Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutki problemik a jednak..

poce sie niemiłosiernie nawet wówczas gdy siedze

Polecane posty

Gość malutki problemik a jednak..

czy to oznaka ze mam słabe serce ??

w takim razie czeka Cię juz tylko śmierć. Nawet jak pójdziesz do lekarza to Cię nie przyjmie, bo śmierdzisz... O tempora! O mores!

a tak na serio to może wypróbuj Etiaxil lub podobny preparat :) pomaga na pocenie.

Kup sobie takie tabletki ziołowe perspoiblock-ok 15 zł a aptece. Poza tym u mnie sprawdziło się odstawienie kawy i innych zasyfiających organizm używek, fajek, akoholu.Piję tylko zielone herbaty, owocowe, roiibos, a z alko czasem lampkę wina czy małego drinka,Zielona herbata wychładza organizm , ma działanie oczyszczające i może naprawde pomóc przy takim problemie.Inne dobre dezodoranty-Iwostnin aspiria, Vichy- cena 20-30zł tylko w aptece.Kiedyś uzywałam ale powiem Ci ze ostatnio bardzo jestem zadowolona z takiego z rossmana za5 zł isana z niebieską nakrętką-Rewelacja, nawet lepiej mi się sprawdza niż te apteczne,wcześniej stosowane,ale poprawy upatruje przede wszystkim w odstawnieniu używek.W aptekach jest dostępne też takie mydło *svr spirial*zwykła kostka bezzapachowa-cena fakt 30zł ale ja uzywam do higieny pod pachami i starczało mi na 8 m-cy.Jak było bardzo gorąco to myłam nim całe ciało,jeśli masz taki kłopot jak piszesz moze warto spróbować. pozdrawiam serdecznie