Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna nie tylko w sieci

najgorsza jest samotność...

Polecane posty

Jak to możliwe, że są wakacje (właściwie mam je już od maja, bo byłam tegoroczną maturzystką) a ja siedzę w domu i nie mam nawet iść z kim na plażę? Zawsze miałam mnóstwo znajomych i przede wszystkim chłopaka, z którym robiłam praktycznie wszystko. Po 2 latach bycia razem do naszego związku wkradła się chyba monotonia, kilka dni temu, kiedy chciałam iść z nim na plażę oznajmił mi, że idzie z kolagami. Nigdy nie zabaraniałam mu wypadów z kolegami na piwo, wspólnego oglądania meczów ani też wyjścia na plażę... Ale nie mogłam zrozumieć, dlaczego ja nie mogę iść na plażę z nim i z jego kolegami. Wiedział, że będę siedziała sama w domu w upał, kiedy wszyscy z mojego miasta siedzą nad jeziorem. Sama, dlatego, że wszysycy znajomi wyjechali na studia. Ja będę studiować zaocznie, dlatego zostałam w domu. Pokłóciłam się z chłopakiem, nie mogłam zrozumieć dlaczego jest dla mnie taki oschły (jak można zabronić dziewczynie iść na plażę?) więc z nim zerwałam... i teraz siedzę w domu i ryczę, bo mam 19 lat a spędzam czas jak emerytka. Smutne :(

Gość Penelope Cruz..
samotnosc jest fajna

wiesz może to kwestia charakteru, ale ja jestem raczej osobą, która źle się czuje będąc samotną

dlaczego najgorsza? najgorsza jest zdrada, zawód na osobie którą uważasz za przyjaciela To są owiele gorsze uczucia. Samotność jest przyjemna, fajna, daje poczucie wolności - pełni życia - braku uzależnienia od innych osób. Gorsza jest samotność w związku.. A Ty, właśnie uzależniłas sie od innej osoby, nie miałas swojego życia (swojej samotni) poza nim, dlatego cierpisz, niejako na wlasne życzenie, pozostaje Ci tylko nauka na własnych błędach. Miej swoje życie a inni nich będą tylko dodatkiem

Gość yrrttrt
jestem sam i jest mi dobrze

najgorsze jest, ze juz przywykłam do obecności męskiego członka i bardzo mi go brakuje

Gość to ja.........
samotna dobra ortografia, gratki

Gość hbdfhgdfhg
wclae nie jest tak zle...ja na cvzas wakacji nigdy nie mialam co robic zazwyczaj spedzam je w domu a mam tez19lat mianowicie w szkole tez mam znajomych i nie ejstem sama ale wakacje to dla nmie udreka!! w sumie to juz sie przyzwyczailam,jak mieszkasz nad morzem to nawet sama bym poszla i kogos poznala z checia bo tam duzo ludzo przeciez jest. powinnas sie cieszyc ze spedzasz je w domu zdrowa a nie smiertelnie chora w szpitalu(chociaz ja tam wolalabym byc chora i umierac nie martw sie mam cos z psychika)

Gość to ja.........
hbdfhgdfhg idz posprzatac pokoj lepiej

Gość hbdfhgdfhg
umalabym podloge ale nie mam czym moze posluze sie twoim ryjkiem jako mop hahahahahahahah tyczy sie to ja...

Gość to ja.........
ale denny jestes