Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DemonemJestem

Dlaczego tak jest ? POMOCY !

Polecane posty

Gość DemonemJestem

Mam 19 lat i problem,przez ktory nigdy nie mialam dluzej niz miesiac chlopaka ... :( Gdy poznaje chlopaka niby na poczatku wszystko jest okej , ale pozniej mase rzeczy utwierdza mnie w przekonaniu, ze powinnam byc sama gdyz nie umiem byc z zwiazku ... po pierwsze zawsze wydaje mi sie , ze facet jest ze mna tylko dlatego , ze go pociagam fizycznie i ze bedzie mogl pochwalic sie przed kumplami :( pomimo,ze pokazuje mu swoje walory intelektualne , jakies taki dziwne przeswiadczenie mam . Po drugie , problemem dla mnie jest np isc z nim na jakis posilek , zawsze mowie , ze nie jestem glodna , nawet jak jestem , nie wiem dlaczego . Nie umiem z nikim byc , za bardzo wszystko analizuje , jestem za bardzo drobiazgowa , a kazda porazke faceta odbieram jako swoja . Kazdy najmniejszy jego defekt typu plama na bluze od razu go u mnie przekresla ... :( nie umiem sobie z nim poradzic . Wiem,ze idealna nie jestem,bo nikt nie jest,ale caly czas staram sie byc,uwazam jak sie zachowuje i w ogole , zeby nie bylo , ze jestem krytyczna tylko co do innych . W stosunku do kolezanek jestem 'normalna' chodzimy na obiady itp nie wstydze sie , ani nie krepuje niczego , a z facetami mam inaczej i nie chodzi o to , ze jestem nie smiala czy cos,wrecz przeciwnie . Co gorsza na mojej drodze pojawil sie ostatnio pewien chlopak , chcialabym z nim sprobowac, ale boje sie , ze zawiode jego i po raz kolejny siebie ... Prosze,doradzcie mi coś :*

Gość DemonemJestem
Mam 19 lat i problem,przez ktory nigdy nie mialam dluzej niz miesiac chlopaka ... Gdy poznaje chlopaka niby na poczatku wszystko jest okej , ale pozniej mase rzeczy utwierdza mnie w przekonaniu, ze powinnam byc sama gdyz nie umiem byc z zwiazku ... po pierwsze zawsze wydaje mi sie , ze facet jest ze mna tylko dlatego , ze go pociagam fizycznie i ze bedzie mogl pochwalic sie przed kumplami pomimo,ze pokazuje mu swoje walory intelektualne , jakies taki dziwne przeswiadczenie mam . Po drugie , problemem dla mnie jest np isc z nim na jakis posilek , zawsze mowie , ze nie jestem glodna , nawet jak jestem , nie wiem dlaczego . Nie umiem z nikim byc , za bardzo wszystko analizuje , jestem za bardzo drobiazgowa , a kazda porazke faceta odbieram jako swoja . Kazdy najmniejszy jego defekt typu plama na bluze od razu go u mnie przekresla ... nie umiem sobie z nim poradzic . Wiem,ze idealna nie jestem,bo nikt nie jest,ale caly czas staram sie byc,uwazam jak sie zachowuje i w ogole , zeby nie bylo , ze jestem krytyczna tylko co do innych . W stosunku do kolezanek jestem 'normalna' chodzimy na obiady itp nie wstydze sie , ani nie krepuje niczego , a z facetami mam inaczej i nie chodzi o to , ze jestem nie smiala czy cos,wrecz przeciwnie . Co gorsza na mojej drodze pojawil sie ostatnio pewien chlopak , chcialabym z nim sprobowac, ale boje sie , ze zawiode jego i po raz kolejny siebie ... Prosze,doradzcie mi coś :*

Gość DemonemJestem
Mam 19 lat i problem,przez ktory nigdy nie mialam dluzej niz miesiac chlopaka ... Gdy poznaje chlopaka niby na poczatku wszystko jest okej , ale pozniej mase rzeczy utwierdza mnie w przekonaniu, ze powinnam byc sama gdyz nie umiem byc z zwiazku ... po pierwsze zawsze wydaje mi sie , ze facet jest ze mna tylko dlatego , ze go pociagam fizycznie i ze bedzie mogl pochwalic sie przed kumplami pomimo,ze pokazuje mu swoje walory intelektualne , jakies taki dziwne przeswiadczenie mam . Po drugie , problemem dla mnie jest np isc z nim na jakis posilek , zawsze mowie , ze nie jestem glodna , nawet jak jestem , nie wiem dlaczego . Nie umiem z nikim byc , za bardzo wszystko analizuje , jestem za bardzo drobiazgowa , a kazda porazke faceta odbieram jako swoja . Kazdy najmniejszy jego defekt typu plama na bluze od razu go u mnie przekresla ... nie umiem sobie z nim poradzic . Wiem,ze idealna nie jestem,bo nikt nie jest,ale caly czas staram sie byc,uwazam jak sie zachowuje i w ogole , zeby nie bylo , ze jestem krytyczna tylko co do innych . W stosunku do kolezanek jestem 'normalna' chodzimy na obiady itp nie wstydze sie , ani nie krepuje niczego , a z facetami mam inaczej i nie chodzi o to , ze jestem nie smiala czy cos,wrecz przeciwnie . Co gorsza na mojej drodze pojawil sie ostatnio pewien chlopak , chcialabym z nim sprobowac, ale boje sie , ze zawiode jego i po raz kolejny siebie ... Prosze,doradzcie mi coś :*

Gość ciziamizia
Moze trafiasz na facetow , ktorych sie krepujesz z jakis powodow i moze zacznij szukac faceta wsrod swoim kolegow przy ktorych zachowujesz sie naturalnie , czyt, jak zawsze

Gość maxxxxxxx
cierpisz na jakies zaburzenia pokarnowe ? :P

Gość DemonemJestem
NIE ! :/

Gość DemonemJestem
??

Jak mamy Ci pomóc. Powiedz, czego od nas oczekujesz? Rady - zmień się, krytyki - zachowujesz się jak pusta rozpieszczona lalunia...

Gość DemonemJestem
Chce sie zmienic,ale nie wiem jak

Do zmiany przede wszystkim trzeba czasu, a po drugie oczywiście chęci. Jeśli czegoś bardzo pragniemy możemy to osiągnąć, jednak w Twoim przypadku będzie to od Ciebie wymagać dużo wytrwałości. Z jednej strony wiem o czym mówisz z męskiego punktu widzenia. Postaraj się znaleźć przyczynę, dlaczego się tak zachowujesz - pomyśl nad tym. Wyobraź sobie randkę, na której czujesz się swobodnie, robisz to co chcesz z pełnym uśmiechem, nie martwiąc się o resztę. Czy to nie wygląda lepiej niż: wszystko musi być jak w komedii romantycznej - do przesady wyidealizowane i zgodnie z wyznaczonym w Twojej głowie scenariusz?