Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia_gospodyni_hi

oglądał ktos wczoraj Rzeka tajemnic ?

Polecane posty

Moze oglądał ktos z was wczoraj (albo i kiedy indziej) film \"Rzeka tajemnic\" Ja akurat usnęłam w momencie jak Żona Dave, Celeste powiedziala Jimiemu ze podejrzewa iż to Dave zabił Kate no i usnelam bo byly reklamy czy ktos moze mi powiedziec co dzialo sie dalej i kto byl mordercą??

Gość ja ci moge powiedzieć jak sie
skończyło ;-)

Gość kasia_gospodyni_hie
no to powiedz prosze

strasznie głupio sie skończył :-0 nie spodziewałam sie że telewizja zrobi coś takiego :-( wyskoczyły jakieś napisy, w dodatku po angielsku i nic z nich nie rozumiałam :-( i te napisy leciały tak do góry i leciały i leciały.........i tak przez kilka minut :-( i nikt tego nie przetłumaczył, a pewnie w tych napisach było nazwisko mordercy :-( tyle że tam było w tych napisach dużo nazwisk :-(

moja mama mówi że te wszystkie nazwiska były mordercą, ale ja nie jestem tego taka pewna :-( w przyszłym tygodniu może w którymś odcinku Malanowskiego i Partnerów będzie odpowiedź ;-)

i tak trza było od początku ty tępa dziewojo, bo google nie gryzą :-P swoją drogą naprawde musiał być fascynujący ten film skoro zasnęłaś :-D:-D:-D

no idiota kurwa czlowieku nie wypowiadaj sie na temat na ktory nic niewiesz film zaczął sie o 23 a skonczyl ok 1 po calym dniu pracy opiece nad dzieckiem mam prawo byc zmeczona no ale co taki nie rob jak ty moze wiedziec o tym

widzisz, problem w tym że mógłbym ci pomóc, powiedzieć i takie tam :-P ale debilko, zadałaś tak kretyńskie pytanie bez wpisania go w google najpierw, że aż grzechem by było sie powstrzymać przed dopierdoleniu tobie :-P

Gość anka1234
ja tez zasnełam :( ale zaraz sobie go sciagne z neta:) a nie w googlach bede szukac buhahahah

no i proste :classic_cool: najlepiej sobie ściągnąć, a nie zasłaniać sie opieką nad dzieckiem :-P tylko trzeba jeszcze umieć korzystać z programów P@P i takich tam innych pomocnych rzeczy :-P chuj, najlepiej mieć swój kretyński temacik na kafe :-0

P2P znaczy :-0

Gość anka1234
do ja ci moge powiedzieć jak sie oj widze ze ktos lewa noga wstał mimo wszystko milego dnia zycze

jeszcze nie wstał, bo jeszcze sie nie położył po nocce :-0 i nie będzie mnie franca wyzywać od nierobów :-0 wkurwiają mnie takie matoły :-0

a mnie ty wkurwiasz nie chce czekac caly dzien az film mi sie sciągnie zeby obejzec jego koncówke jest forum to moge zapytac tu o wszystko, i dlatego sie pytam a tobie nic do tego jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia w tym temacie to do widzenia

Gość to zapytaj teraz czy już
masz sie iść umyć, czy dopiuero jak większość Polaków w następną sobote? zapytaj czy do jajecznicy konieczne są jajka? czy żeby jeździć samochodem to konieczne jest prawo jazdy? czy żeby strzelić sobie w łeb z Glocka wystarczy giętka rurka od napoju z Mc Donalda? to są właśnie pytania na twoim poziomie :-0

no ty masz problem z rozumowaniem ja nie pytam czy do jajecznicy potrzebne są jajka przedstawilas pytania oczywiste na które odpowiedzi nie trzeba znac ja sie pytam jak skonczyl się film, ktos kto go oglądał mogl by mi napisac w dwóch trzech zdaniach a ty mi tu wyjezdzasz z jajecznica i prawkiem no ludzie wezcie wy pomyslcie troche

Gość od kilku postów masz
prostą odpowiedź.....google.........ale ty uparcie brniesz w jakieś pojebane dysputy i uparcie chcesz sie kłócić narażając sie przy tym na debilne komentarze:-0 po co ci to? rajcuje cie takie udowadnianie swojej gøupoty i nieporadnoßci æyciowej?

