Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyczka tyczka

siostra mego faceta

Polecane posty

Gość antyczka tyczka

hmm jak by tu zacząć Dowiedziałam się, że siostra mojego faceta spotyka się z żonatym starym facetem ... wysyła mu swoje gołe fotki Podjęłam decyzję, że nie powiem nic o tym - choć osobiście nie podoba mi się (stary facet, żona dzieci itd ) - czy wg Was to dobra decyzja ?

Raczej nie powinnaś się w to mieszać. Niech robi jak uważa.

Gość antyczka tyczka
wiem, ale czasem odnoszę wrażenie, że ona nie kotnroluje swojego zycia Z drugiej strony beda z tego klopoty i odbija sie na moim facecie W koncu to jego siostra

Gość antyczka tyczka
i co gorsza ona bierze kasę od tego faceta na jakieś pierdoły ogólnie mam mętlik - w koncu to rodzina, a tu takie ... brudy Ogolnie to nie pasuje mi taka wiedza :/ bo daje duzo do myslenia :/

Gość antyczka tyczka
może teraz ktoś się wypowie :) po porannej kawce

Gość zajmij sie sobą i nie wtrącaj

Nie skreślaj jej. może sie dziewczyna pogubiła. Każdy ma jakis okres w życiu który po latach najchętniej by wymazał z życiorysu (to znaczy nie chodziło mi ze każdy ma żonatego kochanka ale każdemus ie moze zdarzyć że si epogubił), jeśli macie w miarę dobry kontakt i ona wie że Ty wiesz to powiedz jej ze się o nią martwisz i co Cię konkretnie niepokoi. Reszcie rodziny lepiej nic nie mów.

Gość antyczka tyczka
dziękuję Ci Katarzyno :) własnie myślę, ze sie ona pogubiła I dobrze wiem jak to jest z tymi częściami życia, których sie wstydzimy Tylko, że ja nie wiem jak to jej powiedzieć :( to takie drażliwe kwestie - a jej kłopoty już są wyczuwalne dla otoczenia - i rodzina się martwi A ja wiem o co chodzi i się z tym duszę echhhh

Gość a imie jej bylo lola
niektóre rzeczy sa rodzinne moze o to sie martwisz :P ale być moze twój facet ma wiecej rozumu w głowie od niej ;) głowa do góry :)

Gość antyczka tyczka
hehe Lola masz rację - trochę się tym martwię;p

Gość no skoro maiala
a ile ma lat?

Gość nicol kidman
porozmawiaj z nią o tym zaproponuj jies rozwiazanie pomoc

Gość czy jest pełnoletnia
czy to gówniara jakas?

Gość antyczka tyczka
jak z nią rozmawiam to wynika, że ona uwazą, że faceci to zło i że ona ich wykorzystuje - a moim zdaniem to ona zapłaci najwyzszą cen e małolata nie jest ma 34 lata !

Gość Bzykacz
Weź wklej jej zdjęcia, zobaczymy czy warto se łeb zawracać

Gość nicol kidman
tyczko zartujesz?dorosla kobieta i takie akcje ja myslalam ze mwisz o gora 20 latce....wiesz co skoro ma takie podejscie i nie daje sobie pomoc to niech sie sparzy moze wtedy sie czegos nauczy...a swoja droga skad sie bierze taka nie dojrzalosc i nieodpowiedzialnosc to ja mam 19 lat nie spełna a cos takiego by mi do głowy nie przyszlo!

Gość antyczka tyczka
no wlaśnie nikol ale kłopoty beda - i uderza we wszystkich dookoła w jakimś tam stopniu

Gość no skoro miala
nie nie jak ma 34 lata to olej to. to dorosly czlowiek, nawet bardzo dorosły:P Każdy człowiek niesie swój krzyż i ona go będzie niosła. Najwyżej dużo z nią rozmawiaj ale nie mów nikomu o tym.

Gość antyczka tyczka
tez tak pomyslalam- jest dorosła I wie co czyni Ale chciałąm się upewnić czy inni mają takie zdanie jak ja :)

to stara baba i w dodatku głupia:P nie mieszaj się bo sobie narobisz tylko problemów,wierz mi ona sama decyduje o swoim życiu i sama będzie ponosiła konsekwencje myslalam że jakaś szesnastka,wtedy należałoby interweniować:)

no szkoda dziewczyny, że wybrała taką a nie inną drogę, oby nie żałowała swojego wyboru. Tylko szkoda mi trochę żony i dzieci tego faceta, jakiś nie odpowiedzialny jest, albo niedowartościowany i szuka tego u innej, ale życie jest takie że On dostanie za to nauczkę.

Gość nicol kidman
cholera najgorsze jest to ze Twoj facet sie bedzie o nia martwil i odbije sie to na nim,ale skoro ona o tym wie to swiadczy to tylko o tym ze jest egoistka i mysi tylko o sobie.Ty juz chyba niestety nie wiele mozesz zdziałac ale wiesz co boje sie jednego jak juz sie wyda wszystko i Twoj facet dowie sie ze ty jedna wiedziałas nie zrobiłas niby nic itp to moze byc marnie,co myslisz o tym?

Gość antyczka tyczka
no szkoda podjela decyzje ale nie wiem czy przemyslala skutki do końca dziekuje wam drogie kafeterianki za pomoc :)

Kobieta ma 34 lata??? ehhh to zmienia postać rzeczy. Po raz kolejny potwierdza się że wiek nie jest wyznacznikiem dojrzałości intelektualnej. Coś z nią nie tak, skoro szuka szczęścia u facetów już zajętych....

skutków pewnie nie przemyslała,jesli jest sama to może myśli że w ten sposób on odejdzie od żony i będą razem,trudno powiedzieć w każdym razie jeśli ona nie myśli za siebie-Ty nie masz obowiązku robić tego za nią,konsekwencje swojej głupoty powinna sama ponieść

Gość antyczka tyczka
no chyba nie mysli jeszcze czasem jakie rady daje mi to .... kiedys wyciaga mnie na 3 dniowa i nie mow nic M (memu facetowi a jej bratu) Facet nie musi wiedziec wszystkiego ... no dziwneee ma podejscie