Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zirytowannaaaaaaaaaaaa

wkurzająca była

Polecane posty

dzięki :) pocieszyłaś, no faktycznie sms był kulturalny, ale nie wylewny i to on przejmował inicjatywę, ze to on zdecyduje o terminie spotkania i da znać

Wybacz, ale przeglądanie smsów chłopka jest żenujące. Jesteś bez klasy skoro nie szanujesz prywatności drugiej osoby. Mam nadzieje, że facet zasługuje na kobietę z klasą i ją pozna... A ogólnie co do pytania w temacie. Jak będzie chciał, to i tak cie zdradzi... Jest wolnym człowiekiem, każdy ma swoją przeszłość i znajomych. Oczywiście gdyby traktował cie poważnie, to raczej powiadomił cie by że ma zamiar spotkać się z byłą...

krowiasta, a Ty wygrałąś??

Gość fsdfsdfsd
ej,ej....tylko bez osadzania kto ma klase a kto nie.... ze niby wszytskie tu takie swiete jestesmy?taaaa.....

Gość agaagusia
Porozmawiaj z nim szczerze,co jest grane,chcesz wiedziec naczym stoisz

Gość agaagusia
dokladnie,ja przegladam od czasu do czasu tel.mojego faceta zreszta tak jak on moj,przyjajmniej wiem ze z nikim tzn z zadna panienka niepisal.JAKA KLASA???!!!dziewczyno!skoro sa razem to ma do tego prawo,co innego by to bylo gdyby on z nia niebyl by byli tylko znajomymi to ok,ale sa zesoba i ma do tego pelne prawo,odrazu mozna poznac ze dziewczyna chce z nim stalego zwiazku,planuje z nim przyszlosc i chce znac osobe z ktora ma zamiar spedzic reszte zycia

wiem, że źle zrobiłam czytając, ale chciałam mieć naoczny dowód jak taka wymiana sms'ów od nich wygląda :( nie wiem jak zacząć taką rozmowę, czy przypadkiem sama nie wykopię pod sobą dołka. A już na pewno nie przyznam się że brałąm jego telefon.

nie chcę na nim wymuszać deklaracji, ze mnie kocha nad życie po 3miesiącach :( to przecież nie jest takie proste, pomyśli, ze chcę go jakoś osaczyć, zabluszczyć się na nim :( nie wiem jak to rozegram :( ale strasznie mi ciężko na sercu

Gość fsdfsdfsd
a ja bymnawet nie zaczynala tej rozmowy...po co? jesli jest ok,to powie ze jest ok... jesli chcialaby byc tamta to tez powie ze jest ok....(kretyn by powiedzial ze nie jest:)) wiec nie robic nic...bo to I TAK NIC NIE DA. poczekac,przeczekac...za rok o tej porze bedzie wszystko jasne:) i nigdzie nie jest napisane,ze np Ty przez ten czas go nie rzucisz bo spotkasz mega milosc swego zycia:)ot,takie jest zycie....

Gość fsdfsdfsd
"jesli chcialaby byc z tamta"ofkors mialo byc...

agaagusia - ty pewnie z tych co śledzą poczynania chłopaka na GG jak ten wyjdzie do łazienki :D. Nie wiem kto ci dziewczynko powiedział, że gdy jest się w związku to automatycznie ma się prawo do rewidowania rzeczy osobistych... Ja jakoś nigdy nie sprawdzałam telefonu mojego faceta, po cholerę.. 💤. ps. i radze się zapoznać z definicją "osoby z klasą". Ty raczej do nich nie należysz, skoro potajemnie i ochoczo sprawdzasz swojego mężczyznę 🖐️ :classic_cool: :D. A poza tym to bardzo współczuje, bo żenująco musi wyglądać związek bez pewnej dozy zaufania.....

Gość fsdfsdfsd
CHCIAŁBY BYĆ :)ale to dlatego taka zakrecona jestem ze ganiam miedzy wisniowymi kompotami (produkuje:))a kompem:)

Gość fsdfsdfsd
Chmurko.....nie tacy kochajacy i cudowni byli...i odeszli:) bo za bardzo sie im ufalo jak Ty to powiadasz:). ok,facet jak bedzie chcial cos wymącić to i tak to zrobi a;le dlaczego ja mam mu w tym pomagac?:) az taka frajerka to ja nie jestem:)

Gość hanawasakurakimiwautsukushi
niebieska chmurka - bez klasy jest Twoje drwienie z osoby z innym charakterem i innymi poglądami na życie i związek... i taka osoba jeszcze poucza, hehe... :)

eh, dzięki za życzliwe podejście (bo początki mnie załamały) i rady :( Nie poddam się!

Gość hanawasakurakimiwautsukushi
zirytowanaaaa- trzymam za Ciebie kciuki 🌻

Gość fsdfsdfsd
i ja;) bo tez kiedys mialam 21 lat....i tez inaczej patrzylam na swiat niz teraz:)

i jeszcze ta rzecz mi nie daje spokoju.. czy gdyby już mieli do siebie wrócić to nie zrobiliby tego po miesiacu góra trzech, dlaczego akurat po roku?

dzięki dziewczyny :)

Gość krowiasta
czy wygrałam? no cóz... ja nie walczyłam. postwialam sprawe na ostrzu noza po kilku próbach konataktu tych pan z nim- powiedzialm, ze nie zycze sobie aby on w jakikolwiek sposób podtrzymywal te znajomosc ( bo nie mial z nia konatku jakies 10 m-cy odkad sie zaczelismy spotykac) i jezeli nie potrafi uciac tej znajomosci to ja w takim razie odchodze i juz.

eh no właśnie - moje 3 miesiące na przeciw Twoich 10-ciu. znowu się martwię - znowu wizualizuję w głowie ich spotkanie :( Pociesza mnie tylko fakt, że ona ma do niego 150 km a my mieszkamy w tym samy mieście, a nawet sugerował wynajęcie czegoś wspólnie (chociaż to to akurat nie wiem czy nie za wcześnie).

podnoszę :( może ktoś coś jeszcze doda??