Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bez dna

Zwariuję! Co robić?

Polecane posty

Gość olgaja
No tak, manipuluje Toba bo widzi, ze jestes slaba. Od Ciebie zalezy czy pozwolisz sie dalej tak traktowac. Wnioskuje, ze jestscie jeszcze bardzo mlodzi, a on jeszcze sie nie wyszalal..Czy macie dzieci?

Gość ale dzieciaka dałas se zrobić
no właśnie -WIERZYSZ, ale musisz zacząć myśleć i włączyć mechanizm samoobronny, póki jeszcze nie jest za późno

Ty nie jego kochasz. Kochasz marzenia, wyobrażenia. Musisz się tego pozbyć.Spójrz na rzeczywistość, tego nie zmienisz. Przestań marzyć. Zejdźna ziemie. Powodzenia

Słuchajcie,ja przez rok żyłam bez niego!!! Przez rok wychdoizłam do ludzi. Kręciło się wokół mnie kilku facetów,ale co z tego??? Czułam się,jak pies,który nie nalezy do nikogo. Zawsze przecież byłam z nim. Nie daję rady!!! Coraz mniej wierzę,że są normalni faceci na tym świecie.

Pikok,kocham go za przeszłość,za tyle lat spędzonych razem,za tyle pięknych chwil i cały czas wierzę,że znowu przyjdą,ale to tylko ułuda.

wspominaj zło, ktore ci wyrządził. o dobrych chwilach ZAPOMNIJ -szybciej Ci przejdzie. A jutro marsz na imprezę!

Kochana,ale zanim,to korci mnie,żeby mu napisać. Co mogę w tym smsie zamieścić??

heh, jesteśmy rówieśnicami. Ja jestem w związku 3 lata i dopiero planujemy śłub- w tym wieku zaczynamy dopiero życie. A to małżeństwo i jego potraktuj jako błąd młodości , powinnaś ze wszystkich sił się postarać jak najszybciej z tego otrząsnąć, żeby móc sobie ułożyć życie

Gość malowana kobita
Ludzie sie zmieniają, jesli chcesz zyc marzeniami i miłością do niego to żyj i czekaj, to Twoje zycie i tylko od Ciebie zalezy jak je przezyjesz. Pamiętaj, ze marzenia czesto się spełniają. Powodzenia i trafnej decyzji.

do jasnej cholery ! wykasuj jego numer ( choc pewnie i tak go znasz na pamiec:/ ) -nie pisz żadnych smsów, bo dopóki Ty zabiegasz o kontakt on ciągle tryumfuje i ma władzę nad Tobą. Zdobądź się na to,żeby w końcu powiedzieć DOŚĆ!

Ludzie się zmieniają? Kobita,tylko na niektórych chyba nie warto czekać. Wiek nie jest wyznacznikiem dojrzałości...

Moja droga,żeby było śmieszniej,ja sama mu ostatnio zmieniłam numer,bo dostawał jakieś telefony z zazstrzeżonych i go to irytowało,więc ja jako Matka Teresa z Kalkuty zrobiłam to za niego... Noooo,to teraz mi się od Was oberwie...

ale przeszłość była. Musisz patrzeć w przód. On też. Może byliście zbyt niedojrzali? może jest jeszcze szansa. Ale nie próbuj przyspieszać tego co biegnie własnym torem. Jeżeli macie być razem to będziecie. Jeżeli nie to nie. Nie naginaj. Wiem że cierpliwość to trudna cecha. Spójrz na moją stopkę.

tak, ludzie się zmieniają. Zmienia ich nie tyle wiek, ile doświadczenia.

Tak,przeczytałam Twoją stopkę. On był i chyba dalej jest niedojrzały... Ja już próbowałam wszytskiego.... Byłam nawet u księdza,który doradził mi,żeby starać się stwierdzić nieważność małżeństwa...

Gość malowana kobita
To już tylko Ty wiesz czy warto czekać czy nie.

zamiast do ksiedza wybierz się do dobrego psychologa, ktory pomoze Ci sie uporać z emocjami, jesli czujesz,ze sama sobie nie radzisz.

