Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o n a s

tak wyglada moj zwiazek .. to normalne ?

Polecane posty

witaj. ale mnie rozbawiłeś tym lemurkiem... u mnie leniwie... chyba działa jakiś front atmosferyczny... albo coś miłego dnia

Gość ================
W nocy nie śpisz, a teraz kofeiną się wspomagasz? Ja ''teiną", ale w nocy śpię. Miłego...

Gość ================
Sorry. Nie odsłucham, bo limit danych na wyczerpaniu, ale Wierze Ci na słowo! Ponowię pytanie, albo jeszcze nie teraz. Co dzisiaj tak pięknie zarażasz optymizmem? Emi, lubię Cię taką i nie taką..

czy ja wiem? jest mało to optymistyczne co dzieje sie u mnie więc to chyba na zaczarowanie losu... i Tobie na pocieszenie, bo też pisałeś, że jakieś srednie nastroje miałeś wiec dlatego ;-)

ale chcesz czy nie działasz na mnie mega pozytywnie... może taka byłam cały czas ale mi to przypomiałeś i jestem silna ... nawet sobie nie wyobrażasz jak Ci jestem za to wdzięczna Panie Bezimienny

Gość ================
No, Wiesz... to miłe. Ja dzięki Tobie mam kolejne postanowienie. Powtórne, ale NOWE! Ot, tak dla zrobienia czegoś, poza siedzeniem przed kompem. A Ty, Pani o dziwnym imieniu co zamierzasz?

Gość ================
Hihihi, hahaha ! Pisz co zamierzasz, a nie zadawaj pytań na które odpowiem później. Czego Ty się domyślasz?

dobra dobra ja nie piszę a Ty pisz ... to nie uchodzi tak mnie wystawiać :-) moje typy Twoich postanowień: 1. biegasz do pracy zamiast jeździć autem 2. anglik - kurs hi,hi,hi ( babeczka dziś mnie namawiała i kusiła ceną) 3. więcej rozmów z... a mniej na kafe...???

a Ty raczej o plany " związkowe " czy na " życie" pytasz ???????????????????????????????????????????????????????????????????????

przykro mi ale u mnie to nie idzie w parze CHOLERA jasna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ================
Punkt pierwszy! Nie autem, a rowerem. I orbitrekiem w pokoju przy muzyce. Aby do świąt... Ciebie pytam oczywiście o plany związkowe na dalsze życie. Twoje życie. Masz humorek po kawie to może coś zaplanujesz?

Gość ================
Zaplanujmy coś razem? Tak dla siebie, a jednak osobno. To trochę głupio zabrzmi, ale ja proponuje wysłać lotto. Zawsze to chwila ogromnej nadziei.

moje życie związkowe jak KOMUNA chyba upada ... jestem zmęczona huśtawką nastrojów i manipulacją... rano Ci wysłałam piosenkę o MNIE: Piotra Bukartyka... w sobotę znów scena o nic... znów wyciąganie jakiś dziwnych argumentów: że jestem zbyt zaborcza( a objawia się to tym, że uważam , że spotkanie raz w tygodniu to dla mnie za mało, że chcęwiedzieć na czym stoję w tym związku)... koniec końców późnym wieczorem usłyszałam: jesteś ładna, mądra, SILNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a w niedzielę... od nowa: nie mam czasu... przeszkadzasz mi... NO COMENTS Najważniejsze, że ja naprawdę jestem silna... na prowokację już reaguję spokojem i tekstem, że nie działa na mnie szantaz emocjonalny... ot tak to wygląda albo WCALE NIE WYGLĄDA ... Wstyd mi tak naprawdę

Gość ================
Przecież kobiety zawsze są zaborcze! On jeszcze tego nie wiedział? No, ale raz w tygodniu? To on chce jak mu się chce, a Ty czekaj jak powojenna żona? Ale to już było! I co Ty "golemie" planujesz w związku z tym?

wręczyłam jego rodzinne zdjęcia idrobiazgi ( no ale po sobocie zostały) wczoraj wykasowałam numer tel... ( zaraz powiesz znowu) ale tak jest... z gadulca sam się wykasował na moje życzenie ale nie zblokowałam to nie wiem jak nbędzie ... zadzwonić nie zadzwoni, bo ... ( nie powiem dlaczego) ja noie zadzwonię bo nie mam numeru na gg może zagada ale nie wiem co robić już nie raz próbowałam to skończyć i właściwe to jest jedyne wyjście zadne logiczne argumenty nie trafiają , bo ucieka od rozmowy... i tyle

Gość ================
Jak wygramy to sobie prezenty na wzajem sprawimy. A już mieliśmy pojechać razem, lecz nawet osobno na koncert? .................................................. Ty przechodzisz klimaty. Co zrobiła byś na miejscu założycielki topiku? Bukartyka odsłuchałem. A, i teraz zadam powtórnie pytanie: CZY WSZYSTKO CO DOTYCZY CIEBIE JEST TAKIE PIĘKNE?

Gość ================
Dobre, dobre Emi. Ty musisz być jak ta babuszka. Trzaśnij go, aż mu... łeb spuchnie jak ta poduszka. W czym Ty mu przeszkadzasz?

Gość ================
Pechowa 13! Ja chyba nie należę do ''fochmenów''... ale szanuję Twoje zdanie... Ty jesteś z dymu... a ja jestem żonaty. Mówisz, że mam Cię zostawić w spokoju!!! Lecz wiesz, że jestem tu, bo Ty jesteś. I odpisujesz. Ku mej radości! "Przecież nie można zawierać znajomości w necie." Ja cię lubię, a Ty mnie dręczysz mówiąc Zostaw mnie, a następnie tytułujesz: Przyjacielu. A to ja chciałbym zostać Twoim kumplem. Tu i teraz. JAK ON MÓWI, ŻE TY MU PRZESZKADZASZ, A TY NIE WIESZ? JAK TO MOŻLIWE.

z koncertem to byłoby bosko ... jak byśmy wiedzieli, ze drugie siedzi gdzieś niewiadomo gdzie... i bylibyśmy razem i osobno jednocześnie ..., cudna wizja