Gość do kasi hi
Jimmy Markum, Sean Devine i Dave Boyle są przyjaciółmi z dzieciństwa, którzy razem wychowywali się w Bostonie. Ich niewinna, dziecięca przyjaźń została nagle przerwana przez pewne tragiczne wydarzenie. Latem 1975 roku porwany Dave był przez kilka dni więziony i wykorzystywany seksualnie przez dwóch mężczyzn. To traumatyczne wydarzenie zaważyło na życiu chłopca. Przyjaciele ponownie spotykają się po 25 latach, znowu w tragicznych okolicznościach. 19-letnia córka Jimmy'ego, Katie, zostaje zamordowana. Śledztwo prowadzi Sean, który jest policjantem. Pomaga mu jego partner – Whitey Powers. Funkcjonariusze badają okoliczności zbrodni i jednocześnie pilnują Jimmy'ego, który szuka mordercy na własną rękę. Zrozpaczony ojciec chce go zabić. Tymczasem Sean wpada na trop podejrzanego. Wszystko wskazuje na to, że jest nim Dave. Mężczyzna drugi raz w życiu może stracić wszystko, co udało mu się stworzyć – rodzinę, pracę i spokojne życie.

Gość marco polo lajt
zabil ten malolat ta dziewczyne z kolega a tego opoznionego zabili nie slusznie bo on nie klamal ze na pi er dolil tam jakiegos frajera :)

o kurde ale nie rozumiecie ja te wszystkei streszczenia przeczytalam nigdzie nei ma kto tak naprawde zabil to Kate wiem ze nei Dave dlatego pytam kogos kto to obejzal jak sie skonczyl tylko ten film kto okazal sie zabójcą w google są same streszczenia i zadnych komentarzy kto zabil dziewvzyne tylko jedynie "Dziwne zakonczenie" "Spodziewalam sie tego" a najwiecej to jest o gescie Seana na samym koncu podczas parady wiem ze Jimmy zabil dave wszystko to pisze w necie ale nigdzie nei ma kto zabil kate:O

Gość od kilku postów masz
to nie chodzi o to czy ktoś komuś może pomóc, czy nie :-0 bo i owszem, można :-0 ale ludzie, na Boga nie róbmy z siebie znowu takich nieudaczników że nie potrafimy sobie prostej rzeczy w internecie znaleźć za pomocą kilku kliknięć w wyszukiwarke :-0 za to autorka woli sie rzucać, obrażać i motać we własnych życiowych niepowodzeniach byle tylko ktoś z nią pogadał :-0 byle tylko miała temat do rozmowy :-0 kretyński bo kretyński, ale swój :-0

jaki kretynski kurde ludzie tu o glupsze rzeczy pytają a w nosie z wami pytanie bylo skierowane do osob ktore oglądały film oczywiscie 90% osób ktore odp nie oglądało ani filmu ani nie czytalo ksiązki

Gość a ty oczywiście jesteś w tych
pozostałych 10 procentach :-D:-D:-D:-D

Gość k.1986
Ja też zasnęłam... :-P Ale w necie znalazłam, że zabił ją niemy brat jej chłopka z kumplem. Podobno niechcący (bawili sie bronią, postrzelili ją, a potem jak zaczełam uciekać to nie chciei, żeby się wydało i pobiegli za nią i zabili. Ale Jimmy zabił Dave'a bo był pewny, że to on. A on tej nocy zabił pedofila (zobaczył w samochodzie pedofila z chłopcem w kazał mu uceikać, a sam zabił pedofila. Jimmy jednak za późno się o tym dowiedział i nie chciał mu uwierzyć, że zabił pedofila (zmusił go do przyznania sie do zabicia tej dziewczyny, a ciało wrzucił do rzeki)... Tak opisywali to ludzie na onecie.