Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bez dna

Zwariuję! Co robić?

Polecane posty

Dziewczyny,byłoby mi łatwiej,gdybym miała kogoś u boku. Rodizna mnie wspiera wspaniale,przyjaciolki też,ale chodzi o kogos godnego,kochanego,ale gdzie są tacy?

Gość szalooonaaaaaaa
A dlaczego on wykorzystuje Twoja slabosc ? hm tego wlasnie powinnas sie dowiedziec . Niby chce wrocic,ale nie chce . Bawi sie z Toba w kotka i myszke . Poza tym facet lubi miedz kontrole nad kobieta i wie ze nad Toba mam , wiec raz na jakis czas chce podbudowac swoje ego i utwierdzic sie w przekonaniu jaki jest "wieki" zalosne !!

Zamierzam jeszcze pojechać nad morze... Mieliśmy razem gdzieś wyjechać. Paranoja... On powiedział kolegom,ze sie zaczal ze mną widywać. Podczas tych 2 tygodni spedzailismy ze sobą czas,zwykłe sprawy,pójście na plaże i raptem pyk! To mogło być spowodowane chęcią przyspieszenia obrotu spraw przeze mnie?

Gość olgaja
bez dna Dziewczyno, sama dobrze wiesz co robisz nie tak. Mimo to brniesz dalej w swoich bledach i krzywdzisz sama siebie.. Postaraj sie chciaz troche tak go nie osaczac, bo wydaje mi sie, ze go to rajcuje, ze wciaz jestes na jego skiniecie.

Za dużo myślisz i sama siebie nakręcasz. Po co?

Gość ale dzieciaka dałas se zrobić
nie roztrząsaj tego, nie analizuj, zajmij się czymś innym ,bo się zadręczysz...Czy rodzina wie o tym ,ze się znim spotykałas, podejrzewam ,że nie, a oni skutecznie by Ci to wybili z głowy...Chciałabyś mieć kogoś bliskiego-to naturalne, ale wszystko w swoim czasie, przecież musisz trochę ochłonąć, niech rany się zagoją, pozwól płynąć czasowi i poddaj się jego dobroczynnemu wpływowi

Gość maajaa998
Zrobilas sobie niepotrzebnie nadzieje. Kieruj sie zasada 'bez kredytow zaufania,coraz wyzsze wymagania' Jedyne co mozesz zrobic to zapomniec, ze w ogole pojawil sie w Twoim zyciu.Nie marnuj sobie mlodosci przez gnoja. Zacznij myslec o tym co jest dla Ciebie dobre.Badz dobra sama dla siebie.A to dobro to tez brak jego w Twoim myslach,slowach,czynach

Moi Rodzice coś podejrzewali i probowali ze mną porozmawiać. Zresztą,długa to historia. Wy i Oni widzicie wszystko to,jakim jest,a ja idealizuję. Własnie nie chcę go osaczać,ale chcę z nim ostatniej,otwartej konfrontacji. Możecie mnie w tym względzie zrozumieć???

ale Ty nie chcesz ostatecznej konfrontacji-taka jest prawda. mniej lub bardziej świadomie liczysz na to, ze on rzuci Ci sie do stóp i zacznie błagać o szansę , a potem będziecie życ długo i szczęśliwie...Ale widze ,ze niestety nic Cie nie przekona. Co on musi Ci zrobić ,zeby to w koncu do Ciebie dotarło ???

Gość maajaa998
Ja Cie rozumiem :) Ale wydaje mi sie ze chcesz sie z nim spotkac bo masz nadzieje ze powie ze cie kocha i chce sporobowac jeszcze raz . Nie kochana , nie zrobi tego ! spotka sie z Toba jak juz tylko po to ze zobaczyc slabosc w Twoich oczach ... Przypomnij sobie ile razy Cie zarnil , zadawal bol , mimo slow,przeprosin , wylanych lez , tego czasu z nim nie da sie do nieczgo porownac , byla milosc , bylo rozstanie , daj sobie szanse na lepsze jutro i zacznij nowy etap w zyciu.On Cie niszczy , Ty chcesz wygrac los chociaz jest niekorzystny wynik, a nie warto . Odejdz i zapomnij

