Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o n a s

tak wyglada moj zwiazek .. to normalne ?

Polecane posty

zasnęłam... i wiem dzięku KOMU ... nie ryczałam w poduszkę tylko się w nią wtuliłam i zasnęłam dziękuję bracie nawet nie wiesz jak bardzo i miłego dnia życzę pewnie jeszcze śpisz ale... hi,hi,hi u mnie trochę wcześniej wschodzi słońce więc ...

http://www.youtube.com/watch?v=cEoP43Pv57k&feature=channel Nie płacz z mojego powodu, Gdybyś mnie kochał, byłbyś tu teraz ze mną. Chcesz mnie? Przyjdź i znajdź mnie Zdecyduj się Powinnam pozwolić Ci spaść Wszystko stracić Więc może jeszcze pamiętasz samego siebie. Nie potrafię uwierzyć Po prostu się oszukujemy I jestem chora od tych kłamstw, I Ty jesteś już za późno Nie płacz z mojego powodu, Gdybyś mnie kochał, byłbyś tu teraz ze mną. Chcesz mnie? Przyjdź i znajdź mnie Zdecyduj się Nie zrzucaj winy na mnie, Chory ze wstydu Musisz być wyczerpany przegrywając własną grę. Samolubnie znienawidzony, Niewątpliwie zmęczony, Nie możesz wygrać tym razem I Ty jesteś już za późno Więc nie płacz z mojego powodu, Gdybyś mnie kochał, byłbyś tu teraz ze mną. Chcesz mnie? Przyjdź i znajdź mnie Zdecyduj się Nigdy nie zawołasz mnie gdy jesteś trzeźwy Chcesz tylko tego, ponieważ to koniec - to koniec Jak mogłam spalić raj, Jak mogłam... Nigdy nie byłeś mój Więc nie płacz z mojego powodu, Gdybyś mnie kochał, byłbyś tu teraz ze mną. Nie okłamuj mnie tylko zabieraj swoje rzeczy Podjęłam decyzję za Ciebie

Już noc nadchodzi... Pieśń którą zaproponowałaś często słuchałem... Ale to ja, a Ty ? Chyba tylko ze względu na tekst pasujący do chwili obecnej. Ostra muza, ostra emima! ...Więc nie płacz z mojego powodu, Gdybyś mnie kochał, byłbyś tu teraz ze mną. Nie okłamuj mnie tylko zabieraj swoje rzeczy Podjęłam decyzję za Ciebie. Dlaczego zaimki osobowe Piszesz z wielkiej litery? Hm...

Twój ból wynika z ... Piszesz o poniżeniu, a wiadomo, że w miłości nie ma takiej sytuacji. Jest tylko miłość błoga i spokojna lub o którą warto zawalczyć dla dobra obojga... ... a poniżenie? Tylko w sypialni na własne życzenie dla dobra obojga. Tak mi się wydaje...

...................................................................... ''Życie czasami pisze swój scenariusz, nieważne, jakie były plany, wystarczy jedno złe zdarzenie, i już pojawia się smutne spojrzenie. Dlatego ciesz się tym co masz, nie odtrącaj pomocnej dłoni, jutro może tej osoby zabraknąć, a wtedy Twoje życie się zmieni. Każda chwila jest na wagę złota, jeżeli raz kogoś stracisz, to już nie odzyskasz, dlatego żyj, jakby to był ostatni raz.''

Hmmm... Trudno Trudno przeskoczyć mury, kiedy przeszkód tak wiele. Trudno odszukać w sobie życzliwość, kiedy na dnie serca, kryje się żal. Trudno wierzyć w lepszy poranek, kiedy każdy jest taki sam. Trudno marzyć o uczuć nieprzemijalności, kiedy przestaje się czuć. Trudno wierzyć w przyjaźń, kiedy egoizm triumfuje. Trudno cieszyć się z błahostki, kiedy inni nie potrafią. Trudno zacząć płakać, gdy łez zabrakło. Trudno zacząć się uśmiechać, kiedy ludzie uśmiech odbierają. Trudno poświęcać się nieustannie, kiedy inni tego nigdy nie zrobią. Trudno lubić, kiedy inni docenić nie umieją. Trudno się żegnać, to ...zawsze przychodzi trudno. Pomimo żalu i rozczarowania, trudno powiedzieć ostatnie słowo... Życzę Tobie: Miłego wypoczynku, dnia radosnego i nos do góry... Będzie lepiej. Bo... tak już jest. Dobranoc.

