Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o n a s

tak wyglada moj zwiazek .. to normalne ?

Polecane posty

Gość ================
Umilasz mi życie i milej z Tobą tu i pewnie "tam" także... Gdzieś przeczytałem: " Kochajmy anioły nawet, gdy maja czarne skrzydła" Radość Twoja jest moją radością i basta. Do ponownego...

lubię tę porę roku , bo niedługo wejdę w działanie swego znaku ... i zawsze wtedy łapię dobrą energię :-) miło mi, że troszkę Ci rozjaśniam te smętne dni :-) lubię Cię tu "widzieć"

Gość =================
Witaj przesympatyczna! Pora roku jest wspaniała, jak każda następna i poprzednia w tedy, gdy można ją bezproblemowo zidentyfikować. Znaki zodiaku obecnego okresu są... Ach, te strzelce. Chodzą własnymi utartymi ścieżkami i mają pretensję do wszystkich, którzy nie podążają razem z nimi. Jesienna zaduma już była, więc?

jesienna zaduma była chyba pod koniec lata..., teraz Strzelecka energia rozsadza, choć to jeszcze Skorpion się panoszy na całego , ale ja czerpię garściami, bo wiem, że niedługo będzie deprecha Świąteczna, więc cieszę się ile tylko mogę, by potem mieć siły na wszystko :-)

a dziś dobry dzień - nawet bardzo dobry, więc trochę słońca z mojej galaktyki przesyłam w nasz Matrix :-)

Gość =====================
Och, Emi... Zawsze powodujesz radość na mej twarzy. Elokwentna pogromczyni mnie niegrzecznego... Skoro wiesz,że będzie deprecha przedświąteczna to po co brniesz w jej kierunku? Uciekaj! Proszę.

od Świąt nie ucieknę, one po prostu są... ale co tu gdybać, może akurat przepowiednie się nie spełnią? aha jak tam Twoje ćwiczenia? walczysz???

Tak szybko: Dzięki za pamięć. Walczę jak cholera! Mam wzloty i upadki jak w s... Ale wciąż walczę...

Mila Emi, jakie przepowiednie?

Gość o matko jedyna...
umowcie sie a nie flirtujecie jak dwa gamonie online...

Tak. Jestem gamoniem, a Emmima nie umawia się z gamoniami. Szkoda, może zaraziłaby mnie swą inteligencją, a tak jestem tylko gamoniem, a ona piękna i mądra. ============================g=a=m=o=ń=.

Prawda. A bo co?

wszystko w normie :-) a przepowiednia o chandrze przedświątecznej... może coś się zmieni i mnie nie dopadnie tym razem :-) kto wie

Gość =================
Dlaczego corocznie masz taki problemik?

a pamiętasz próbowaliśmy się umówić na piątkowy koncert, ale jakoś nam nie wyszło :-) chyba lepiej jak panuje tu pełen Matrix... prawdziwe zycie to my już mamy wokół siebie i nie ma tu co gdybać co by było gdyby Czarny spotkał Emimę...

Czarny spotkał Emmimę wspaniałą dziewczynę. Warto było>

a bwracając do tematu - kiedyś uwielbiałam Święta ale od kilku lat nie cierpię... szczęśliwe rodzinki... albo pozujące na szczęśliwe i pytania rodzinki... a potem już wymowny brak pytań...

Prowokacja. To dobrze, że nie jesteś zarozumiala i idealna, bo miałbym kompleksy przy Tobie. Mówiłem, że wspaniała! Ja nie kłamię.

Gość =================
Tak, masz rację. Święta zmuszają nas do zmian, których pragniemy... Zmian, choćby na chwilę.

Więc co stoi na przeszkodzie, aby tych pytań już nie było? Zmień to, a nie trzymasz się jednego....

spowszedniało to wszystko... jeszcze jest miło jak patrzę na radochę dzieciaków mego rodzeństwa ale ... no własnie wtedy boli, to że nie mam własnych i cholera stąd największa deprecha świąteczna... ot i zebrało mi się zupełną szczerość... zaraz mnie ktos " zjedzie" po co to pleciesz kobieto...

dobrze, nie narzekam, teraz jest good , to co tu zakładać, że będzie źle za 2 miesiące koniec marudzenia

Gość =================
Każdy mądry wie,że nie sztuka poderwać, tylko sztuka zatrzymać,lub wytrzymać. Tego nie uczą nas rodzice.Kompromis poznałem w wojsku, a tolerancję na podwórku i ulicy... Więc... Rozumiem Ciebie. Tobie też było trudno zaakceptować moje pewne posunięcia... Nieświadome... Lubię Cię za szczerość i otwartość.

dobrze się z Tobą rozmawia ale teraz znikam na trochę trzymaj się ciepło i walcz :-)