Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaanita93

pierwszy raz..! tak czy nie?!

Polecane posty

hej dziewczyny kiedy miałyście swój pierwszy raz..? czy was to bolało.. krwawiłyście..??

Gość za wcześnie to było
ja bardzo wcześnie, za wcześnie, miałam niespełna 16 lat, bolało jak cholera i była plamka krwi :o a przede wszystkim był nieodpowiedni facet :o

Gość Natasha 15
Lepiej chyba zaczekać i się przekonać, czy facet jest odpowiedni..Mi tez to rodzice pruli...ale teraz jestem im wdzięczna..Bo chciałąm z chłopakiem się kochać a jak mu powiedzialam, że rodzice mi doradzili, ze jeszcze nie to mnie zostawil...I wart sluchac innaych i zaczekac z tym:)

dzięki.. bo ja też mam 16 lat.. i nie chce narazie.. nie wiem czy to odpowiedni facet moment i w ogóle.. ;) pozdrawiam.

Gość jestem w 39 tc
Ja mialam niecale 18 lat i bylo to w wakacje z chlopakiem, z ktorym bylam wtedy rok. Po wszystkim dosc sporo krwawilam, bolalo...I najgorsze w tym jest to, ze zrobilam to w sumie dlatego, ze inni to juz mieli za soba i to robili, a przede wszystkim moje 2 przyjaciolki i kilka bliskich kolezanek...:o Wiem, strasznie glupi powod, ale jak czlowiek ma nascie lat to mysli inaczej niz majac prawie 30-che na karku :) Chlopak wprawdzie byl bardzo kochany i dobry do mnie, ale mimo wszystko nalegal, a ja w koncu uleglam...:o Dlatego powiem autorce tematu: nie spiesz sie i nie rob tego tylko dlatego, ze inni to robia. Badz pewna swojej decyzji i nigdy nie rob niczego wbrew sobie. Ja po tym wlasnie dopiero nauczylam sie, aby NIGDY nie robic nieczego wbrew sobie samej i tylko dlatego, ze inni tak robia. Trzymaj sie :)

Gość poczekaj nie spiesz sie
a ja miałam 22 lata, bolało, krwawiłam.Okazji było dużo ale czekałam i było warto mój pierwszy i jednyny został moim mężem a od 3 tyg. ojcem naszego synka :) teraz mam 27 lat i niczego nie musze żałowac :)

Ja miałam 18,5 roku byłam z chłopakiem już prawie rok (teraz jest moim narzeczonym), troszke zabolało, ale to ułamek sekund ;) i nie krwawiłam ;)

nie spiesz się1 masz jeszcze duuuużo czasu! ja mialam prawie 18 lat. obecnie ten facet jest moim mężem, mamy razem synka, swój pierwszy raz wspominam cudownie :) praktycznie nie bolało, nie krwawiłam, wszystko było super :D tylko że ja wtedy bylam pewna ze tego chcę :)