Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Somorete

Sposób na odnalezienie kota.

Polecane posty

Ludzie, mojego ukochanego kota miesiac już nie ma, poradźcie mi coś, jak go jeszcze próbować odnaleźć?:(

Gość brimabal
koty chodza wlasnymi drozkami. zazwyczaj nie ma ich po pare dni. skoro nie ma go miesaic napewno juz go nie odnajdziesz. nie znam sie ale pewnie jest gdzies daleko przykro mi

Gość sdfsrdgdf
Miesiąc? To coś długo... może jakieś ogłoszenia porozwieszaj czy coś. Mój kot wychodził najdłużej na 2 tygodnie, a potem wracał, siedział pare dni i znów szedł :D Ale chyba miesiąc nigdy mu się nie zdarzyło...

rozwiesiłam odręczne ogłoszenia - zero odzewu. Jutro rozwieszam kolejną partię drukowanych ogłoszeń ze zdjęciem plus ogłoszenia mini do skrzynek pocztowych i jak sie trafi jakiś samochód to za wycieraczkę. U weterynarza powiesiłam ogłoszenie, jeszcze u drugiego mam zawiesić. W internecie pełno moich ogłoszeń, wystarczy wpisać \"zaginął bury kot mielec\"..Sklepy zoologiczne w okolicy obklejone, sąsiady uczulone na błokającego się kota i ... NIC! Zupełnie jakby zapadł się pod ziemię:( Mam już innego kota, małą, czarną znajdkę, ale nie mogę tak po prostu zapomniec o moim kochanym kotku:( Co moge jeszcze zrobić? Mam się poddać?:(

JEST KASTROWANY - NIE POSZEDŁ NA "PANNY" :( Pozatym był wychodzący, ale zawsze wracał:(

Gość sdfsrdgdf
Chyba już nic nie zrobisz :( Możliwe, że potrącił go jakiś samochód, albo nie wiem... Chyba, że gdzieś się zabłąkał, musisz czekać, może jeszcze wróci.

Gość brimabal
jak Cie kocha to dlaczego odszedl? mysle ze cos mu sie stalo jak to ktos napisal juz