Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka..*

Jaki LAKTATOR -reczny czy elektryczny?????

Polecane posty

Gość majka..*

Poradzcie kobietki... I jakiej firmy???

ogólnie to róznie bywa, jedna zachwala elektryczny inna reczny, ja mialam reczny i mi starczyl, bo tylko sa ewentualne 2 nawaly mleczne i tylko wtedy moze dziecko nie nadażać ze sciaganiem pokarmu. Przydaje sie raczej tylko w szpitalu, a tam maja laktatory. Na Twoim miejscu po prostu wzielabym pod uwage koszta, jesli masz na to kase to kup elektryczny a na pewno nie bedziesz zawiedziona (aczkolwiek moze wcale sie nei przydac)a jak masz mniej funduszy to reczny. Mozesz tez kupic zwykły reczny w aptece, nawet jakiejs malo znanej firmy (ja taki mialam) i jesli okaze sie ze potrzebujesz faktycznei bardzo dobrego laktatora to wtedy kup elektr. Pozdrawiam

Gość majka..*
dzienx :-)

Gość mlodaszczesliwamama
oto jest pytanie:). Jak pewnie wiesz troszkę na początku trudno to przewidzeć. Mnie osobiście był niezbędny elektryczny. Kupiłam firmy Ameda i jak dla mnie rewelacja. Firma jeszcze mało znana ale pewnie już niedługo ! bo ma super profesjonalne produkty i w końcu jakaś alternatywa dla przereklamowanej Medeli. Cichy, lekki może być na baterie a do tego można dowolnie sobie regulować siłę i szybkość. A co najważniejsze łatwy w utrzymaniu higieny (przewodów nie trzeba czyścić). Wart jest swojej ceny. Pzdr i życzę dobrych wyborów :)

Gość ketreleczka
a ten reklamowwany z aventu jest ręczny czy elektryczny?