Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LAURAPAUSINI

Portale RANDKOWE - doświadczenia

Polecane posty

Gość coelinia
a wiec bylam na paru randkach z neta... mieszkam w londynie wiec korzystalam z polish dating... grek.....wmawial mi ze jest menagerem cassino london.....mial jakies 1.55 cm..wielki pasek z klamra dolce gabbana i uparl sie zeby mi pokazac swe mieszkanie na snobistycznej notting hill.....szybko zwialam ... anglik....byly dwie randki ..po czym zaprosil mnie do siebie...wszytsko pieknie..posadzil mnie na laewczcce s swym ogrodku gdzie bylo jakies z 10 starych zdezelowanych samochodow po czym uprzejmie mnie przeprosil ze musi cos spilowac..poszedl do szopy i godzine tam siedzial....taki bob budowniczy...zwialam rowniez bardzo szybko albanczyk......przystojny franca byl dopoki sie nie usmiechnal....brak przednich zebow niestety mnie wystraszylo polak.........rewelacyjnie sie nam uklada....jestesmy zareczeni..i reklamujemy wszedzie strone przez ktora sie poznalismy.....za rok slub

Gość baloonia
podnosze..mozna sie posmaic..

Gość lolita12
Wiesz co jam mam miłe doświadczenia spotkałam się parę razy i naprawdę sympatyczni ludzie. Skorzystałam z takich portali jak dopasowani.pl Właśnie on.pl lu portal amerykański jeśli znasz angielski www.single123.com

Gość Jachu Chrystman
one są wszystkie do śmichu a nie na poważnie

Gość Rozczarowana

Ktoś znalazł męża, ale to jeden przypadek na milion. Miałam konta na różnych portalach i nikogo nie poznałam na dłużej. Co najwyżej doznałam licznych rozczarowań. :(((

Gość Rozczarowana

Ktoś znalazł męża, ale to jeden przypadek na milion. Miałam konta na różnych portalach i nikogo nie poznałam na dłużej. Co najwyżej doznałam licznych rozczarowań. :(((

Gość Rozczarowana