kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 24, 2009 Witam :) Od pewnego czasu bardzo powaznie mysle o operacji plastycznej nosa .Moja rodzina wmawia mi ze z moim nosem jest wszystko w pozadku ale ja przeciez widze swoje odbicie w lustrze :/ Mam więc do was pytanie ,poniewaz wiem ze bedziecie odpowiadac szczeze (bardzo o to prosze)bo mnie nie znacie ... co myslicie o moim nosie ??? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dde6da066ae1535a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/18715061dc1116fd.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajnie 0 Napisano Lipiec 24, 2009 Przecież twój nos jest w porządku. Co ty chcesz operować? Co ci się w nim nie podoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 24, 2009 warto poddac sie operacji??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 24, 2009 jak to co .. jego czubek :/ on wyglada jak kartofel :(jest za duzy :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiadomosc tekstowa Napisano Lipiec 24, 2009 a po co moze troszeczke zadarty ,ale jest super nie warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reagann. Napisano Lipiec 24, 2009 nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katiees Napisano Lipiec 24, 2009 Z Twoim nosem wszystko ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fatbird33 0 Napisano Lipiec 24, 2009 jesteś psychiczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
te verde 0 Napisano Lipiec 24, 2009 Co za pomysl.. Tys chyba nie widziala brzydkiego nosa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Baniak sobie zoperuj Napisano Lipiec 24, 2009 Głupia pipa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 24, 2009 http://my-picture-for-you.blogasek.pl/upload/alba-jessica-photo-xl-jessica-alba-6234072.jpg to jest ladny nos ;/ a moj jest okropny :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgvfgdfgfdg Napisano Lipiec 24, 2009 masz normalny zgrabny nosek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaamilaa 0 Napisano Lipiec 24, 2009 Ja to mam dopiero kartofel :P Ale wisi mi to, mam większe kompleksy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 24, 2009 nie mam :/ dam wam moze inne zdjecia bo natych moj nochal kozystnie chyba wyszedl .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maturka4 Napisano Lipiec 24, 2009 Oczywiście, że sobie zoperuj. Miejsce po rozumie ! Może ci przy okazji trochę oleju naleją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sok z gumi-jagód 0 Napisano Lipiec 24, 2009 Wez nie wymyslaj chociaz:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maleńka malutka Napisano Lipiec 24, 2009 Dzieczyno masz prześliczny nosek :P sama chciałabym taki miec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
palec grzebalec. 0 Napisano Lipiec 24, 2009 Wytnij sobie i zostaw 2 dziury :O Mój nos jest dopiero okropny, garbaty z wielgachnymi otworami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość /Monika smutna Napisano Lipiec 24, 2009 Przepraszam ze sie unoszę ale po prostu trzeńsie mnie ze złości jak widzę jak robisz z siebie pustaka. Masz ładny proporcjonalny do twarzy nos i NAPRAWDĘ WYGLĄDA BARDZO korzystnie!! Ty chyba nie widziałaś brzydkiego nosa. Dziewczyno nie rób żadnej operacji a te pieniądze które chciałaś na nią przeznaczyć oddaj biednym dzieciom!!!Im ona naprawdę sie przydadzą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 24, 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/748204814b06e55a.html i co nadal sadzicie ze jest taki zgrabniutki :/ MOJ wlasny chlopak powiedzial mi kiedys niby w zartach ze mam nos jak bokser :/ i nie mam normalnego czubka nosa tylko jakis dziwny nie czubaty tylko plaski :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość traba powietrzna 123 Napisano Lipiec 24, 2009 za duzo tapety na mordzie. fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alles Napisano Lipiec 24, 2009 masz bardzo ładny nos,a operacji mozesz zalowac moja kolezanka zrobiła i strasznie tego załuje nie dosc ze ból straszny to jeszcze nie jest zadowolona z wygladu swojego nosa. wiec zastanów sie no i jeszcze taka operacja jest bardzo droga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 24, 2009 nienawidze go :( jest okropny :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesiaa 0 Napisano Lipiec 24, 2009 wg mnie masz bardzo ładny noseek ;p a co ci sie w nim nie podobaa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ttamie Napisano Lipiec 24, 2009 mózg sobie zoperuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alles Napisano Lipiec 24, 2009 mogłabys nienawidzić go jakbyś miała nos jak klamka od zachrystii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 24, 2009 ale ja mam jak kartofel :( zreszta jakby to nie byla prawda moj chlopak by mi nie powqiedzial Ze mam nos jak bokser czyli pewnie mu chodzilo oto ze splaszczony :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fatbird33 0 Napisano Lipiec 24, 2009 ona ma idelany nossssssss http://img147.imagevenue.com/img.php?loc=loc179&image=77827_charlizeoscar28.JPG ale ten twój też ujdzie w tłoku, poza tym co drugi chirurg plastyczny to partacz tylko sobie zaszkodzisz........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 24, 2009 ja bardzo chce tej operacji zmienila by moje zycie ... a orientuje sie ktos ile by taka mogla kosztowac i czy by byla bardzo trudna ..hmm chyba nie bo tu chodzi tylko o czubek nosa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy12345 0 Napisano Lipiec 24, 2009 pojebało Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach