i amen. na zrazie.

widzisz to po prostu moja nadwrażliwa dusza i emocjonalność ... ( czasami to cudowne cechy, bo pozwalają widzieć i czuć więcej, cieszyć się pięknymi drobnymi momentami życia, krajobrazu, tym, że Ci małe dziecko powie " dzień dobry" , tym, że idziesz w górach i czujesz przyjemność zmęczenia tym marszem, że chce Ci się ucieszyć widokiem zamglonych łąk, że czasami masz przyjemność z rozmowy z obcą osobą w pociągu, bo czujesz, że przypadkowa rozmowa trafiła w punkt, pomaga Ci jak ten Anioł, który jest w odpowiedniej chwili w odpowiednim miejscu - tak jak Ty tutaj ;-) a czasami to przekleństwo, bo jak coś nie idzie po mojej myśli, wydaje ci się, że wali się cały świat...

a pokochałam kogoś, kto twardo stąpa po ziemi... i czasami nam się ścierają światy... ale uczymy się siebie powoli

Gość ======
i co dalej Pisz emimo , pisz . Tak szlachetnie to robisz. Urzekła mnie Twoja historia, chciało by się powiedzieć. Ale to nie historia lecz Twój dar opisu zwykłych spraw dnia codziennego w jakże niezwykły sposób. Więc pisz....

Gość ======
Piszesz czy nie...??? Cholero!

mam pytanie BRACIE co u Ciebie??????? bo ja tu tylko o sobie cały czas!!!! wiem uciekasz od jakichkolwiek szczegółów więć może tak w ogólnym zarysie chociaż... odrobinę:-)

Gość sklep rekodziela marokanskiego
Zachecamy do zapoznania sie z marokanskim rekodzielem ... Arabski wystrój wnetrz i ogrodów, marokanskie naczynia tagine, ceramika, oryginalne lampy, lampiony, bizuteria ... www.marokostyle.com