Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sniacaOnaa

SNILO MI SIE NIEMOWLE-PROSZE O ANALIZE SNU

Polecane posty

Gość sniacaOnaa

Snilo m isie, ze weszlam do dlugiego ciemnego korytarza, a w nim pod sciana byly niemowlaki, byla ich setka! Byly sobie rzadkiem pos scianka, potem chodzilam i patrzalam na twarzyczki-jedne spaly, drugie bawily sie swoimi raczkami, nozkami,wszystkie byly sliczne, a zatrzymalam sie na dluzej przy jednym-byl to chlopczyk, ktory usmiechnal sie do mnie, byl bardzo szczesliwy kiedy mnie zobaczyl, wyciagnal raczki do mnie, wzielam go na rece -i ona o ja czulismy, ze nalezymy do siebie...wspaniale uczucie... .dodam ze nigdy dzieci nie mialam.mam 28 lat. W internecie jest mase interpetacji slowo niemowle, czasem sa sprzeczne, wiec moze tu ktos bedzie wiedzial? Dziekuje

Gość jak sie sni
dziecko czy niemowle to oznacza dobro szczescie i dobro spelnienie najskrytszych nadziei oznacza szczerosc i radosc oraz sedziwy wiek i przyjemna starosc :-)

Gość ej mowi sie patrzyłam
a nie patrzalam dziewczyny nie róbci wstydu

Gość sniacaOnaa
DZIEKUJE za dwa wpisy:) PATRZYLAM-Zapamietam :P To dzieciatko bylo takie sliczne,lekko ciemne (nie mulat, ale brazowa skora jak u dzieci tunezyjskich, sliczna ...)

Gość sniacaOnaa
Czyli ten sen zapowiada cos dobrego? bo niedawno stracilam prace, jestem pozbawiona srodkow do zycia, plus jeszcze mam przyjaciela, w ktorym zakochalam sie rok temu, on we mnie tez, ale jestesmy oboje w zwiazkach.Niedawno sie o tym dowiedzialam .JaKI TEN LOS DZIWNY

Gość tez bym chciala taki sen

Gość jv
CIemnością tutaj bije. Sny nie przewidują przyszłości.

Gość skoro w internecie
znalazłaś sprzeczne wypowiedzi, to i tutaj też znajdziesz sprzezcne, to też internet. A w ogóle mądrzy ludzie nie wierzą w żadne sny, to jakaś paranoja.

Gość sniacaOnaa
Moze jednak ktos zna sie na tym, bo czasem sny ostrzegaja (mnie ostrzega jak sni sie moja babcia i zab-wtedy wiem ,ze musze podwojnie uwazac). ale niemowle m isie 1 raz snilo :)

Gość gargamellll
nie wiem o co chodzi w snach

Gość
niemowlę to kłopoty

Gość a moze ktos wiecej wie