Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedwabiście

izotziaja

Polecane posty

Gość jedwabiście

stosuje ktos? Maśc na recepte na tradzik!

Gość gosia02093
pani farmaceutka przepisała mi tą maść... powiedziała że powinna pomóc.. .szczerze powiem że myślałam że to kolejny blef tym bardziej że mam ciężką postać trąziku :( mam blizny po nich na brodzie i jestem w cętkach... zaczęłam stosować. troszke mi sie łuszczyła skóra ale zaczęłam nawilżać twarz... jest teraz o niebo lepiej . blizny schodzą mimo że stosuje dopiero miesiąc. naprawde godny polecania. nie słuchajcie innych że wypali wam skóre. bierzcie po trochu i nawilżajcie na noc np lub na dzien i róbcie tak na zmiane. to cudo przywróciło mi chęć do życia POLECAM !! :):):)

Gość gosia02093
pani farmaceutka przepisała mi tą maść... powiedziała że powinna pomóc.. .szczerze powiem że myślałam że to kolejny blef tym bardziej że mam ciężką postać trąziku :( a jak usłyszałam końcówkę ...ziaja to sobie poomyślałam gdzie takie badziewie na taką postać trądziku mam blizny po nich na brodzie i jestem w cętkach... zaczęłam stosować. troszke mi sie łuszczyła skóra ale zaczęłam nawilżać twarz... jest teraz o niebo lepiej . blizny schodzą mimo że stosuje dopiero miesiąc. naprawde godny polecania. nie słuchajcie innych że wypali wam skóre. bierzcie po trochu i nawilżajcie na noc np lub na dzien i róbcie tak na zmiane. to cudo przywróciło mi chęć do życia POLECAM !! :):):)

Gość polecam izotziaje i isotrex
trułam się ukratkiem izotekiem, przez dlugi czas w dawce smiesznej ale jednak, w koncu przyszzedl taki moment w zyciu ze zaczelam sie cholernie zle czuc, moje kosci, stawy i miesnie odmawialy posluszenstwa i raczyly mnie okropnym bolem, lekarz zabronil izoteku, wiem ze byla glupia w rozpaczy kupilam izotziaje... gdybym wiedziala wczesniej, ze to jest takie skuteczne to nie zarlabym kapsulek, ktore zatruly mi zdrowie, ale sama sobie jestem winna, czlowiek w rozpaczy chwyta sie najgorszych metod

Gość polecam izotziaje i isotrex
ukradkiem... jak ja w ogole pisze masakra

Gość gosia02093
Mam jedno pytanie. ja za izotziaje płace około 15 zł a ile kosztuje isotrexin i czy jest na recepte ?

Gość Anka

W moim przypadku również się sprawdził w 100%, jak dla mnie rewelacyjny !!!