Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KATERLING

Jakie uczucia towaszyszą Wam dzisiaj

Polecane posty

Gość KATERLING

Gość intra
smutno mi

A mnie coś ciągle w środku boli :/ i nie mówię tu o flakach tylko o bólu psychicznym :( jestem zrozpaczona, żal mi wszystkiego i wszystkich, czegoś mi brakuje i za czymś tęsknię, ale nawet nie wiem za czym... ogólnie mam rozpierdol w głowie :/

Gość yfyuff
- poczucie zawodu i krzywdy - strach z powodu wyników badań - lęk o finansową przyszłość - miłość i wdzięczność za te uczucie

No to widzę, że przynajmniej nie jestem w tym sama :P

Gość kocham a jakze by inaczej
mnie mozecie dobic:O taragja mna takie uczucia ,ze ech:( nie wiem jak to przetrwam😭 zycie jest taakie nieludzko zagmatwane i ech, szkoda slow

Dopóty dzban wodę nosi dopóki mu się ucho nie urwie wydaje mi się że to dobra sentencja,jeśli mamy jakieś negatywne emocje w nas i nie potrafimy się ich pozbyć to w końcu zle się to na nas odbije prędzej czy później

Gość Ja też jestem
A mi towarzyszy uczucie , że jestem w ciąży :P

Gość byłam dzisiaj świadkiem wypadk
u dwojga młodych ludzi na motocyklu... Oboje nie żyją. Straszne! Więc we mnie smutek i rozpacz, że tak młode życia zostały odebrane

- poznałem super dziewczynę/kobietę... - złapałem doła - zjadłem całą milkę orzechową.. i teraz jest średnio na git ;)

ogromny smutek tydzien mija od mojego wesela, a codziennie moj obecny maz daje mi powody dla ktorych zaluje decyzji o malzenstwie, a nie moge juz tego cofnac pobilam Was??

A może wszyscy walnijmy sobie po kawce i czekoladzie? Czekolada zawsze daje jakieś ukojenie :D

bo sie super miedzy nami ukladalo, on sie staral, ja tez bylo super, a nagle z dnia na dzien zaczal mnie traktowac jak swoja wlasnosc, przestal mnie szanowac, nie mowi tylko krzyczy na mnie, zupelnie nie liczy sie z moim zdnaiem w zadnej kwestii rozmawiam z nim o tym obiecuje, ze wroci do tego, co bylo przed slubem, a z dnia na dzin jest coraz gozej

Gość delikatnie mowiac zdenerwowana
jestem wsciekla, rozzalona i rozczarowana.

Gość intra
a mnie mezuniu w pi....yl w taki dlugi ze tylko 6 w totolotka albo cud jakis pozwoli mi przezyc za pol roku moge juz nie miec domu samochodu itd ekstra co!!!!!!! pozrawiam bankrutow

mieszane.... było trochę wspomnieć... trochę łez.... czuję się zmęczona...

No a ja dzisiaj jeszcze nic z czekoladą nie jadłam :( ale będę musiała to jutro nadrobić :P Wypijam soczek za Wasze zdrowie i dobry humorek!

Gość szcholera jasna jestem dupa
tesknie za nim i chcialabym wreszcie sie z nim spotakac i pokonac pieprzony strach i proznosc dume i cokolwiek to jest i byc soba