Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o n a s

tak wyglada moj zwiazek .. to normalne ?

Polecane posty

Gość ========================
Nooo EMIMKO? Ja będę Cię prosił i przepraszał. To bardzo lubię! Tak jak Cibie! Ale dawaj mi kurwa ten film!!! I potem możesz iść, odpocząć i jutro wrócić!!! Proszę! Najpierw dowody, a później kara... A jak

Ale ja to znalazłem wśród wielu propozycji....zaległej lektury! Emi, Ty jesteś jak kwiat, a ja wąchać Cię chcę... W naszym młodym wieku kompleksy? Naucz się mnie Ja Ciebie poznaje ze wszystkimi dwoma wadami To miał być żarcik faceci tak mają Ślę Tobie WIELKIE PRZEPROSINY!!! No panienko, więcej dystansu do siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och, muszę odreagować

Zakończenie z ... A spada to bombka z choinki! Będę tęsknić Ty maleńka, byłaś WIELKA !!! Naprawdę, Ty wiesz jak karać I czynić mnie winnym. Bardzo Przepraszam Cię Ja to k u r w a potrafię umilić sobie życie Miłego i najlepszego wszystkiego Tobie życzę OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO o jak boli..............................................................................................................

Gość masz za swoje
Ona robiła po kilka wpisów.Ukrywała się pod innymi nikami a ty jak naiwny forumowicz wierzyłeś w szczerość jej zdań. Zakończyła z tobą jak ze smarkaczem. Na co ty liczyłeś.Ty chyba jesteś młodszy niż pisałeś. Szkoda, mieliśmy co czytać i z czego się śmiać. Może ty sam lub sama ze sobą pisałaś. Jeżeli nie to oboje jesteście chorzy.Milość w necie.HI HI HI. Niepoprawny onanista.

Gość =======================
Miła Emi, To prawda?

Ufam Ci. Także tęsknię! Ale to już nieważne. Pocieszające jest to że nigdy nie kłamiesz. Szczęściarz Ten M. Ja też poznając Ciebie. Och,

Wiem, że żadne z nas nie chce zrobić krzywdy drugiej osobie, dlatego czasem mówię uciekaj... jeżeli, to stanie się za trudne... bo zawsze będzie granica naszych realnych światów, przecież wiemy to oboje

Marudzisz, ale sensownie. Brak mi Ciebie, Cierpliwie poczekam, aż będziesz miała lepszy nastrój. Uciekać nie chcę, ale poczekam!

widzisz wywołałeś wczoraj tę kłótnię i poszłooooooo ale mi już przeszło, tylko nie wiem co Ci dzis powiedzieć to może pomilczmy :-)

Milczenie jest wskazane, aby nie obrazić tych, których kochamy. Ja, nie chcę Ciebie obrazić. Jak zwykle, jestem winny... Ciężki nasz los . Pomilczmy...

Gość . .. ...
;-) to jeszcz na wczoraj :-) http://www.youtube.com/watch?v=QHXS6LVe0yM hi,hi,hi a to na Dzień dobry, na dziś: razem z tłumaczeniem :-) http://www.youtube.com/watch?v=ROnLcEETlPM&feature=related Kształt mojego serca Rozdaje karty jak rozmyślania I nimi gra nigdy o to nie podejrzewany On nie gra dla pieniędzy ale wygrywa Nie gra dla szacunku. Rozdaje karty by znaleźć odpowiedź. Świętą geometrię przypadku, Ukryte prawo prawdopodobnego wyniku, Liczby prowadzące taniec. Wiem, że piki to miecze żołnierzy, Wiem, że trefle to broń wojny, Wiem, że karo wykładają pieniądze na tą sztukę, Ale to nie jest kształt mojego serca. On może zagrać waletem karo, Może położyć damę pik Może ukrywać króla w swojej dłoni, Dopóki pamięć o nim nie przycichnie. Wiem, że piki to miecze żołnierzy, Wiem, że trefle to broń wojny, Wiem, że karo wykładają pieniądze na tą sztukę, Ale to nie jest kształt mojego serca. I jeśli powiedziałem Ci, że Cię kochałem Możesz pomyśleć, że jest tu coś nie tak. Nie jestem człowiekiem o wielu twarzach, Maska którą noszę jest tylko jedna. Ci którzy mówią nic nie wiedzą I poznają swoją wartość, Jak ci którzy przeklinają swoje szczęście w zbyt wielu miejscach I ci których zgubił strach. Wiem, że piki to miecze żołnierzy Wiem, że trefle to broń wojny Wiem, że karo wykładają pieniądze na tą sztukę Ale to nie jest kształt mojego serca Miłego ... :-)

Gość . .. ...
hi,hi,hi, "poczekam na twój lepszy humor" czyli co ? aż znów będę zaryczana, niewyspaana po kolejnym wieczorze przy powtórce z rozrywki... i zacznę cytować szanownego Fogga " Ta ostatnia niedziela..."

Gość shape of my ...
http://www.youtube.com/watch?v=ROnLcEETlPM&f eature=related Kształt mojego serca Rozdaje karty jak rozmyślania I nimi gra nigdy o to nie podejrzewany On nie gra dla pieniędzy ale wygrywa Nie gra dla szacunku. Rozdaje karty by znaleźć odpowiedź. Świętą geometrię przypadku, Ukryte prawo prawdopodobnego wyniku, Liczby prowadzące taniec. Wiem, że piki to miecze żołnierzy, Wiem, że trefle to broń wojny, Wiem, że karo wykładają pieniądze na tą sztukę, Ale to nie jest kształt mojego serca. On może zagrać waletem karo, Może położyć damę pik Może ukrywać króla w swojej dłoni, Dopóki pamięć o nim nie przycichnie. Wiem, że piki to miecze żołnierzy, Wiem, że trefle to broń wojny, Wiem, że karo wykładają pieniądze na tą sztukę, Ale to nie jest kształt mojego serca. I jeśli powiedziałem Ci, że Cię kochałem Możesz pomyśleć, że jest tu coś nie tak. Nie jestem człowiekiem o wielu twarzach, Maska którą noszę jest tylko jedna. Ci którzy mówią nic nie wiedzą I poznają swoją wartość, Jak ci którzy przeklinają swoje szczęście w zbyt wielu miejscach I ci których zgubił strach. Wiem, że piki to miecze żołnierzy Wiem, że trefle to broń wojny Wiem, że karo wykładają pieniądze na tą sztukę Ale to nie jest kształt mojego serca

?

Gość ================
.

Gość ==============
?

Gość ================
Gdy Ty jesteś tu to jest cudowny!!! Dzień dobry kruszynko!

Gość =====================
Była i mnie minęła. Zignorowała. I tak Cię lubię. Miłego weekendu.

nie wchodzę na kafe już tak często, zajrzę tylko na chwilkę sprawdzić co słychać i już ... ale miło Ciebie tu znowu "zobaczyć" :-)

Gość ================
Cieszę się, że... Masz nas dosyć i mnie jako wirtualnego adoratora. Grypa Ciebie dopadła? Zaglądaj, proszę. Zaglądaj jak najczęściej!