Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśkaaaaaaaaaa

Czy to obciach iść samemu na wesele?

Polecane posty

Gość Kaśkaaaaaaaaaa

Lepiej nie iść wcale?

Gość amelja ama
a ile masz lat ?

Gość Kaśkaaaaaaaaaa
23

Gość ta na krotka chwile
to nie obciah...ale moze ci sie zajebiscie nudzic i bedziesz zalowac ze poszlas....zalezy jacy beda luzie....moze akurat sie natrfai jakis przystojny tez bez pary,ale to sie ra\zadko zdarza,przewaznie kazdy kogos znajdzie chociazby siostre bylby miec pewnosc ze bedzie mial sie z kim bawic....

Gość Kaśkaaaaaaaaaa
Właśnie zanudzenia się boję.Albo bycia wystawioną na 'ataki' pijanych jak messerschmitty kolesi.To takie typowe wiejskie weselicho mojej przyjaciółki.Gdyby to była rodzina to nie byłoby problemu.

Jak to Twoja przyjaciółka to pewnie zrozumie ze nie chcesz być bez pary.Mozesz iśc tylko do kościoła .Kilka lat temu też mialam podobny dylemat, mialam zaproszenie od przyjaciólki ze studiow, bardzo chciałam iść a fakt ze miałam isc sama bardzo mnie dołował. Na szczęscie udało mi sie znalezc osobę towarzysząca.Inaczej poszłabym tylko do kościoła.

Gość wstyddddddd
mam taki sam problem ;[ tez nie mam z kim isc mam siedemnascie lat to obciach ???????????????????????????????????????????????????

Gość zaproś kolegę
Ale: 1. kolega zmniejsza możliwość poznania kogos fajnego, bo wyglądasz na zajętą 2. musisz zapłacić sama za dwie osoby za prezent od was oboje

Gość zaproś kolegę
Ja osobiście uważam, że lepiej iść samemu niż zapraszać kogoś na siłę :-O ale skoro jesteście takie dzikie to zaproście jakiegoś kolegę.

zaproś kolegę-co do kosztów to jak szłam ze znajomym to zrobiliśmy tak ,ze ja kupiłam prezent i pamiątkę a on kwiaty