Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Płaczącaaaa

woli iść z kumplami na dyskotekę niż spędzić sobotę ze mną

Polecane posty

Gość Płaczącaaaa

Jak zaczęłam miec zastrzezenia to powiedział, ze jestem pojebana, ze cos mi sie w głowe robi i ze go wkurwiam

Gość olej go bo to jaiś wieśniak
tylko wieśniaka i psy na baby chodza po dskotekach:o

Kopnij palanta w dupe, juz nie za sam fakt, ze sie szlaja łajza sam po dyskotekach zamiast Cie ze soba zabrac, ale za slownictwo jakim operuje do Ciebie, troche szacunku do siebie dziewczyno

Gość olej go bo to jakiś wieśniak
tylko wieśniaki* miało być\ jak go tak zaskoczysz to pewnie mu żel spłynie po twarzy ale przejrzy na oczy palant

A mówi ci co robi na tych dyskotekach?Może zabawia inne panny?Ity z nim jeszcze jesteś?? Aha wszystko wiem;]

Gość garsonka
Rozumiem żeby poszedł z kumplami do pubu na piwo ale na dyskoteki chodzi się po to zeby się bawic. chlopak bawi się z dziewczyna. Jesli on chce iść z kumplami to znaczy, że idą wyrwać doopy albo się z nimi bzykać w kiblu. Olej go bo to jakiś niepoważny frajer. Prosty wniosek ma cię w doopie. Wymiksuj się z tego psudozwiązku i to szybko

Malutka taka dlaczego dyskoteka kojarzy ci sie z dupczeniem , rwaniem lasek i ogólnie z totalna zdrada ? :P

Gość nikola.....
mojego chlopak kumple chciei sie z nim umowic do klubu on na to ok po czym dzwoni do mnie i pyta kochanie idziemy we wtorek z tomkie i piotrkiem tu i tam a ja jasne i jest wszystko ok.nie ma u nas takiej opcji zeby chodzic samemu na imprezy...

po czym dzwoni do mnie i pyta kochanie idziemy we wtorek z tomkie i piotrkiem tu i tam a ja jasne i jest wszystko ok." czyli śmiało można stwierdzić że sobie wychowałaś niezłą ciotkę :D ... ja bym sprawdził czy aby ten tomek to nie Tola a Piotrek to Petra :P

ludzie nie kazdy facet, który chodzi na imprezy to kurwiarz a laska kurwa jestem młoda i chodze na dyskoteki po to zeby sie pobawic potanczyc, wypić piwo.wkurwiaja mnie te uogolnienia.:O

szczera dziewczyna a ja chodze czasami na dicho bo lubie sobie posiedziec z kumplami w wygodnej loży popijając sobie w miedzyczasie zajebistego whiskacza :P no ale niektóre kobiety nie mogą pojąć ze na dyskotece istnieje cos innego niz rwanie i pukanie :P

Gość
tylko nie mów, że nadal jest Twoim chłopakiem? :D

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam, zarobek gwarantowany a na start dostajesz 6zł

Gość Płaczącaaaa
Sama nie wiem, czy jest jeszcze moim chłopakiem, jeszcze napisał mi w smsie żebym się do psychiatry udało, i że staropanienstwo na głowę mi wali!

Sama nie wiem, czy jest jeszcze moim chłopakiem," to sprawdż kiedy umowa wygasa ? :p

Gość Płaczącaaaa
Jak się spotkamy to zadecydujemy! Poprostu zaczęłam wątpić czy facet coś do mnie czuje po takich słowach!!!! A jak spytałam czemu nie oddzwonił jak widział, że dzwonię to powiedział, że po co ma dzwonić...

Gość
Ty chcesz się z nim spotykać? Tu nie chodzi o dyskotekę lecz o szacunek. Nie bądź niemądra, olej go.

regres no to dlaczego chłopak idzie tam BEZ SWOJEJ DZIEWCZYNY ??? Rozumiem żeby zrobił sobie wypad do pubu z kolegami na piwo ale na dyskoteki????

Rozumiem żeby zrobił sobie wypad do pubu z kolegami na piwo ale na dyskoteki????" czasami niektóre pubu dysponują fajniejszymi laskami niż niektóre dyskoteki :P nie rozumiem za bardzo pytania :P to normalne że jak sie umawiamy z kumplami to albo robimy sobie wódeczke w domu i idziemy na dicho albo idziemy na browar do pubu by pozniej iśc w fajnych humorach na dicho ... albo siedzimy w domu w chapciach i oglądamy ze swoją ukochaną po raz 100 "bodyguard"

regres no to dlaczego chłopak idzie tam BEZ SWOJEJ DZIEWCZYNY" a chociaż by po to by sobie popatrzeć na fajne pupy :D

Gość Płaczącaaaa
uwierz, że taką pupę jak ja mam to szukać ze świeczką!

uwierz, że taką pupę jak ja mam to szukać ze świeczką!" ja też mam wypasiona plazme 50 cali :) ale wole czasami popatrzec w 15 calowy odbiornik LCD :P

Gość Płaczącaaaa
osoby nie powinno sie porównywac do rzeczy

A czyli ty tolerowałbys jeśli twoja dziewczyna wyszła by na całonocna dyskoteke z koleżankami? Noo to ja cyba tak jak załozycielka topiku jestem staromodna bo ja takiego czegos nie toleruje....

Gość blacknwhite
ale.. wez tego kolesia olej bo to totalne zero ..poszukaj kogos bardziej wartosciowego . jak by mój poszedł bezemnie na dyskoteke to bym mu istne piekło urzadziła i jaja urwała :P

Jesli by mi powiedział,że jestem pojebana i go wkurwiam i woli iśc sie pobawić z kolegami niż ze mną to olałabym go;]

boże, wy to macie problemy... najlepiej to się pozamykajcie z tymi swoimi Misiami w czterech ścianach, zamknijcie ich w złotych klatkach. nie macie swoich pasji, zainteresowań, nie wychodzicie nigdy same z koleżankami na imprezy, że musicie jakieś lamenty odstawiać kiedy facet chce iść z kumplami na disco? w czym problem niby? nawet kota można zagłaskać.

Gość Płaczącaaaa
i tak nie poszedł :-D nie miał z kim :-)