Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to ładnie...

jaki router do aristo smart 210????

Polecane posty

Gość no to ładnie...

witam, mam w domu interet "z kabla" chcę kupić router, by mieć bezprzewodowy. Jakie wybrać router do laptopa aristo smart210????

Gość facet co lubi ...
Jarek polecasz Asmax :O a nie lepiej dołożyć i kupić coś sensownego np Linksysa za 250zł

Gość facet co lubi ...
Linksys WAG54G2

Gość facet co lubi ...
aż tak to nie :) kupiłem kiedyś tani router Pentagram i był do chrzanu mam z demobilu 3-Com'a i działa świetnie.

Gość no to ładnie...
internet mam radiowy;) ale smieję się że z kabla:)

wejdź sobie na sklep.delta.poznan.pl - mają tam duży wybór wszelkich elektronicznych gadżetów, w tym routeów, doradzą Ci na pewno dobrze. I za darmo oczywiście;)

Gość marysia77654
Polecam ten, http://www.profan.com.pl/sklep/k1,1/k2,19,akcesoria/k3,53,routery/id,336,opticum_gxr_301.html, mam go sama i jest bardzo fajny. Nie ma z nim problemów, nie psuje się, wszystko śmiga.

Sam laptop, a raczej konkretny model nie ma aż takiego znaczeni przy wyborze routera. Raczej powierzchnia, na której chcesz mieć w miarę dobry internet. Jeżeli to jest mieszkanie jednopoziomowe, najlepiej nie przepłacać i kupić jakiegoś TP Linka za mniej więcej stówkę. Ale żeby nie przepłacić proponuję zrobić zakupy na wasserman.pl