Moje kochane dziewczyny. Ileż,Wy się ze mną macie. Odezwę się jutro o dam znać,jak przeżyłam... Poczekacie?

ide juz spać, trzymam za Ciebie kciuki, zebyś sobie wszystko ułożyła w głowie i spojrzała w przyszłość, zamiast rozpamiętywać to ,co było.

nie chce powiedzieć ,ze w Ciebie nie wierzę, ale niestety, obawiam sie,ze jak tu jutro wejde, to zobacze Twojego posta : nie wytrzymałam, zadzwoniłam/napisałam smsa do niego...Oby tak nie było, niech Twoje poczucie honoru i dumy zwycięży.dobranoc

Gość maajaa998
Temat zawiesimy do jutra :D Wstan rano tylko zeby pierwsza mysla po przebudzeniu nie byl on , bo Cie tu zamordujemy :D

Gość kimi2772
ja też bym radziła poczekać, jeśli on zauważy że znowu za nim szalejesz nawet jak wróci sytuacja może się powtórzyć, pokaż że sie szanujesz, niech on pokaże tobie ze mimi ze cie zostawił teraz dalej mu zależy.

Ha,ha :) O jak się mną przejęły. Ekhmmm,co mam zrobić z telefonem? Macie jakiegoś brata na "zbyciu"? ;P

wyłączyć! ! jak Ci chłopa brak to sobie kup przyjaciela , no co za kobieta! ehhh, co to my jesteśmy uzależnione od męskich gaci? bez nich nasze życie nie ma sensu ? Spadam , jutro tu zajrzę. P.S.Autorko, obejrzyj sobie film Romana Polańskiego pt. Gorzkie Gody , na pewno da Ci do myślenia.

Gość po chusteczkę
się wysilacie? Przecież jej brakuje nie byłego męża tylko jego WACKA :D I tak się z nim puści, a facet będzie na głupiej jeździł aż sobie nie znajdzie głupszej :(

Gość Oczywiscie...

Jestem już od rana. Nie zadzwoniłam,nie wysłałam smsa,ale cały czas myślę.

Gość maajaa998
A mialas nie myslec :P a dobrze,ze nie dzwonilas i nie pisalas :) ciekawe tylko ile wytrzymasz ... a co jesli on zadzwoni ?

Właśnie wróciłam z miasta. Zakupy,ubranka,kosmetyki. Nie zadzwoniłam dotychczas. Nie napisałam. On nie dzwoni,nie pisze od rana... Czy on się nie zmieniłby równiez dla kogoś innego?

Właśnie wróciłam z miasta. Zakupy,ubranka,kosmetyki. Nie zadzwoniłam dotychczas. Nie napisałam. On nie dzwoni,nie pisze od rana... Czy on się nie zmieniłby równiez dla kogoś innego?

Majaaaaaa,where are You? P.S. Dziś wybywam na dyskotekę (nie znosze tego typu imprez,ale się zmuszam :()

Gość maajaa998
On pewnie ma kogos na boku :/ a idz i baw sie dobrze :) jutro nam opowiesz jak bylo a i moze poznasz kogos :) taaaaak ! ubranka,kosmetyki,badz dla siebie doooobraaaa i nie zaluj sobie niczego

Myślisz,że ma kogoś na boku? Wiesz,nie sądzę. Jak to poznać??? Wypad był całkowicie nieudany. Wróciłam o 23:30 do domu... Z ledwo żywymi stopami

Gość maajaa998
Moze sam Ci powie,ze ma kogos i dlatego z Toba juz nie bedzie . Facet bez baby nie wytrzyma dlugo,wiec to calkiem prawdopodobne,Ciekawa tylko jestem czy nastapna bedzie traktowal tak jak Ciebie :/

Tylko,Maja,on przy mnie na wszystkie dziewczyny gada,ale strasznie chamsko,że naokoło same szmaty. Ja mówiłam: Nie znajdziesz drugiej takiej,jak ja. On na to: \"Nawet nie chcę. Same dziwki naokoło.\" Czyli i tak musimy pogadać wg Ciebie?