Gość olgaja
Droga autorko, gdyby Cie kochal to nie dopuscilby do rozwodu. Ma Ciebie caly czas w garsci bo to niestety Tobie bardziej zalezy by cos z tego bylo. On to wykorzystuje. Jedyne co mozna zrobic w takiej sytuacji, to nie dzwonic, nie pisac, nie naciskac. Wtedy przekonasz sie czy on jest zdolny do tego by chciec jeszcze Ciebie pozdobywac, a tym samym chciec byc z Toba ponownie.

Gość maajaa998
Przeciez on Cie rani ? Nie ma go gdy Twoje zycie "spada w dol" Stawia jakies glupie warunku i nie umie przyznac sie do winy Zalosna istota.Wie , ze jest Ci ciezko , a nie robi nic zeby ukoic Twoj bol , wykorzytuje tylko Twoja slabosc,nadzieje,przywiazanie.On doskonale o tym wie , wiec dlaczego nie mialby tego wykorzystac ? Nie umiesz zrobic nic z tym , ze czekasz i czekasz , a czas uplywa i pewnie nie wiesz nawet kiedy minal dzien ... Jezeli chcialby wrocic to powinien blagac Cie o to na kolanach a i tak powinnas kopnac go w zad. Ja nie wierze, ze on wroci do Ciebie , jestescie zupelnie gdzie indziej na zycia starcie . Za duzo o nim myslisz i dlatego bladzisz .

Chodziłam do psychologa i do poradni rodzinnej. Potrafiłam się uporać,ale teraz to wróciło. Było ok,ale wróciło strasznie!

tez mi sie wydaje ,ze za dużo o nim myślisz , musisz sobie maksymalnie wypełnić czas-praca, moze jakiś kurs jezyka czy siłownia, kawiarnia, ksiązka, impreza ze znajomymi.

Olga i Maja. To ja powinnam zgrywać niedostępną,odpychać go za te upokorzenia,a zachowuję się jak idiotka. On to widzi,wykorzystuje i znowu się dystansuje. Ja nalegam... Wczoraj wszystko prysło... Jeszcze popołudniu chciał mnie odebrać z pracy,ale potem już cisza i moje telefony...

Gość szalooonaaaaaaa
A co do SMSa ja bym mu napisala tak : DOBRZE ZE NIE WIESZ CO U MNIE , BO PEKLO BY CI SERCE . I JUZ NIGDY SIE NIE DOWIESZ.NIE CHCE CIE ZNAC . tak napisalam mojemu bylemu jak meczyl mnie zebym do niego wrocila , bardzo cierpialam ale dalam rade

Po co on to wykorzystuje? Po co mu to potrzebne,ze widzi moją słabość,jeśli nie chce ze mną być?

Szalonaaaa,takiego smsa mogłabym napisać,gdybym nie miała z nim kontaktu przez dluzszy czas...

nie poddawaj się. Musisz się odciąć. Żyć własnym życiem. On musi dojrzec. A to może trwać........ i trwać. Albo ułożysz sobie życie inaczej trzymając to coś w sercu na dnie. Albo kiedyś wróci odmieniony. Osobiście radzę schować w sercu na dnie. I zaszyć to miejsce.

szaloonaaaa-autorka jeszcze nie jest na to gotowa, poźniej i tak by zaczęła wydzwaniac i znow sie napraszac. moim zdaniem powinna sie odciąć, a najwyzej za jakiś czas napisać takiego smsa w ramach katharsis. choć ja nie pisałabym nic.

dokładnie tak jak mówi Pikok.

Gość maajaa998
Raz na zawsze wyrzucic go ze swojego zycia . Sa wakacje,wyjdz gdzies ze znajomymi. Domyslam sie,ze nie chce Ci sie juz wypelniac czasu,ale zrob to byle nie bylo z nim jego . Pomysl o tym jak bardzo Cie skrzywdzil i jak bardzo nie chcesz jeszcze raz przez to przechodzic . Pokaz mu , ze nie myslisz juz o nim , ze zaczelas uzywac zycia tak jak on i , ze jest Ci dobrze bez niego ... nawet jesli to nie do konca prawda . Nie badz zabawka w jego rekach !