Wszystko jest proste ... Tylko my to komplikujemy Światło nadziei Lepszym być, widzieć świat nawet przez łzy, a potem znowu rozdawać nadzieję, żeby spełniły się ludzkie sny. Nie ma ciemności, po której nie wyszłoby światło, nawet jak ono na chwile zgasło, nie trać uśmiechu na twarzy. Wiele trudnych chwil przed Tobą, życie nie będzie tylko osłodą, nawet jak pojawi się znowu noc, miej w sobie nadzieję i moc. Przeżyj życie jak najlepiej możesz, pomagaj innym ujrzeć światło nadziei, kiedyś sama możesz potrzebować pomocy, bo życie ludzkie.. Zmiennie się toczy.

... Jakkolwiek się w życiu wiedzie, niech Cię sen dzisiejszy nie zawiedzie. Oby był najwspanialszy i cuda sprawił, by to co los zepsuł w te noc naprawił. .... Czym się rożni mężczyzna od plemnika? Niczym! Tylko jeden na milion może stać się człowiekiem. ...

... miłość jest jak bańka mydlana: Gdy pęknie, drugi raz już nie powstanie taka sama, lecz nowa może być... Jeszcze piękniejsza... ... ktoś kiedyś powiedział mi, że każdy facet pragnie mieć grzeczną dziewczynę, która będzie niegrzeczna tylko dla niego, a każda dziewczyna pragnie mieć niegrzecznego chłopaka, który będzie grzeczny tylko dla niej. ... .. Czym tak naprawdę jest miłość? .. ...słowa , nie są w stanie tego opisać... ....

... miłość jest jak bańka mydlana: Gdy pęknie, drugi raz już nie powstanie taka sama, lecz nowa może być... Jeszcze piękniejsza... ... ktoś kiedyś powiedział mi, że każdy facet pragnie mieć grzeczną dziewczynę, która będzie niegrzeczna tylko dla niego, a każda dziewczyna pragnie mieć niegrzecznego chłopaka, który będzie grzeczny tylko dla niej. ... .. Czym tak naprawdę jest miłość? .. ...słowa , nie są w stanie tego opisać... ....

... Kobiety nie kłamią, one szminkują prawdę. Kobieta w połowie jest mała prawda, w połowie małym kłamstwem, a w całości - wielką niewiadomą... ...

