Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu sie wkopałam

telefon LG KP500 - co sądzicie?

Polecane posty

Gość znowu sie wkopałam

przedłużałam umowę z tym samym operatorem sieci komórkowej, akurat nic innego nie było i tylko dlatego wzięłam telefon LG KP500 z panelem dotykowym(poprzedniego samsunga przypadkowo rozwaliłam i szybko potrzebny był mi nowy aparat). Co sądzicie o tym telefonie? Bo może ktoś ma...mnie się wydaje, że to straszny szajs, nie wiem. Nawet radio nie odbiera, nie wyszukuje żadnych stacji, myślałam, że będzie odbierało programy radiowe polskiego radia czy coś ambitniejszego, później chociaż chciałam żeby jakieś rmf się włączyło...a tu nic automatyczne wyszukiwanie stacji nic nie wyszukuje...pewnie pozostałe funkcje też nie działają :(

Gość znowu sie wkopałam
no nikt nie ma? :D

ja mam i u mnie wszystkie funkcje działają poprawnie- radio przez słuchawki, przez głośnik... ustawianie i wyszukiwanie stacji... ja jestem zadowolona... nie wiesza się, nie szwankuje

aktualnie mam zapisanych w pamięci 14 stacji radiowych... może poczytaj instrukcje obsługi, co?:P

Gość znowu sie wkopałam
no to nie wiem, bo wydaje mi się, że skro aktywna jest opcja autowyszukiwania i zapisywanie stacji, włączam i nie wyszukuje nic:( hm ja to mam pecha do wszelakiej elektroniki widać :D

Gość znowu sie wkopałam
a w sumie na zadupiu nie mieszkam, raczej w większym mieście więc przekaźników dużo fale nie powinny zanikać :/

Gość Sabadinka
Ja też mam ten telefon i wszystko ładnie śmiga.

Gość znowu sie wkopałam
wyczytałam na jakims forum, że do tego telefonu pasuje abterie paluszki Energizer, no to kupiłam i chciałam włozyć ale za cholere nie chcą wejśc. jest tu jakiś mężczyzna co mi pomoże ?

spróbuj najpierw manualnie... albo poczytaj tą instrukcję jednak... krok po kroku :P (a masz włączone słuchawki? :P)

Gość znowu sie wkopałam
ręcznie też nic, a co do słuchawek to tak są podłączone