Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnmnmnmnmn

antybiotyki pytanie

Polecane posty

Gość mnmnmnmnmn

biore od kilku dni antybiotyki doxyratio m (na sprawy ginekologiczne) w trakcie kuracji przeziebilam sie... boli mnie gardlo, kicham, mam katar. Nie wiem co robic... w zwiazku z problemem ginekologicznym biore dziennie 5 tabletek (2 antybiotyki, 2-3 oslonowe, plus jeszcze 1 antykoncepcyjna) z dnia na dzien czuje sie coraz gorzej, czyje ze bierze mnie coraz mocniej a przeciez nie moge wzaic polopiryny itp.

Gość mnmnmnmnmnmnmnmn
jeszcze mi przeziebienie nie przeszlo, a antybiotyki musze brac jeszcze przez 4 dni doradzcie cos

Gość a dlaczego nie możesz
przeczytaj ulotkę antybiotyku. Ale nie sądzę aby bylo niewskazane żawywac przy tym polopiryne lub inny lek na przeziębienie.

Gość info....
antybiotyku nie wolno przerwać, mimo rzekomych objawów poprawy zdrowia, przed upływem 5 dni. Tyle z reguły wyności czas pełnego zabicia bakterii, gdyż a. działa tylko na bakterie a na wirusy nie.. Jeśli kurację się przerwie szybciej, to bakterie mogą ze zdwojoną siłą zatakować. Notabene: ze 100tys bakterii po 6h namnoży się ich aż 26mld- na www jest wzór i formuła na mnożenie się bakterii, sprawdź. Proponuję zastosować się do wskazówek w t. \"4 warunki determinujące zdrowie\" na www.vademecum.zdrowia.prv.pl Poza tym zastosować kurację Gersona, oto link do filmu: naturalne_leczenie_nowotworów I nie tylko Cud terapii Maxa Gersona - film polskie napisy http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263