Gość teraz dla odmiany
http://www.youtube.com/watch?v=t42DXVvHTxs ZBYT WIELE MIŁOŚCI ZABIJE CIĘ. Jestem już jedynie kawałkami człowieka, którym niegdyś byłem, zbyt wiele gorzkich łez spływa po mnie Jestem z dala od domu i samotnie stawiam czoła temu wszystkiemu- o wiele za długo. Czuje się tak, jakby nikt nie wyjawił mi prawdy o dorastaniu i o tym, jaka to będzie walka. Mając mętlik w głowie wciąż oglądam się za siebie, aby sprawdzić gdzie popełniłem błąd. Zbyt wiele miłości cię zabije, jeśli nie potrafisz się zdecydować. Jesteś rozdarty pomiędzy kochanką, a miłością, którą zostawiłeś... Jesteś skazany na klęskę, ponieważ nigdy nie patrzyłeś na znaki. Zbyt wiele miłości cię zabije, za każdym razem. Jestem już jedynie cieniem człowieka, którym niegdyś byłem i wygląda na to, że nie ma już dla mnie odwrotu. Kiedyś przynosiłem wam radość teraz jedynie was przygnębiam. A gdybyś Ty był na moim miejscu? Nie widzisz ze nie ma wyboru...Nie!, To wszystko nie ma sensu, jakkolwiek postąpię, jestem skazany na klęskę. Tak! Zbyt wiele miłości cię zabije, nic bardziej pewnego! Wyczerpie z ciebie całą energię, sprawi ze będziesz błagał, wrzeszczał i czołgał się, a ból doprowadzi Cię do szalu, jesteś ofiarą swojej własnej zbrodni!. Zbyt wiele miłości zabije cię, za każdym razem!. Zbyt wiele miłości cię zabije, obróci twoje życie w kłamstwo, o tak! Zbyt wiele miłości cię zabije i nie zrozumiesz dlaczego Oddał byś życie, sprzedałbyś dusze, ale po raz kolejny.... Zbyt wiele miłości w końcu cię zabije.... ... Wiem i dziękuję Tobie za zdecydowanie, którego mi brakowało... Ja też bardzo chciałem się z tego wyplątać, ale brakowało mi odwagi. Nie było mi dane stanąć u Twego boku, więc nie mogłem poczuć się jak człowiek sukcesu, ale pisząc z Tobą poznałem trochę piękna. Emimko, może Ty już tak masz, że świadomie lub nie, ale obdarzasz swoim urokiem, mądrością i elokwencją oraz dobrocią... a to urzeka, chwyta za serducho, na pewno takich maluczkich jak ja. Więc, musisz szukać mężczyzn równych sobie. Ty wiesz jakich, nie muszę Ci słodzić. [[[[[[[[ Aaaa....jaki ja miałem z tym problem... Ersatz - Poznałem to dzięki Tobie, ale czytałem chyba z dziesięć razy, zastanawiając się co poetka miała na myśli? Myślałem,że to chochlik literowy. ''Och, ja kudłaty, durnowaty...'' ]]]]]]]]] http://www.youtube.com/watch?v=iNKmHvI1s8o Byłem tutaj, bo Ty byłaś. Dziękuję Pięknu, że mnie obdarowało pięknem, Emi... Było warto, choć " smutek mam we krwi..." BYĆ może minęły te dni... ...gdzieś zapodziały się wszystkie kolory i jakaś czarna ta tęcza... ... ... ... ... http://www.youtube.com/watch?v=z8yYWvqyJJs ... Czy rozczarowałem cię lub zawiodłem? Czy powinienem czuć się winny i pozwolić sędziom marszczyć brwi? Bo ujrzałem koniec nim zaczęliśmy, Tak, wiedziałem, że jesteś zaślepiona I wiedziałem, że to ja wygrałem! Więc wziąłem co dane mi przez odwieczne prawo Zawiodłem twoją duszę w noc! Być może to już koniec, ale nie tak się zakończy, Jestem tu dla ciebie, jeśli tylko cię to obchodzi. Zmieniłaś moje życie i wszystkie moje dążenia. Miłość jest ślepa i wiedziałem o tym Gdy moje serce było przez ciebie zaślepione Całowałem twoje usta, tuliłem twoja głowę Dzieliłem z tobą marzenia, dzieliłem łóżko Znam cię dobrze, znam twój zapach Byłem od ciebie uzależniony. REFREN: Żegnaj moja ukochana, Żegnaj moja przyjaciółko Byłaś tą jedyną Byłaś ta jedyna dla mnie Jestem marzycielem, lecz gdy się budzę Nie duszę mi łamiesz- to marzenia mi odbierasz. I gdy idziesz dalej pamiętaj o mnie Pamiętaj o nas i to, jakimi byliśmy Widziałem jak płaczesz, patrzyłem jak się śmiałaś Obserwowałem cię, gdy drzemałaś Mógłbym być ojcem twojego dziecka Mógłbym spędzić z tobą całe życie Znam twoje lęki, a ty znasz moje. Mieliśmy wiele wątpliwości, ale teraz już dobrze Kocham cię, przysięgam to prawda Nie mogę żyć bez ciebie REFREN: Żegnaj& Wciąż trzymam twoją dłoń w swojej W swojej, gdy zasypiam I podźwigną swą duszą wtedy Gdy będę klęczał u twych stóp REFREN: Żegnaj& Jestem taki pusty, kochanie jestem taki pusty Tak bardzo, tak bardzo, tak bardzo pusty .... .... To... dlaczego w piersiach tak boli? Jest już późno, piszę bzdury. Rano trzeba wstać i światu w ryja dać. .... ...chyba coś spieprzyłem? http://www.youtube.com/watch?v=jFgWD9rfjCI http://www.youtube.com/watch?v=6tOQsswD4Tc http://www.youtube.com/watch?v=C7FGPIRJx6I http://www.youtube.com/watch?v=idd_92ajjwY ...i naprawiłem! Tu nie brak optymizmu, to realia: Druga noc nie przespana, a Emimy tu nie było, aż do rana... http://www.youtube.com/watch?v=MeQXjd6GH40 Jesteś piękna Moje życie jest doskonale Moja miłość jest czysta Widziałem anioła Jestem pewien Uśmiechnęła się do mnie w przejściu podziemnym Była z innym mężczyzna Ale ja nie strącę tego snu, mam plan Jesteś piękna, jesteś piękna Jesteś piękna, to jest prawda Widziałem twoja twarz w zatłoczonym miejscu I nie wiem, co zrobić Bo wiem, ze nigdy nie będę z tobą Tak, podchwyciła moje spojrzenie Jak szliśmy dalej. Być może mogła widzieć moją twarz, tam gdzie byłem I nie myślę ze zobaczę ja jeszcze Ale dzieliliśmy moment, to wystarczy aż do końca Jesteś piękna, jesteś piękna Jesteś piękna, to jest prawda Widziałem twoja twarz w zatłoczonym miejscu I nie wiem, co zrobić Bo wiem, ze nigdy nie będę z tobą Jesteś piękna, jesteś piękna Jesteś piękna, to jest prawda Tam musiał być anioł z uśmiechem na jej twarzy, Kiedy ona obmyślała, że powinienem być z nią. Ale czas uświadomić sobie prawdę Nigdy nie będę z tobą. ... Jesteś piękna, jesteś piękna Jesteś piękna, to jest prawda... ... http://www.youtube.com/watch?v=MeQXjd6GH40 To zmęczenie. Mam na czole odciski od klawiatury. Wytrwałości, siły i miłego oddanego Tobie, chłopa życzę! Dziękuję za każde kliknięcie tutaj, Droga Emimo z trzema kropkami na końcu. Jesteś piękna, to jest prawda... ...blondyneczko w czerni. Pa, siostro.

