Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takze tego 2

Jaka kobieta to łatwa kobieta?

Polecane posty

Pytam z czystej ciekawości, bardziej interesuje mnie zdanie kobiet, chociaż mężczyźni również mogą się wpisać. Czym charakteryzuje się łatwa kobieta? To ta która idzie do łóżka na pierwszej randce a później się z tym samym facetem hajta? A może ta która co miesiąc ma innego? Jaka? :)

Nie szukam łatwych kobiet, po prostu Kafeteria to miejsce w któym co drugia kobieta zakładająca temat jest w nim wyzywana od dziwek:D Więc chce znać Wasze zdanie i porównać je z moim.:)

Gość nie. łatwa
Nie idzie na pierwszej randce z facetem do łóżka, choćby pociągał ją fizycznie bardziej niż ktokolwiek na świecie a podniecenie osiągało zenit.

Gość nie. łatwa
nie zmienia facetów co miesiąc a już na pewno nie sypia z każdym nowo poznanym

Gość
jak dla mnie to taka, która idzie na dyskotekę z zamiarem "puszczenia się" z kimkolwiek i jeżeli się nie uda uznaje wieczór za stracony :D

Gość unreal
Łatwa to taka, która pójdzie do łóżka z facetem, w którym nic jej nie pociąga - ani wygląd, ani intelekt, ew. kasa :P Czas nie ma znaczenia.

Tak, też tak myślę:D To fragment bloga, który mnie zainspirował. Cholera, ten człowiek ma nawalone pod kopułką, ale pisze tak jak jest:D:D "Gdybyś już teraz chciała zrobić sobie test na bycie łatwą kobietą, odpowiedz na jedno proste pytanie: czy byłaś w łóżku z facetem, który nie pociągał cię psychicznie lub fizycznie? Jeśli tak, to jesteś kimś, kto nie szanuje swojego ciała i masz ten wątpliwy zaszczyt, by uśmiechnąć się głupio i powiedzieć sobie: kurwa, jestem łatwą szmatą." I drażni mnie wyzywanie od kurew wszystkich kobiet na kafe. Drażni i już.

Taka jak opisala neurosa, poza tym: robiąca nieznajomemu loda w dyskotekowym kiblu, całująca sie z 10 facetami na jednej imprezie nieznajac nawet ich imienia, zalana w trupa, dajaca sie macac wszystkim napotkanym facetom (puchar przechodni z rąk do rąk), narzucajaca sie facetom, chwytajaca ich za genitalia, zaciagajaca do kibelka/samochodu/krzakow (niepotrzebne skreslic) i jeszcze dlugo by wymieniac :o

Gość widzę że czytelnicy Kominka są
wszędzie :classic_cool:

latwa to ta, ktora godzi sie na cos, czego sama nie chce....tylko dlatego, ze ktos inny tego chce. tekst z kominka pododba mi sie rowniez :)

Uwielbiam sposób pisania kominka i jego realne spojrzenie na świat:D No po prostu uwielbiam jego blog od przeczytanie fragmentu o dr ouekterze.