Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pudełko13

ewatex cyfra plus!!!

Polecane posty

witam, w związku z tym, że po domach chodzą ludzie i namawiają do założenia cyfry plus z jakiejś głupiej firmy ewatex ostrzegam, że później w razie zmiany umowy, rezygnacji, czy czegokolwiek numer tel na umowie jest niedostępny, w ciągu 10dni od podpisania umowy można ją rozwiązac bez żadnych konsekwencji !!! i nie przeczytałam tego teraz, że są oszustami, tylko powiedzialam panu, że się zastanowię, a on uprzejmie powiedzial ze tu jest numer w razie czego, prosze dzwonic o kazdej porze dnia i nocy w razie rezygnacji. no i teraz mam:/ uwazajcie naprawde

Gość Gośliwski
Tak potwierdzam firma EWATEX Z Torunia to oszuści.

Gość kudlik
Potwierdzam, pracowałem w tej firmie przez tydzień i na początku jeden z pracowników tej firmy przekonał mnie, że ta cała gadka szmatka to oszustwo, później inny powiedział, że cytuję "to pic na wode, żeby nabrać ciołów ze wsi'. Pracowałem tam na gębę, jak wszyscy, więc mogłem rzucić pracę z dnia na dzień, ale ostrzegam że to naciągacze, bardzo charyzmatyczni i najlepiej zamknąć im drzwi przed nosem.

Gość Giennadij Obsrańcew
oszukują siebie polaczkowe kurwy a potem z zachwytem piją mocz lany na nich przez zacnych obywateli lepszego zachodniego świata jakby to był najdroższy szampan