proszę ... Przyjacielu... Bracie... nie trać dla mnie nocy, nie trać dla mnie dnia nie jestem tego warta zobacz moja tu obecność miała być szukaniem pomocy a stała się... aż strach ... po prostu zdradą... i to z tych najgorszych... straszniejszą niż oddanie swego ciała... ZABRAŁEŚ MOJĄ DUSZĘ... przepraszam

Gość . .. ...
i nigdy nie powinnam Ci wysyłać tej piosenki... dlatego nie wysyłam... http://www.youtube.com/watch?v=zSxoKQ_sWYY Wystarczająco Dobra Znów zaklęta przez ciebie nie potrafię powiedzieć nie pragniesz mojego serca a ono krwawi w twojej dłoni nie potrafię powiedzieć nie Nie powinnam pozwolić ci na te słodkie tortury Teraz nie potrafię wyzwolić się od tego marzenia nie moge oddychać ale czuję się wystarczająco dobra czuję się wystarczająco dobra Spijając słodką dekadencję nie potrafię powiedzieć nie zatraciłam się, ale nie mam nic przeciwko temu nie potrafię powiedzieć nie Nie powinnam pozwolić byś zawładnął mną kompletnie teraz nie mogę uwolnić się od tego marzenia nie mogę uwierzyć że czuję się wystarczająco dobra czuję się wystarczająco dobra długo czekałam na tę chwilę, ale czuję się dobrze I nadal czekam aż spadnie deszcz wleje we mnie prawdziwe życie ponieważ nie potrafię zatrzymać przy sobie czegoś zbyt dobrego czy jestem zbyt dobra dla ciebie byś mnie pokochał? Uważaj więc na to czego ode mnie oczekujesz ponieważ nie umiem powiedzieć nie