Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

chce sie poddac operacji nosa.ocencie sami FOTOO

Polecane posty

Gość pooooooommmmoccccy
co za kurwa pusta laska niech cie kuro szlak wezmie ty pusta idiotko,nie o nos ci chodzilo tylko o to zeby pokazac swoja twarz,na chuj sie pokazywalas moglas przeciez pokazac ,wyciac sam nos.!!!!!!! i to oko jeszcze odkryte zenada na maksa :o oj bidulka i nie doczekalas sie :(kazdy mowi o twoim debilnym nosie a nie o tym jaka jestes sliczna.gon sie pusta sikso:o

Gość fkkfkfkfkf
Tylko nos masz gorszy niż Jessica Alba? Naprawdę panienko, jak chcesz, to możesz do listy kompleksów dopisać sianowate włosy i debilny wyraz twarzy. Tylko po co.

rób jak chcesz, tylko lepiej dobrze wybieraj lekarza bo popatrz jak Sankowski spartolił kinol Kayah (o jaCksonie nawet nie wspominam)

Gość no to ja ci teraz powiem co
mi twoj nos faktycznie nie za bardzo sie podoba,jest on jakis dziwny.operacji to moze bym sie nie poddała,ale wole swoj:D

Gość amnestią
faktycznie,zgadzam sie z kims powywej,wracaj do przeczkola dziewuszko:o pokazuje praie cala twarz a kaze ocenic nos franca głupia:o😭

Gość ghgfrh
no nos nie za ładny ale ludzie maja gorsze i żyją

fkkfkfkfkf-tak wiem ze mam debilny wyraz twarzy to przezten nos ... no to ja ci teraz powiem co-wreszcie jakas szczera osoba , mi naprawde nie trzeba slodzic pogodzilam sie ztym ze musze sie poddac operacji .... a co ci sie tak dokladnie nie podoba w moim nosie ??(moze to uwzglednie przy wizycie u lekarza)

Gość ghgfrh
nie no nie jest tak zle, twarz masz niezla, nos brzydki ale nie jestesmy ideałami przeciez, ogolnie traci sie chyba ten nos

moim zdaniem jesli masz kase to smialo rob korekte konca nosa, jak widac nie bedzie to nic trudnego, zwezic musza tylko przy koncowce i spoko.

Gość pssssssssssss
ja bym na twoim miejscu to zoperowała usta,nos masz normalny

Gość heheheh NIKT komu
nie podoba się własny nos, nie podpisałby go NOSEK :D Dajcie spokój :D

ej ludzie co niby pokazuje ??zaslonilam usta i oczy (a jesli chodzi oto niebieskie oko to powiem wam ze i tak to nie jest moj prawdziwy kolor teczowki) a musialam mniej wiecej pokazac kontury twarzy jak przy nich wyglada moj nos ..a wyglada to tak drobna twarz + nos jak u boksera :/

Gość pssssssssssss
drobna twarz to dopiero kawał ,orda jak u konia i mowi ze drobna twarz:o

poziomka z kropkami-odchudzalam sie i sa to fotki przed i po ...do diety.pl zreszta nie wazne :/ tutaj oceniamy tylko nos!!!!!! a twarz mam drobna przeciez to widze....zreszta pare osob mi to juz powiedzialo ale ja wcale nie uwazam to zamoj atut raczej przy moim nosie to wyglada smiesznie:(

Gość deszniczku-sryczku
pusta krowa

taaa, zapewne ostnie twoje pytanie brzmialo: mam wystajacy brzuch, chce sie odchudzac. Ocencie. I wyczekiwalas komplementow aby jeszcze bardziej sie doawrtosciowac. A swoja droga mam taki sam brzuszek, i to po dwoch porodach ;P

ale co do nosa to ja naprawde nie widze jakis niedoskonalosci. Co innego moj, twoj jest duzo ladniejszy. Ja mam za duzy, ale u mnie to naprawde widac, ty masz ok

Gość powiem Ci tak...
Twojemu nosowi nie możesz niczego zarzucić. Jak już pisali Ci inni forumowicze wcześniej, chyba nigdy nie widziałaś brzydkiego nosa. wiem co mówię, bo sama jestem po operacji nosa, który przed zabiegiem był garbaty i krzywy, a teraz jest proty i zgrabny. Wiem co mówię. Operacja i rekonwalescencja nie są bolesne, ale naprawdę nie warto zmieniać tego, co jest ładne z natury

Gość powiem Ci tak...
Płaciłam 6000zł. Po operacji jestem bardzo zadowolona, mam piekny profil i w ogóle moja twarz bardzo zyskała. Jesli lekarz uzna, że naprawde nie ma czego p[oprawiać, wówczas może sie nie zgodzić. le generalnie mało kto ma idealny nos i zawsze można cos ulepszyć. Tylko czasem nie jest to potrzebne, bo po co wydawać duże pieniądze, gdy efekt byłby bardzo subtelny, ledwie zauważalny. Ja mam teraz zupełnie inny nos. Co do blizn, to mam je jedynie wewnątrz nosa na przegrodzie, więc na zewnątrz nie ma śladu.

Gość bystry jarek z Kielc
wez se oczy zooperuj niebieskie na piwne , co za pusta laska

Gość mala222
nie masz co z kasą zrobić? daj na jakiś dom dziecka. nos masz taki, jaki ja zawsze chciałam mieć - zazdroszczę!