Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maldika

prezent dla świeżo upieczonej mamy

Polecane posty

Gość maldika

Moja koleżanka urodziła swoje pierwsze dziecko. Wybieram się z wizytą i oprócz prezentu dla dziecka chciałabym też podarować coś jej. Nie chcę by to był typowy prezent dla mamuśki (nosidełka itp nie wchodzą w grę). Chciałabym żeby to było coś tylko dla niej, żeby pamiętała, że jest nie tylko mamą, ale też kobietą. Zależy mi, żeby poczuła się wyjątkowo. Poradźcie

Gość Mejeje
Wykup jej wizytę u kosmetyczki :D ja na końcówce ciązy marzę o jakims relaksującym upiekszającym zabiegu po ciąży, bo teraz niewygodnie byłoby leżeć zresztą za wielkiego wyboru dla ciężarnych nie ma... No i się wyrwie na chwilkę z domu jak już tatuś poczuje się pewniej..

Gość umiesz czytac
moze jakies pachnidla do kapieli :)

Gość fgvfgdfgfdg
to może kup jej jakies kosmetyki? maseczkę (jesli znasz jej cere), krem?

wszystko zależy od tego ile kasy chcesz wydać i jak blisko ze sobą jesteście można coś z biżuterii, jakąś fikuśną apaszkę,perfumy, jeśli wiesz, jakie lubi, książkę, płytę i fakt, mnie cieszyły prezenty, które nie były związane z tym, że jestem mamą, nawet kwiaty :)

Gość maldika
No właśnie! Zapomniałam wspomnieć o finansach. Niefart chciał, że zostałam bezrobotna więc na wiele nie mogę sobie pozwolić :/

no to nawet jakieś koraliki, kupisz już za kilkanaście złotych, czy kwiaty, z tym, że kwiaty zwiędną i tyle ... ale może koleżanka lubi doniczkowe ...

Gość maldika
Myślę, że nie będzie chciała wybrać się na wizytę u kosmetyczki. Takim maleńkim dzieckiem trzeba się stale opiekować. Kwiaty są ok, ale wolałabym coś bardziej trwałego (doniczkowy odpada bo i tak będzie miała się kim opiekować, a ja przecież nie chcę dokładać jej zajęć). O kosmetykach myślałam, ale nękają ją alergie więc boję się wpadki (jeszcze będzie przeze mnie leczyć wysypkę). chyba najbardziej pasuje jakaś biżuteria :) A może macie jeszcze jakieś pomysły??

Gość lalolaa
to kup jej poprostu kwiatuszki np. bukiecik tulipanow:) to bardzo mily gest i niedrogi

Gość .error...
a może jakieś nieduże auto ?

a moze koszulkę z jakims smiesznym napisem, typu "Najlepsza mam na świecie"? Mnóstwo jest takich na allegro i nie kosztują duzo. Moim zdaniem fajny prezent :)

Gość susualka
NIE KUPUJ PERFUM, JESLI LUBI KSIAZKI TO JEST DOBRY PREZENT, KOSMETYCZKA TEZ ODPADA.

Gość susualka
KWIATKI TEZ ODPADAJA

Gość oddaj bezdomnym
masz maly fundusz nie kupuje badziewnych koralikow, nie kupuj ksiazki-bo przy takim maluchu raczej sobie nie poczyta

Gość Natasha 15
albo coś co was łączyło..coś związane z zainteresowaniem...moja mama jak sie brat urodził to dostała od koleżanki ramke z śmiesznym zdjęciem z kolezankami..fajna pamiątka...

Gość gość
Torba La Millou! To są torby dla mam, żeby zmieściły się wszystkie dziecięce gadżety, ale może też służyć jako normalna torba dla eleganckiej kobiety. Torby są naprawdę piękne, jest kilka wzorów do wyboru. Tu można np. kupić -http://babybaam.com

Szukasz fajnego wisiorka w kształcie ważki? Ten ciekawy dodatek jest idealny dla kobiety lubiącej zwariowane stylizacji! Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl . Polecam! Dodatkową zaletą jest niska cena.